Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Kenny

Sider: 1 [2] 3 4 ... 142
16
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 06, 2020, 22:14:17 »
Er der ikke parkerings sensorer på bilen?
Jeg har ikke kamera på 308 og savner det ikke, på mondeoen er det brugbart hvus jeg bakker ind i en bås, men det er ofte så beskidt at det ikke kan bruges :) og det går da alligevel

17
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Jun 02, 2020, 15:27:30 »
Haha konen har spurgt flere gange om den ikke skal graves ned, jeg har sagt at jord fylder en del og at vi står med et stort hul når ungerne er ikke gider hoppe mere.
Hun stoppede sjovt nok med med at spørge da hun så hvor meget jord naboen fik i overskud i forbindelse med en ny terrasse.

18
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Jun 02, 2020, 11:29:31 »
Vores meder går op på midten og vil kræve at den bliver gravet 10-15cm ned, ud over det flytter vi rundt på den en gang imellem.

Efter 2-3 trampoliner har vi i øvrigt ofret lidt mere end dem de klassiske blå/grønne.
Oplevelselsen er en helt anden og så er den oval hvilket gør at ungerne ikke bliver suget ind mod hinanden når de er flere på af gangen.

19
Off-Topic / Sv: Kan man bruge en halv flybillet?
« Dato: Jun 01, 2020, 12:45:05 »
Det er ikke længe siden flyselskaberne brokkede sig over folk gjorde det, men det var vist lovligt nok.
På udrejsen er den fin nok, men jeg ville ikke satse på at pladsen var ledig når jeg skulle hjem og ikke tjekkede ind ved start, men hopper på halvvejs.

20
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Jun 01, 2020, 09:11:18 »
Nemlig tidlig afsted.
Jeg har heller ikke noget imod at stille væggeuret for at komme afsted, men kl.5 har jeg alligevel aldrig startet i sadlen.
Jeg vågner normalt af mig selv ved 5-6tiden, så er det virkelig irriterende hvis kammeraterne først "kan" køre ved 10tiden, og ture der starter senere end 10 deltager jeg aldrig i.
En tur kl.10 tager alt for meget af dagen og tiden med familien, og starter den senere er hele dagen ødelagt.

21
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Jun 01, 2020, 00:04:38 »
@Uffe Når det deles op på den måde ser det noget mere overkommeligt ud, men de er stadig mange km på mtb.

@Lasse Den er måske ikke helt tosset, den gør sig i hvert fald bedre på det billede.

@Please det er jo et spørgsmål om prioritering som med alt andet, hvis man vil bruge tid på cyklen er der noget andet man ikke har tid til.
Jeg har været ude 3,5t i dag, men jeg når ikke helt så langt som Lasse gør :)

22
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 30, 2020, 08:50:33 »
Jeg kunne ikke overskue en rejse til Bali eller lignende, vi har derfor booket sommerhus i Jylland før Coronaens indtog, men jeg håber da at de åbner ordentlig op for sommerland osv. Ellers skal jeg til at kigge på nogle vilde drager eller andet sjov.

23
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 29, 2020, 23:34:26 »
@Please ja det er fint, men jeg er skuffet over den måde de har gjort det på, så selvom jeg ikke er slet ikke er fagforeningsmand, så har jeg sendt den ind for at høre om det er en lovlig opsigelse, eller bare utrolig dårlig stil.

@Lasse Ahhh BORA-Hansgrohe, jeg gættede på der stod Bo Hansen, så lidt følger jeg med i det cyklng.
Jeg er ikke helt overbevist. Det er ikke instant love, men jeg tror den kan vokse med tiden, eller måske hvis jeg ser den i virkeligheden.

Jeg har ikke planer om de ville ture, bare en enkelt lowkey overnatning en gang imellem med nogle venner, pak let og køb pizza eller handle i supermarked.
Hvis jeg kigger på mine outdoor venner er der jo meget grej jeg ikke kan undvære, men jeg prøver at holde det nede så længe som muligt, men hvem ved om det tager om sig.
Jeg starter med en Cumulus Lite Line 300 på special mål, jeg er jo lidt tykkere end en std. outdoor tosse, nu leder jeg efter et liggeunderlag, men lav vægt, høj r-værdi og fornuftig pris hænger jo ikke sammen.
På din ramme behøver du ikke se på hvilken str der er plads til, det er bare at købe den største taske der produceres, det er jo lidt anderledes med min mini ramme i str M
Jeg hører at shelters er booket frem til efteråret i det meste af landet, men du har vel 5000m2 græsplæne der kan slås et telt op på.
Husk jeg kører halv hastighed af dig :)
Er det sådan et telt din kammerat har købt https://www.cykelpartner.dk/1-2-personers-telte/topeak-bikamper---telt-til-montering-paa-cyklen---1-person?gclid=CjwKCAjw5cL2BRASEiwAENqAPj5Vf2kFqkWq4J13Ij7g-vEgb_MiXduxrnu5LGgRAENpRbYXry3XmxoCeu8QAvD_BwE i kommer til at ligge tæt  :011:

@uffe du lader til at være godt kørende, der er samlet lidt HM på turen :)
Cyklede i fra spor til spor, eller blev i transporteret i bil.

