Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - HappyFrog

Sider: [1] 2 3
1
Off-Topic / HS services søges - Herfølge -> (nord)jylland
« Dato: Feb 25, 2019, 19:33:41 »
Halløj


Er der en venlig sjæl der kan have et sæt sideskørter med fra sjælland til jylland engang i nær fremtid (helst indenfor 14 dage)? De står pt i Herfølge, men jeg vil tro jeg kan få sælger til at levere dem hvis det er ubelejligt. Ideelt skal de ende i nordjylland, men jeg kan sagtens køre efter dem. Alternativet er pt at vi mødes ved Vejle, så næsten alt hjælp er god hjælp :-)
De er til en gammel subaru og er vel omkring 1½ meter lange så ikke noget voldsomt.

2
Off-Topic / Svenske regler for bil eksport
« Dato: Feb 08, 2019, 07:18:43 »

Halløj


Jeg er muligvis ved at hente en bil i Sverige som ikke nødvendigvis skal på plader, men jeg vil naturligvis gerne have papirene med hvis nu det skulle blive aktuelt alligevel (det gør det helt sikkert engang).
Det betyder sælger skal afmelde den som eksport og normalt skal han så have papirer tilbage på at bilen er indregistreret i import landet, før han kan blive helt fri af den i Sverige. Det kræver jo så toldsyn+afgift i min ende som jeg helst er fri for i første omgang. Jeg synes dog at huske at "import papirer" er nok. Men hvad dækker det over? Kan jeg bare lave et dokument hvor jeg skriver "Bilen er eksporteret til Danmark" med bilens stelnr og en underskrift også afleverer han den eller er det ikke helt så nemt?

3
Off-Topic / Ny router - eller dårlig konfig?
« Dato: Jan 21, 2019, 09:19:36 »Halløj

Vi døjer ret meget med at vores router crasher på kontoret og er nødt til at blive genstartet. For kort tid siden valgte jeg at udskifte routeren med en Linksys WRT3200ACM, som jeg vil mene burde kunne klare presset, men denne har nøjagtigt samme problem. Nogle dage kører den fint, idag er den helt håbløs og jeg har genstartet den 3 gange allerede. Vi har ca 20 devices på, 5 laptops og resten telefoner/tablets - den primære trafik kommer fra de 5 laptops. Den bliver udelukkende anvendt som AP, så de kablede forbindelser er ikke på denne.
Der er fint signal når vi er på, jeg havde ellers mistænkt kanal valget for at være problemet, men som jeg har forstået det går det mest udover signal og hastighed - jeg kan dog godt prøve at sætte den til noget andet, bud er meget velkomne - vi anvender både 2,4 og 5ghz.
Firmware er uptodate, vi prøvede at udskifte den med et andet, men det hjalp lige godt. Vi er i en kontor bygning med en masse andre virksomheder, så der er uden tvivl en masse støj fra andre trådløse netværk, det må dog være muligt at løse alligevel.
Hjææælp!

4
Biler / SOLGT - Suzuki Swift 1,3 2009
« Dato: Nov 24, 2018, 14:10:58 »
Den er nu solgt.


Halløj


Så skal fruens Suzuki Swift skydes af. Det drejer sig om en 1,3 GLX fra 2009 med 92hk i perlemorshvid.
Den har i år fået den helt store tur og fået udskiftet:
  • Generator
  • Aircon pumpe
  • Kondenser
  • Bærearme inkl. bøsninger og bærekugler
  • Gearkassen fik skiftet de frygtede lejer i januar
Den har i skrivende stund gået lige knap 153.000km.
Den står på de originale 15" alu med vinterdæk. Fælgene er lidt triste,  men dækkene er super fine.
De totalt frække suzuki racing orange 17" sommerfælge medfølger. (det er der ikke noget der hedder, men det var sådan jeg solgte dem til fruen  :005: ). Oprindeligt ville hun have malet dem koksgrå, men efter en sæson med dem kom hun alligevel til at holde af dem.


Annoncen er på bilbasen om et lille øjeblik til 29.800,- . Det er noget billere end den næst billigste, men vi har købt ny og vil egentlig bare gerne have den væk. Er man HS'er kan man nok godt få den lidt længere ned.


