Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - HappyFrog

Sider: [1] 2 3
1
Diverse / S: 4x8GB DDR4 2666MHz - solgt
« Dato: Sep 01, 2019, 22:15:50 »
Halløj


Jeg er kommet til at købe nogle forkerte ram, så har de disse 2 sæt med Corsair 2x8GB 2666MHz ram liggende.
https://www.proshop.dk/RAM/Corsair-Vengeance-LPX-DDR4-2666-C16-BK-DC-16GB/2511130


De har kun været pakket ud og monteret, for så at opdage at den maskine jeg smed dem i ikke understøttede dem.


Kom med et bud, de skal bare væk.

2
Mad / Vegetar julefrokost
« Dato: Aug 27, 2019, 22:50:21 »
Mmmmmh ja, jeg er blevet udfordret og skal sammensætte en vegetar julefrokost. Jeg har fået lov til at bruge æg og mejeri produkter, men intet kød.


Sååå hvis alle forslag til vegetariske jule opskrifter vil blive modtaget med kyshånd...


Apropos, hvor faen køber man svine granulat nu til dags? Jeg har en ide til nogle deller, men Oscar laver åbenbart ikke svine fond eller granulat mere, jeg kan kun finde de der elendige knorr terninger.

3
Off-Topic / Leje autotransporter inkl 3000km
« Dato: Aug 21, 2019, 14:49:54 »
Nåmen efter støvsugertråden må jeg hellere forsøge at få lidt genrejsning.


Jeg skal nok ud at hente en bil der står 1500km væk, den kan ikke køre turen tilbage, så jeg overvejer at leje en autotransporter til formålet. Min bror har godtnok tilbud vi kan køre i hans og leje en autotrailer, men jeg har ikke kort til at køre hans bil og et 3000km roundtrip på en weekend med kun en chauffør er nok lidt optimistisk.
Jeg har fundet en ved Frederikshavn jeg kan leje til 3800kr inkl fri km og som må køres med alm kort, men jeg kender hverken bilen eller manden, så jeg tænkte lige jeg ville høre rundt først om nogen måske kender nogen jeg skal hive fat i. Det er alligevel langt, så vil foretrække at leje hos nogen hvor man ved maskinellet er vedligeholdt.


Bilen vejer 1000kg, så ikke noget voldsomt.

4
Off-Topic / Dyson - yay or nay?
« Dato: Aug 19, 2019, 17:47:43 »
Jeg har vist hevet en hel del år af levetiden på vores støvsuger ved at støvsuge sand ud af imprezaen, så må hellere få købt en ny inden fruen opdager det. Sidder og kigger Dyson er der nogen der har sådan en og som kan give et par bevingede ord med på vejen?


Jeg kan se nogen brokker sig over batteri levetid for fulde gardiner, men det tror jeg nu aldrig vi har brugt på vores alm. støvsuger, så måske det er non issue. Det tager vel 15 måske max 20 mins at støvsuge hele huset hvis det kun drejer sig om gulv. Overflader tager væsentligt længere, men der kan man nok sagtens skrue ned for styrken og få noget mere arbejdstid (samt at flytte ting frem og tilbage nok egentlig tager længest tid).


Jf den her test får v8 og v10 samme score, er der nogen grund til at betale det ekstra for 10'eren? https://xn--test-stvsuger-hnb.dk/dyson/
Jeg læste et andet sted at batteriet var 50% mere effektivt på v10, men det er alligevel også meget at betale 1400 for.

5
Off-Topic / HS services søges - Herfølge -> (nord)jylland
« Dato: Feb 25, 2019, 19:33:41 »
Halløj


Er der en venlig sjæl der kan have et sæt sideskørter med fra sjælland til jylland engang i nær fremtid (helst indenfor 14 dage)? De står pt i Herfølge, men jeg vil tro jeg kan få sælger til at levere dem hvis det er ubelejligt. Ideelt skal de ende i nordjylland, men jeg kan sagtens køre efter dem. Alternativet er pt at vi mødes ved Vejle, så næsten alt hjælp er god hjælp :-)
De er til en gammel subaru og er vel omkring 1½ meter lange så ikke noget voldsomt.

