Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Kenny

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 142
31
Det er en klassiker, vi har også 8 stole der driller, men jeg synes ikke det er så slemt med xiaomi som med de gamle roomba, i hvert fald ikke slemt nok til jeg har lavet en no-go zone omkring spisebordet.
Med roomban havde vi sat en viatual væg op til spisestuen fordi den altid satte sig fast og dermed ikke altid fik støvsuget resten af huset.

32
Vi har 120m2 i underetagen, uden bundstykker i dørene og har for nylig skiftet en Roomba ud med en Xiaomi S6 som er væsentlig mere intelligent, så det er slut med at støde ind i alting, og den sidder så godt som aldrig fast, selvom vi nok har lige så meget skrammel på gulvet som alle andre, dog har vi ingen ledninger på gulvet.
Vi har ingen dyr, den kører derfor nemt nogle ture imellem den skal tømmes.
Konen går altid i bare tær og sætter den derfor ofte til at støvsuge et enkelt rum som feks. køkken eller bryggers hvor vi går ind og ud hele tiden.
Det er super nemt, alle rum har deres egen zone og så er det bare at trykke på feks. køkken, så kører den direkte derud og hjem igen når den er færdig.

På 1.sal har vi stadig en Roomba og ungerne har meget skrammel på deres værelser, hvilket måske er årsagen til at det kører mindre godt, men vi overvejer kraftigt at købe en Xiamo S5 til 1.sal for at se om den kan klare opgaven bedre.
Roomba udvikler selvfølgelig også, og de er sikkert blevet bedre de sidste par år, men jeg har ikke behov for prøve dem af igen nu hvor Xiaomi gør det så godt.

33
Er der en grund til du ikke køber en robotstøvsuger?

34
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Maj 16, 2020, 17:51:18 »
Jeg var nok kørt tilbage til hans mor, forklaret hende problemet og sagt at han ikke længere er til at få fat på.
Mon ikke mor kan få fat på ham og aftale at hun mobile payer dig på hans vegne og hun får kortet retur.

35
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 16, 2020, 10:40:59 »
At afhentning af pakker nemt kan blive noget rod med alle de online køb vi gør.

Efterhånden køber vi så meget på nettet at det kan være svært at huske om man har fået hentet alle pakker.
Konen brokkede sig i går over at nogle fragtfirmaer ikke er konsekvente i deres pakke informationer, nogle sender både en sms og en mail når pakken er klar, men nogle gange giver de kun besked via feks. mail og så bliver det svært at holde styr på.
Personligt lader jeg altid smser være ulæste indtil jeg har hentet pakken, men det system virker jo kun hvis jeg får en sms når pakken er klar.

I går fik jeg en sms fra "TrackTrace" "Din pakke ligger stadig i pakkeshoppen, grundet nogle ubetalte gebyrer. Læs mere: forkortet link hvor jeg ikke kan se hvor jeg bliver sendt hen"
I dag modtager jeg den samme sms, det korte linke er ikke det samme som i går.

Jeg har aldrig tidligere modtaget sms fra denne afsender og jeg mindes ikke at jeg har uafhentet pakker.
På den anden side, så kan det jo godt tænkes at jeg har fået bestilt noget jeg ikke har brug for og derfor ikke kan huske jeg mangler :)

Jeg har ikke trykket på linket da jeg ikke kan se hvilke gebyrer jeg skal betale for at få udleveret en pakke, men der er ikke noget at sige til at folk får trykket på et link de ikke burde når man venter flere pakker om ugen, der ofte sendes med hver deres fragtfirma.

36
Off-Topic / Sv: Hvor anskaffer man en kattekilling?
« Dato: Maj 16, 2020, 09:55:26 »
Hvis man er i tvivl om man skal have et kæledyr, kan man starte med at købe en robotplæneklipper, den kræver opmærksomhed en gang i timen indtil man har fået tilpasset haven.
Efter et par dage ved man at det der med kæledyr er for besværligt.

😂😂😂😂 godt at høre du er sund og rask igen.
Desværre ikke, det er derfor jeg har tid til at være efter plæneklipperen.

37
Off-Topic / Sv: Hvor anskaffer man en kattekilling?
« Dato: Maj 15, 2020, 17:25:44 »
Hvis man er i tvivl om man skal have et kæledyr, kan man starte med at købe en robotplæneklipper, den kræver opmærksomhed en gang i timen indtil man har fået tilpasset haven.
Efter et par dage ved man at det der med kæledyr er for besværligt.

38
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 14, 2020, 17:46:54 »
Shit en gammel svend, oppe på strandvejen skal der nok være nogle ældre mænd der gnider sig op ad dig når du viser den frem.
Tillykke med den.

Der er ingen grund til at skifte dæk fordi de er et år gamle, men der god grund til at have ekstra slanger, pumpe osv. med på hver tur uanset om dækket er nyt eller 1år.

9 dages ufrivillig pause fra træningen blev det til, det har sgu været en hård uge for krop og sind.
Jeg har været ude på en kort rolig tur på raceren i dag, det hjalp lidt på humøret.

39
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 14, 2020, 16:01:27 »
Silvan byttede med et smil, den nye virker noget klogere end den anden. Den skal ikke tænke lige så lang tid når kantsnoren drejer, når den støder ind i noget eller når den bare beslutter sig for at skifte retning.

Den klipper meget systematisk, men kun 1/3 af plæens bredde inden den vender rundt, hvilket er det underligt da det jo tager tid at vende rundt og skifte bane hele tiden.
Jeg har kigget nok på den, det går simpelthen for langsomt til jeg kan holde det ud :)

Den har tegnet et kort og jeg kan se hvor den er, men jeg kan ikke se hvor den har klippet ligesom på min støvsuger.