24
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 29, 2020, 19:58:35 »
@NSL Der skal ligge kabel med 75cm imellem hvis jeg ikke husker forkert, men om det er samme metode på andre modeller kan jeg ikke sige.

25
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 29, 2020, 15:13:48 »
@Lasse ja et eller andet skal du vel købe fordi din racer er vel også ved at være udtjent :)
Jeg ved ikke helt om jeg er til farverne, og jeg kan ikke finde en færdig cykel på nettet.
Hvad skal der på AXS og et nogle vanvittige højprofil.

Jeg er sygemeldt med stress og er blevet opsagt, Jeg har derfor lidt tid i overskud for tiden, og har beslutte mig for at prøve bikepacking af.
Jeg har bestilt en sovepose fra Cumulus og er ved at kigge på tasker til min Grail, det er til at blive rundtosset af med alle de valgmuligheder og jeg synes hurtigt det bliver halvdyrt.

26
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 29, 2020, 15:05:29 »
Min kan huske flere plæner, men du kan også lave en korridor den kan kan køre i, fra den ene plæne til den anden, hvis du har et sted uden granit.
Det må jeg formode andre procenter også kan, men ellers må du jo købe to maskiner :)

Selvom konen brokker sig over jeg har købt den, må hun jo også indrømme at plænen ser godt ud.
Når jeg har fået styr på de sidste udfordringer bliver det helt sikkert en af de ting vi kan blive enige om at vi skulle have købt for mange år siden.

27
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 29, 2020, 14:34:07 »
@Fer Ja det er klart, min ville jo være 4 dage om at klippe din plæne :)
Jeg må sætte brædder på mederne, hvis de males sorte går det nok.

@Fabritius Det eneste der virker er at give efter.
Jeg læste som sagt ikke op på mulighederne da jeg kender mig selv, så jeg ville nå 10k inden jeg havde besluttet mig, så lige nu lever jeg i lykkelig uvidenhed om funktioner jeg ikke kan leve uden.

@NSL du har vel også stor plæne der kræver mere end en enkelt sparegris.

28
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 28, 2020, 18:59:02 »
Det er jo halv proff grej du har købt, men den koster også derefter.
Ja man får et helt andet forhold til græsplænen når man har været rundt og klaregøre til robotten.

Jeg har efterhånden fået fjernet de fleste forhindringer, men trampolinen mederne driller stadig, jeg overvejer at sætte et bredt i bunden så den ikke kan køre op og sætte sig fast, og så har vi et fodboldmål der også driller lidt.
Der udover har jeg måtte småjustere på kant snorren da den blev klippet to steder, men det var nok min egen skyld da jeg kørte klippehøjden helt i bund inden snorren var groet tli.
Jeg har også flyttet ladestationen, så nu kan den selv køre ind, hver gang.
Plænen har aldrig været pænere,  jeg har stadig lidt arbejde før det bliver perfekt, men det kan jeg ikke klandre robotten for.

29
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 24, 2020, 12:44:07 »
@Lasse ok, jeg viste ikke der var så mange RAD løb.
Du er satme godt kørende, efter 1½-2uger pause er mine ben ikke ti meget, eller dvs. at jeg fik givet godt gas på Tidsvilde MTB på små 30km, hvor jeg satte 18 PR på vejen rundt, men der var også nogle gode pauser undervejs. Dagen efter på racer var benene absolut døde og jeg har haft ømme ben i flere dage efter.

@Henrik jeg har haft mtb med til Toscana og det nordlige af Garder søen, fundet nogle grusruter på det der før hed GPSies og kørt dem alene.
Det er altså en fantasktisk måde at opleve opleve på, man ser bare noget man ikke ser fra en bil.
Jeg kom bla. igennem nogle skove hvor der med stor sandsynlighed har stået adgang forbudt, men jeg kan jo ikke Italiensk ;) så jeg måtte forsætte, og der havde trods alt været en forbi på cykel tidligere, ellers havde jeg jo ikke haft en rute :)
Midt inde i en skov kørte jeg under grabben på en gummieged, hvor chaufføren kun havde underbukser på, jeg ved ikke om det var ham eller mig der blev mest overrasket :)

På Mallorca har jeg lejet racer og hentet ruter forskellige steder, det har også vist mig en del jeg ellers ikke ville have set.

I Toscana og Mallorca fortrækker jeg at køre efter ruter, da det nemt koster 1000hm og et par timer at køre forkert :)

30
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 23, 2020, 17:58:10 »
@Henrik Det er jo også meget sjovt at se noget nyt til en forandring og her kommer korfunktionen nemlig til sin ret.

@Lasse skulle du ikke køre RAD?
Jeg synes ikke jeg kan se dig på live track

Sider: 1 [2] 3 4 ... 142