Hov, den er online nu på: https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/suzuki/swift/13-glx-5d/4132702

5
Job tilbydes / Kundekonsulent indenfor elæring og LMS
« Dato: Nov 09, 2018, 07:28:25 »
Halløj
Hvis man render rundt med en kundekonsulent i maven og har lyst til at bide skeer med elæring og LMS, så har vi lige nu et opslag på jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/310344/kundekonsulent-til-salgsafdelingen
Det der ikke står i annoncen er at man i de to nærmeste kolleger vil få sparringspartnere, der må være noget nær (hvis ikke) de to absolut mest erfarne indenfor faget i DK og jeg kan garantere man hverken vil komme til at kede sig eller savne kyndig sparring.


(jeg har ikke noget med salg at gøre, så det er ikke mig selv jeg prøver at fremhæve som dygtig  :dft010: )

6
Off-Topic / HS-transport søges nordjylland -> københavnerland
« Dato: Okt 14, 2018, 19:15:03 »
Halløj


Der er ikke tilfældigvis en af københavner jyderne der skal hjem til rødderne i nær fremtid og som kan have et par højttalere med retur til Hasp? Det er væghøjttalere, så der er ikke et voldsom krav til plads.

7
Diverse / S: B&W, Dali, Pioneer
« Dato: Okt 14, 2018, 14:40:56 »
Halløj


Jeg har noget ældre hifi jeg ikke får brugt til noget. Er der nogen herinde der kan bruge det til noget, så smid et bud ellers ryger det på losseren.


(Hasp napper disse) B&W DS6 i sort. Den ene har en skade på toppen hvor en flig er slået af og limet på igen. Ellers fin stand.


(ThomasWM napper denne) Dali SC-7. Fin fin og frontstof intakt.


Kodefri Pioneer DV-668AV. Super DVD afspiller... men knap så anvendelig idag med Blu-Ray og streaming.8
Off-Topic / Tryk på t-shirt med speciel farve på t-shirt
« Dato: Sep 17, 2018, 20:12:46 »
Halløj


Vi skal have trykt nogle firma t-shirts hvor t-shirten helst skal have en lidt speciel farve (en meget mørk pretroleums blå) men jeg har ikke været i stand til at finde et sted at få den trykt hvor de enten havde en t-shirt det matchede bare lidt i farven eller hvor man kan bestemme farven på t-shirten.
Kan man det nogen steder? Altså bestille t-shirten i en bestemt farve, det ser ud til de fleste online bikser får trøjer det samme sted fra, det er i hvert fald stort set det samme farveudvalg der tilbydes.

9
Off-Topic / En til elektronik nørden
« Dato: Jun 28, 2018, 09:33:45 »
Hey
Er der nogen der ved hvordan den her fungerer? https://elektronik-lavpris.dk/p124315/rsp-126s-drejeomskifter-2-x-6-stillinger-kort-aksel/
Kan den drejes 2 omgange med 6 indstillinger pr omgang? Eller hvordan skal de 2x6 stillinger forståes?


Kort og godt skal jeg bruge en 12v drejekontakt med 10 indstillinger. Hvis man kan få en med tal ud for hver indstilling så ville det være fed.

10
Off-Topic / Le mans live timing feed
« Dato: Jun 02, 2018, 14:03:52 »


Hey


Vi har ikke tilfældigvis en hs'er der har rodet med le mans live feed enten sidste eller forrige år og som har feeds liggende (der er angiveligt to feeds) eller kender formatet på det? Jeg tror muligvis jeg har styr på selve live feeded, men jeg mangler det feed der indeholder biler og kørere.


Jeg havde håbet på at kunne nappe det fra https://www.lemans.org/fr/page/live-timing/187 , men jeg tror ikke det er det samme feed der kører når løbet er igang, det var det i hvert fald ikke sidste år hvor data blev hentet via json. Ellers må jeg vente til træningen d. 13/6 også fange dataene der.


