Forfatter Emne: Hvad står menuen på i aften?  (Læst 360743 gange)

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6456
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1665 Dato: Jun 04, 2017, 23:08:02 »
Det blev pulled pork pizza  på grillen  :043:
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;

please

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6623
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1666 Dato: Jun 10, 2017, 21:32:39 »
Det blev pulled pork pizza  på grillen  :043:

den må lige have en forklaring, du lavede pulled pork og smed det så på en pizza?
Mvh Ludvig

Kører pt Touran.
Citat kaare: Hvis ikke det var fordi jeg er så umanerlig velhængt, så kørte jeg stilen uden underbuks, da de jo kun er til besvær

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6456
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1667 Dato: Jun 10, 2017, 22:53:54 »
Det blev pulled pork pizza  på grillen  :043:

den må lige have en forklaring, du lavede pulled pork og smed det så på en pizza?

Havde PP i fryseren og brugte det som fyld på pizza. Det var lækkert :-)
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;

John Sahl

  • Administrator
  • Inderkredsen
  • *****
  • Indlæg: 20799
  • Karma: +2/-1
    • Vis profil
    • www.autohenter.dk
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1668 Dato: Jun 11, 2017, 05:04:47 »
Det blev pulled pork pizza  på grillen  :043:

den må lige have en forklaring, du lavede pulled pork og smed det så på en pizza?

Havde PP i fryseren og brugte det som fyld på pizza. Det var lækkert :-)

Har vi gjort masser af gange, det er skide godt ;)

John Sahl Hjælp til import = www.autohenter.dk

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6456
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1669 Dato: Jun 11, 2017, 12:47:08 »
Det tog lidt overhånd igår... frokost-aftensmads ædegilde :-D

Røræg
Bacon
Pølser
Hjemmelavet kartoffelsalat
4-3-1 ribs/svinekam (kamben var udsolgt, så tig en svinekam på ben og barberede sværene af, rubbede, røg, dampede og glaserede :-))
Kalveribeye som steg (måske den bedste steg jeg nogensinde har fået!)
Div. Pizzaer
"Sneglekage" kanelsnegle i fad
Brownie med espresso
Div. brød og pålæg


Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;

eichmeier

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 4242
  • Karma: +1/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1670 Dato: Jun 14, 2017, 13:21:26 »
diverse ubestemmelig grøntsager, blandet med kød og krydret med ja...don't ask, serveret på et roterende bord.....
/eichmeier

Hasp

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3034
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1671 Dato: Jun 16, 2017, 10:08:13 »
Tja - der ryger næsten 12 kg nakkefilet i rub og film i aften til i morgen hvor de kommer i WSM'eren ... glæder mig fantastisk...

John Sahl

  • Administrator
  • Inderkredsen
  • *****
  • Indlæg: 20799
  • Karma: +2/-1
    • Vis profil
    • www.autohenter.dk
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1672 Dato: Jun 16, 2017, 11:00:58 »
Jeg havde pulled pork over hele dagen i går, det blev færdig omkring 23.30, så det blev sen aftensmad, og det bliver også det vi spiser i aften..


Den pillegrill er bare den letteste grill jeg har haft, det er lige før at det er for let ;-)

John Sahl Hjælp til import = www.autohenter.dk

Hasp

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3034
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1673 Dato: Jun 17, 2017, 23:05:47 »
PP vel overstået - køn rolig nat så alt var færdig til spisetid :)

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6456
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1674 Dato: Jun 23, 2017, 20:07:59 »
I dag var det grillet svinemørbrad med bagte kartofler og kyllingelår til møgungerne.

Imorgen står den på den nakkefilet jeg netop har sat over på grillen. Er spændt på at se om den kan passe sig selv natten over. Især fordi det er første gang jeg prøver at bruge trækul istedet for briketter til PP 😅
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;

Castor

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 604
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1675 Dato: Jun 23, 2017, 21:15:40 »
I dag stod den på dejlige rester fra i går.

Havde en flok kollegaer til mad i går og havde lavet PP af to nakkefiletter og en gang porchetta på rottieseriet. I alt 7 kg kød til 9 personer, så der var lidt i overskud ;-)

Hasp

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3034
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1676 Dato: Jun 24, 2017, 07:17:07 »
Det blev lige til langtidsstegt and - 10 timer ved 100 grader og så er der dømt totalt saftigt mørt kød.... det kunne jeg godt spise hver 14 dag :)

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6456
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1677 Dato: Jun 24, 2017, 07:40:37 »
I dag var det grillet svinemørbrad med bagte kartofler og kyllingelår til møgungerne.

Imorgen står den på den nakkefilet jeg netop har sat over på grillen. Er spændt på at se om den kan passe sig selv natten over. Især fordi det er første gang jeg prøver at bruge trækul istedet for briketter til PP 😅

Mindre Update :-)
Det kan fint holde med trækul. Af frygt for at temp skulle stige ukrontrolleret har jeg haft nevet den lidt for meget på luften. Var oppe to gange, hvor rist-temp var faldet til ca 60 grader. Begge gange skubbede jeg kullene lidt sammen og gav dem noget mere luft, og så brændte de lystigt videre. Fik lågtemp op på 120-130 igen, det svarer ca til 100 på risten. Temp i kødet er ca 60 grader nu efter små 12 timer. Så det må siges at være looow and slooow 😅
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;

jesperchr_206

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3160
  • Karma: +1/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1678 Dato: Jun 24, 2017, 11:05:06 »
Hvad er det for briketter du bruger?

Sendt fra min SM-G900F med Tapatalk


Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6456
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Hvad står menuen på i aften?
« Svar #1679 Dato: Jun 24, 2017, 12:45:52 »
Træ-KUL fra onkel Harald.
Jeg har størrelses sorteret dem så det er kun pæne store stykker når det er low n slow.
Har en gammel stegepande i bunden med vand i, uden om den har jeg 1,5-2 lag trækul og 10-12 heat beads spredt 3/4 vejen rundt. Og der er sgu gang i den endnu, kører på 17, snart 18. Time med ca 100 g. ved risten. Svinet ligger på ca 83 g.
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;