6
Off-Topic / Svenske regler for bil eksport
« Dato: Feb 08, 2019, 07:18:43 »

Halløj


Jeg er muligvis ved at hente en bil i Sverige som ikke nødvendigvis skal på plader, men jeg vil naturligvis gerne have papirene med hvis nu det skulle blive aktuelt alligevel (det gør det helt sikkert engang).
Det betyder sælger skal afmelde den som eksport og normalt skal han så have papirer tilbage på at bilen er indregistreret i import landet, før han kan blive helt fri af den i Sverige. Det kræver jo så toldsyn+afgift i min ende som jeg helst er fri for i første omgang. Jeg synes dog at huske at "import papirer" er nok. Men hvad dækker det over? Kan jeg bare lave et dokument hvor jeg skriver "Bilen er eksporteret til Danmark" med bilens stelnr og en underskrift også afleverer han den eller er det ikke helt så nemt?

7
Off-Topic / Ny router - eller dårlig konfig?
« Dato: Jan 21, 2019, 09:19:36 »Halløj

Vi døjer ret meget med at vores router crasher på kontoret og er nødt til at blive genstartet. For kort tid siden valgte jeg at udskifte routeren med en Linksys WRT3200ACM, som jeg vil mene burde kunne klare presset, men denne har nøjagtigt samme problem. Nogle dage kører den fint, idag er den helt håbløs og jeg har genstartet den 3 gange allerede. Vi har ca 20 devices på, 5 laptops og resten telefoner/tablets - den primære trafik kommer fra de 5 laptops. Den bliver udelukkende anvendt som AP, så de kablede forbindelser er ikke på denne.
Der er fint signal når vi er på, jeg havde ellers mistænkt kanal valget for at være problemet, men som jeg har forstået det går det mest udover signal og hastighed - jeg kan dog godt prøve at sætte den til noget andet, bud er meget velkomne - vi anvender både 2,4 og 5ghz.
Firmware er uptodate, vi prøvede at udskifte den med et andet, men det hjalp lige godt. Vi er i en kontor bygning med en masse andre virksomheder, så der er uden tvivl en masse støj fra andre trådløse netværk, det må dog være muligt at løse alligevel.
Hjææælp!

8
Biler / SOLGT - Suzuki Swift 1,3 2009
« Dato: Nov 24, 2018, 14:10:58 »
Den er nu solgt.


Halløj


Så skal fruens Suzuki Swift skydes af. Det drejer sig om en 1,3 GLX fra 2009 med 92hk i perlemorshvid.
Den har i år fået den helt store tur og fået udskiftet:
  • Generator
  • Aircon pumpe
  • Kondenser
  • Bærearme inkl. bøsninger og bærekugler
  • Gearkassen fik skiftet de frygtede lejer i januar
Den har i skrivende stund gået lige knap 153.000km.
Den står på de originale 15" alu med vinterdæk. Fælgene er lidt triste,  men dækkene er super fine.
De totalt frække suzuki racing orange 17" sommerfælge medfølger. (det er der ikke noget der hedder, men det var sådan jeg solgte dem til fruen  :005: ). Oprindeligt ville hun have malet dem koksgrå, men efter en sæson med dem kom hun alligevel til at holde af dem.


Annoncen er på bilbasen om et lille øjeblik til 29.800,- . Det er noget billere end den næst billigste, men vi har købt ny og vil egentlig bare gerne have den væk. Er man HS'er kan man nok godt få den lidt længere ned.