Vi venter jeg spændt på hvor lækker plænen bliver over den næste tid, og hvor meget jeg skal tilpasse haven for at den ikke sætter sig fast alle mulige steder.

40
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 14, 2020, 12:59:08 »
Man skal alligevel være storforbruger af plaster og bandage hvis 360kr årligt skal være en god aftale.
Jeg sidder hver måned og ajourfører vores budgetkonto, og det irritere mig lidt at mange ting efterhånden bindes op på debit/kreditkort, det kræver lidt mere at holde styr på hvad der trækkes der.
Jeg sidder i hvert fald endnu ikke og holder øje, men i morges så jeg ved en tilfældighed at der var trukket til en del faste abb jeg lige skal overveje om jeg har brug for.

41
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 12, 2020, 13:50:44 »
@Please præcis :)

@Dalbjerg jeg brugte lige til sengetid på at få det til at fungere, jeg havde trukket den langt ind under hækken, der skulle klippes en gren så den ikke trykkede nødstop og skulle starte forfra.
Der skulle også justeres lidt snor hvor den ikke kunne køre med det ene hjul ude over plænen.
Da jeg havde trukket hele kantsnoren - det tager altså et par timer - og fået den til at køre hele vejen rundt, installere jeg appen og finder ud af at jeg har fået den forkerte model udleveret.
Jeg har bestilt en S+400, men fået en connect, som er en ældre model uden de samme funktioner, så nu er jeg da spændt på hvad Silvan siger til at jeg har taget den i brug.

42
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 11, 2020, 17:10:38 »
Nu håbwr er jeg fandme det virker første gang når jeg har trukket snoret i den sidste halvdel af haven, det er ikke verdens sjoveste arbejde.

Det skal også virke for at gøre konen glad, hun er ikke helt tilfreds med købet og siger vi ikke havde snakket om det, der er jeg så ikke helt enig, hun sagde faktisk nej for et par dage siden. Men når jeg ikke fik tilladelse, må jeg håbe på tilgivelse

43
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 10, 2020, 11:13:51 »
@DSL jeg kan ikke finde ud af om nogle af dem kortlægger haven som en moderne støvsuger, men ellers kan man vel sætte den der grønne plastkan om træerne de første par år.

@Hasp jeg troede APP var forbeholdt enkelte af producenterne, men jeg har ærlig talt ikke brugt lang tid på det, jeg synes der er så mange at vælge imellem at jeg ikke orker at læse op på det, og jeg kender mig selv godt nok til, at hvis jeg først begynder så bliver det et dyrt projekt fordi jeg pludselig ikke kan undværre en eller anden smart funktion :)

@Claus At køre rundt uden en plan er jo super ineffektivt, uanset at den kommer det hele rundt i sidste ende, men mon ikke der er sket noget på 7-8år, selv hos Husqvarna.

Prisen er et parameter for mig, da den enten skal ligge omkring de 5k eller også skal jeg undværre, det er jo trods alt bare nice to have da vi trods alt har en plæneklipper der virker som den skal.

Jeg har vel 250m2 græs, og det ser ud til at forskellen på små modeller under 500m2 er hvor meget kant tråd og den slags der er med, maskinen lader til at være den samme, men mindre man selvfølgelig tager en anden model, men så stiger prisen også kraftigt.
Maskinen vil kunne ses fra fortovet og derfor skal den heller ikke koste mere end at der er råd til at der kommer en tager den under armen.

Jeg læste at man netop ikke skulle lægge tættere på flisekanten end anbefalet, hvis man ikke ville trække snoren om, da den ville sætte sig fast når plænen er højere end fliserne, men som jo bliver med årene.
Men det er måske lige forskellig fra en producent til en anden hvis tæt på de kører.

Der er ingen der hjælper med haven her, men det lyder til at du har en svigerfar der gerne tager fat uden at spørge :)

Jeg er med på at snoren forsvinder inden for en overskuelig tid.

App var mere for at gøre programmeringen nemmere, jeg tænker ikke at man lader den spotklippe i samme stil som når konen sender støvsugeren en tur ekstra i køkkenet når hun har svinet.

Hvor mange har egentlig en form for tyveri sikring?

44
Off-Topic / Sv: bad eller toilet
« Dato: Maj 10, 2020, 10:49:29 »
Det kommer jo helt an på hvordan i bruger jeres bryggers nu, hvor mange toiletter og bad i ellers har osv.

45
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 09, 2020, 15:52:16 »
@sgatke Når den kører systematisk frem bruger den ikke lige så lang tid på at klippe, hvilket har flere fordele, men Bosh er nok ikke de eneste der bruger det.
Bosch klipper ikke på samme led hver gang, netop fordi plænen ikke har godt af det. Well jeg klipper ofte på samme måde med benzinklipperen og kan ikke se min plæne tager skade.
Jeg kender ikke til IT sikkerheden, men det er vel ikke anderledes end min støvsuger og vejrstation.

@DSL Jeg går ikke så meget op i min plæne at jeg samler op. Jeg har en 3i1 hvor den skulle lave noget bioklip, men da der ofte ofte for lang tid imellem den bliver klippet fungere det vist ikke helt efter hensigten. Jeg har dog ikke lange baner liggende fra sideudkast feks.
Det er netop det at robotten klipper jævnligt der tiltaler mig, det bør give en ny klippet plæne hele sæsonen.
Bosch kan indegne faste ting, men man behøver ikke indhegne træer da den også har støddims som en robotstøvsuger.

Jeg tror der er sket en del med plæneklipperne de sidste 4år, lige som støvsugerne er blevet markant bedre over de sidste par år.

Det lyder som om at det ikke betyder det store hvilken klipper man har, bare man slipper for selv at gøre det :)

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 142