11
Hey


Er der en der tilfældigvis kan have 4 stk 18" fælge inkl. dæk med fra Marbjerg ved Hedehusene med til Jylland. Gerne Nordjylland, men hvor som helst i Jylland vil sådan set være en hjælp :-)
Jeg giver gerne bropenge eller en tankfuld brændstof som tak for hjælpen.


Pft.

12
Off-Topic / Vægt af vogntog med b-kort (før 2009)
« Dato: Maj 07, 2018, 17:00:29 »

Lige for at være helt sikker, hvis jeg har en bil med en totalvægt på 2025kg samt en campingvogn med en totalvægt på 1500kg, så må jeg godt køre med det i DK så længe jeg ikke læsser campingvognen til mere end 1475kg?
Hvis jeg skal til udlandet eller vil låne det ud til en bilist der har taget kort efter 2009, så skal bilen nedvejes til 2000kg (eller campingvognen til 1475kg).

13
Job tilbydes / (besat) Akut behov for freelance grafiker(e)
« Dato: Mar 28, 2018, 10:05:18 »

Stillingen er besat. Tak til Preben for at formidle kontakten.


Hejsa


Vi har et akut behov for mindst 1 freelance grafiker, der vil være tale om projektansættelse, men med mængden af opgaver vi har pt vil jeg tro der er rigeligt med opgaver det næste lange stykke tid. Vi har hovedkontor i Aalborg og det vil være et krav man kan møde ind her mindst et par gange ugentligt, da der foregår meget kommunikation undervejs i produktionerne.


Opgaverne vil overvejende bestå i at lave grafik til e-læring samt opsætning af kurser. Vores kunder spænder over rigtig mange erhverv, så der er ikke mange opgaver der er ens. Lige nu har vi en del produktioner på GDPR, men vi er også igang med kurser til svin & kvæg producenter, SKAT, salgstræning, parfume, applikationstræning osv.


Vi er en e-lærings virksomhed med hovedsæde på Novi i Aalborg og med et kontor i Herlev. Vi har arbejdet med E-Learning og Learning Management Systemer siden 2003. Vi sidder 14 mand i Aalborg og 1 i Herlev. Vores system bliver i dag brugt af ca 40 danske virksomheder i alle størrelser, nogle med et par hundrede brugere og udelukkende med danske brugere, andre med afdelinger i hele verden og +70.000 brugere. Vores primære marked er virksomheder med hovedsæde i Danmark men med afdelinger på verdensplan. Kunderne er alt fra hifi-producenter, satellit/radio kommunikation, logistik, revisorer, parfume, kommuner m.m.

Giv mig et kald på 98 40 27 03 eller skyd en mail til jsn snavl-a conzentrate.com så skal jeg sørge for den ryger videre til rette mand (nu rammer vi så påsken, så der sker nok ikke så meget før efter weekenden). Hvis man kender nogen der er ledige der kunne være interesseret, må man meget gerne give dem et praj også.

14
Dæk, fælge og undervogn / 205 dæk på 5.5" fælg
« Dato: Jan 16, 2018, 10:19:40 »
Halløj


Jeg er ved at købe nogle gøjlede dæk til pickupen og vil gerne have dem så brede som muligt. Jeg har fundet nogle i 205/70-13 men det er lige gået op for mig at den fælg jeg har kun er 5.5" bred.
Go eller nogo - det er udelukkende til offroad brug, det er ikke et hverdagsdæk.

15
Off-Topic / Fleksibel led strip i 2 længder
« Dato: Sep 18, 2017, 10:35:20 »

Halløj
Er der nogen der kan pege mig i retning af nogle gode led strips der er fleksible og som kortes op forholdsvis præcist - gerne helt ned til +/- 1cm, jeg tager gerne loddekolben i brug hvis det er nødvendigt for at ramme den præcise længde? Pt. har jeg brug for to længder en på 185cm og en på 90cm.
Det er jo dælme et gedemarked for en ikke-kender at navigere rundt i de mange forskellige strips og hvis nogen er nemmere at korte til præcis længde en andre, så betaler jeg gerne det ekstra for det. Gerne med blød hvid lys - det kunne være sjovt med farveskifte, men det er ikke et krav.

Sider: [1] 2 3