Forfatter Emne: Mi 16 fra 91  (Læst 1397 gange)

Lund-Lemvig

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 397
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Mi 16 fra 91
« Svar #15 Dato: Okt 11, 2017, 20:00:27 »
Kun ved at holde en prøvelampe på en af de 4 ledninger der sidder på relæet mens der er tænding på, så snurrer pumpen, måske er relæet gået eller en manglende stel et eller andet sted
Jeg elsker fransk

Flemming 405 SRi

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 9653
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Mi 16 fra 91
« Svar #16 Dato: Okt 12, 2017, 00:38:59 »
Pumpen skal i.hv.f. knurre for at lave tryk et par sekunder efter, man sætter tænding på.

Det ku' nemt være det relæ.

Nu er det længe siden, jeg rodede med SRIen, men jeg mindes ikke hverken dødemandsknap eller dobbeltrelæ, som også er blevet nævnt.

En 91er er den ikke med kstalysator?

Sendt fra min GT-S7710 med Tapatalk

/Flemming - duensmobilebilpleje.dk - bilpleje i Nordjylland
Like og del på Facebook: https://facebook.com/duensmobile
Ex-V40:

Flemming 405 SRi

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 9653
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Mi 16 fra 91
« Svar #17 Dato: Okt 12, 2017, 00:45:19 »
Hov... stel, ja... benzinpumperelæet vækkes af en negativ/stel fra ecuen. På SRIen ristede jeg den forbindelse, og den blev erstattet af en "semipermanent" stel, så pumpen altid kørte, når der var tænding på.

Sendt fra min GT-S7710 med Tapatalk

/Flemming - duensmobilebilpleje.dk - bilpleje i Nordjylland
Like og del på Facebook: https://facebook.com/duensmobile
Ex-V40: