Forfatter Emne: SLAGTERELEV  (Læst 1368 gange)

Fru pepper

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 140
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.hi-speed.dk/
SLAGTERELEV
« Dato: Aug 08, 2009, 08:28:26 »
SLAGTERELEV

Til vores slagterafdeling i Skanderborg, søger vi en slagterelev med stort gå-på-mod med tiltrædelse snarest eller efter aftale.
 
Går du med tanker om en uddannelse som slagter...?
 
Så kan du få en alsidig og grundig slagter-uddannelse under velordnede forhold i et uhøjtideligt men travlt miljø, hos Løvbjerg Supermarked i Skanderborg.
 
Vi forventer, at du er villig til at arbejde hårdt med både teori og praksis, og at du er åben, imødekommende, omgængelig, serviceminded, har ordenssans
og kan lide at have travlt.
 
I Løvbjerg kan du få de billigste varer som i discountbutikken og det store udvalg som i supermarkedet.
 
Du refererer til slagtermesteren og har et nært samarbejde med denne, under hele uddannelsen.


Hos os er du ikke bare billig arbejdskraft - du får fra dag 1 lov til, at være med i hele arbejdsprocessen fra udskæring til præsentation i butikken.
 
Vi sætter en ære i, at give dig en god uddannelse og lysten til, at fortsætte i branchen. Derfor lægger vi vægt på et godt samarbejde og er opmærksom på, at fritid og arbejde skal gå op i en højere enhed.
 
Har du lyst til, at blive slagterelev i Løvbjerg Supermarked A/S Skanderborg, så send en kortfattet ansøgning hurtigst muligt til Butikschef:
 
Bo Sørensen, bso@lovbjerg.dk hos hvem du også kan få yderligere oplysninger på tlf. 96 13 20 41 eller hos Slagtermester Jacob på tlf. 96 13 20 45.
 
   
Løvbjerg Supermarked A/S er ejet af familien Løvbjerg i Horsens, der gennem 3 generationer har drevet dagligvarebutikker i Danmark.
Kæden består pt. af 14 og er i kraftig vækst, således er 1 ny butik i Åbenrå allerede projekteret og flere er på vej.