Forfatter Emne: (besat) Java EE job til nyuddannet datamatiker i Aalborg  (Læst 2034 gange)

HappyFrog

  • Hr. Truck Driver
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 5684
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.conzentrate.com
Jobbet er blevet besat.

-----------------------------------------

Jeg skal til at i gang med at ringe rundt til de forskellige uddannelser i forbindelse med opslag til en Java programmør, men kan da lige kaste den herind også.

Vi søger en nyuddannet eller forholdsvis nyuddannet programmør. Jobbet vil være vedligeholdelse af et Learning Management System, samt hvad det nu engang indebærer i forbindelse med nyudvikling, vedligeholdelse/reimplementering af gamle moduler, debugging for kunder, osv.
Det er et krav man kan programmere i Java og kan fremvise noget man har lavet - alternativt vil man få en problemstilling tilsendt på forhånd, som skal løses inden en jobsamtale. Derudover vil det være en fordel, men ikke et krav, at man har kendskab til: JBoss, JSF, Richfaces, SQL, Eclipse eller bare generelt har rørt ved web teknologier.
Engelsk i tale og på skrift er et krav.

Vi er en E-Learning virksomhed med hovedsæde på Novi i Aalborg og med et kontor i Herlev. Vi har arbejdet med E-Learning og Learning Management Systemer siden 2003. Vi sidder 8 mand i Aalborg og 1 i Herlev. Vores system bliver i dag primært brugt af ca 40 danske virksomheder nogle med et par hundrede brugere og udelukkende med danske brugere, andre med afdelinger i hele verden og 60.000 brugere. Vi er så småt begyndt at bevæge os udover landegrænserne og har nu også kunder i Norge og Sverige. Kunderne er alt fra detailkæder, tøjbutikker, hifi-producenter, satellit/radio kommunikation, logistik, revisorer, parfume m.m.

Giv mig et kald på 98 40 27 03 eller skyd en mail til jsn snavl-a conzentrate.com . Send gerne opslaget videre hvis man kender nogen der kunne have interesse.
Er du først færdig med din uddannelse til sommer, så giv lyd alligevel.
Mvh
HappyFrog


Nu: Subaru Impreza GT Twinscroll, 3x Subaru MV Pickup & Subaru Forester XT, Ex: Suzuki Swift, Volvo V50 1.6D, Subaru Legacy Turbo, Subaru Impreza GT+, Renault Clio Sport, Citroen Saxo VTS Cup - It's bad luck to be superstitious.