Hov, den er online nu på: https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/suzuki/swift/13-glx-5d/4132702

9
Job tilbydes / Kundekonsulent indenfor elæring og LMS
« Dato: Nov 09, 2018, 07:28:25 »
Halløj
Hvis man render rundt med en kundekonsulent i maven og har lyst til at bide skeer med elæring og LMS, så har vi lige nu et opslag på jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/310344/kundekonsulent-til-salgsafdelingen
Det der ikke står i annoncen er at man i de to nærmeste kolleger vil få sparringspartnere, der må være noget nær (hvis ikke) de to absolut mest erfarne indenfor faget i DK og jeg kan garantere man hverken vil komme til at kede sig eller savne kyndig sparring.


(jeg har ikke noget med salg at gøre, så det er ikke mig selv jeg prøver at fremhæve som dygtig  :dft010: )

10
Off-Topic / HS-transport søges nordjylland -> københavnerland
« Dato: Okt 14, 2018, 19:15:03 »
Halløj


Der er ikke tilfældigvis en af københavner jyderne der skal hjem til rødderne i nær fremtid og som kan have et par højttalere med retur til Hasp? Det er væghøjttalere, så der er ikke et voldsom krav til plads.

11
Diverse / S: B&W, Dali, Pioneer
« Dato: Okt 14, 2018, 14:40:56 »
Halløj


Jeg har noget ældre hifi jeg ikke får brugt til noget. Er der nogen herinde der kan bruge det til noget, så smid et bud ellers ryger det på losseren.


(Hasp napper disse) B&W DS6 i sort. Den ene har en skade på toppen hvor en flig er slået af og limet på igen. Ellers fin stand.


(ThomasWM napper denne) Dali SC-7. Fin fin og frontstof intakt.


Kodefri Pioneer DV-668AV. Super DVD afspiller... men knap så anvendelig idag med Blu-Ray og streaming.12
Off-Topic / Tryk på t-shirt med speciel farve på t-shirt
« Dato: Sep 17, 2018, 20:12:46 »
Halløj


Vi skal have trykt nogle firma t-shirts hvor t-shirten helst skal have en lidt speciel farve (en meget mørk pretroleums blå) men jeg har ikke været i stand til at finde et sted at få den trykt hvor de enten havde en t-shirt det matchede bare lidt i farven eller hvor man kan bestemme farven på t-shirten.
Kan man det nogen steder? Altså bestille t-shirten i en bestemt farve, det ser ud til de fleste online bikser får trøjer det samme sted fra, det er i hvert fald stort set det samme farveudvalg der tilbydes.

13
Off-Topic / En til elektronik nørden
« Dato: Jun 28, 2018, 09:33:45 »
Hey
Er der nogen der ved hvordan den her fungerer? https://elektronik-lavpris.dk/p124315/rsp-126s-drejeomskifter-2-x-6-stillinger-kort-aksel/
Kan den drejes 2 omgange med 6 indstillinger pr omgang? Eller hvordan skal de 2x6 stillinger forståes?


Kort og godt skal jeg bruge en 12v drejekontakt med 10 indstillinger. Hvis man kan få en med tal ud for hver indstilling så ville det være fed.

14
Off-Topic / Le mans live timing feed
« Dato: Jun 02, 2018, 14:03:52 »


Hey


Vi har ikke tilfældigvis en hs'er der har rodet med le mans live feed enten sidste eller forrige år og som har feeds liggende (der er angiveligt to feeds) eller kender formatet på det? Jeg tror muligvis jeg har styr på selve live feeded, men jeg mangler det feed der indeholder biler og kørere.


Jeg havde håbet på at kunne nappe det fra https://www.lemans.org/fr/page/live-timing/187 , men jeg tror ikke det er det samme feed der kører når løbet er igang, det var det i hvert fald ikke sidste år hvor data blev hentet via json. Ellers må jeg vente til træningen d. 13/6 også fange dataene der.


15
Hey


Er der en der tilfældigvis kan have 4 stk 18" fælge inkl. dæk med fra Marbjerg ved Hedehusene med til Jylland. Gerne Nordjylland, men hvor som helst i Jylland vil sådan set være en hjælp :-)
Jeg giver gerne bropenge eller en tankfuld brændstof som tak for hjælpen.


Pft.

Sider: [1] 2 3