Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Kenny

Sider: 1 [2] 3 4 ... 138
16
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 21, 2020, 14:56:33 »
Jeg har en tidlige udgave af denne https://www.parktool.com/product/home-mechanic-repair-stand-pcs-9-2?category=Portable
Den har stået ude i haven i regn og slud i 10år og virker upåklageligt.
Den skal lige have lidt tæv hvis kloen skal vendes 90grader, men jeg bruger max den funktion en gang om året, da jeg ellers bare hængermine cykler i overrøret.

Du skal overveje om den skal være nem at pakke væk, hvor meget den må fylde og hvilke funktioner du skal bruge.

17

Det er muligt jeg bliver klogere, men jeg kan ikke se noget galt i at jeg cykler en tur på en rute hvor jeg normalt møder meget få mennesker, selvom der skulle komme udgangsforbud.
Heromkring er der altså ikke meget aktivitet imellem markerne.

Det er præcis den holdning det lader til at de fleste har. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke bare kan blive hjemme hvis de er blevet sendt hjem af deres arbejdsgiver, hvorfor er det så slemt at være begrænset af sit eget og måske sin families selskab i fjorten fucking dage? Mangler du motion så find et sjippetov frem eller lav 1000 armbøjninger. Hvis alle begrænsede deres udgang til det absolut minimale kan vi måske komme igang igen noget før. Danmark mister uhyrlige summer for hver dag denne situation fortsætter og det ryger alt sammen på skattebilletten Jeg har på nærmeste hold venner der må lukke deres virksomhed eller mister deres job om et øjeblik hvis der ikke sker en bedring, for dem er det et spørgsmål om dage +/-
Jeg er ikke hjemsendt. Jeg er arbejder på en byggeplads, vi har sindsygt travlt, jeg har så sent som i dag ansat en ekstra mand der starter i morgen og jeg kan godt bruge flere folk.
Vi er ca. 50 mand på pladsen og selvom vi holder forskudte pauser osv. så møder folk hinanden på kryds og tværs igennem hele dagen, det kan slet ikke undgås.
Vi har vendt situationen med vores advokat og der er absolut intet der gør at vi ikke skal og og er tvunget til at fortsætte arbejdet - Jeg dog ikke om gårsdagens melding om forsamlinger på max 10 ændre på, men jeg tror det ikke da vi trods alt har et par tusinde m2 at fordele os på.
I byggebranchen er man bundet op på kontrakter der kommer til at lukke de fleste firmaer, med mindre bygherren er med på at stoppe arbejdet, med mindre regeringen beder os om blive hjemme så vi kan bruge force majeure, og byggebrachen er nok ikke de eneste der er kommet "i klemme"

Når man kun lukker halvdelen af samfundet ned, og samtidig ikke skal gå i karantæne hvis man har været sammen med en er har konstateret corona, men kun gøre det hvis man selv er syg. Så kan jeg ikke se hvorfor jeg ikke skal cykle en tur.
Jeg har i dag kørt 2timer mtb med to kammerater, den ene er betjent og arbejder derfor også-det lød ikke som om politietoverholder 10mandsreglen-, den anden er pædagog og er sent hjem.
Vi holdt en fornuftig afstand uden krammere osv.

Hvis jeg bliver sendt hjem vil jeg undlade at cykle med andre, men jeg kan virkelig ikke se hvorfor jeg ikke skulle kunne cykle en tur alene på en tur hvor chancen for at jeg møder nogen er minimal. Dem jeg evt. møder på min vej kan jeg køre en bue uden om.
Hvis jeg ikke får min motion under en evt. karantæne vil min kone bede mig om at finde et andet sted at bo inden for 14dage det er helt sikkert.

18
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 18, 2020, 09:01:47 »
Shit, mine fingre er tykkere end din arm.

19
Ja det er klart.
Jeg er også ret sikker på at jeg kan finde en øde skov her i området, men jeg cyklede - Lyngby, Bagsværd, forbi Hareskoven, Farum og af 207 til Frederikssund, hvor der var stoppet med biler ved samtlige skove og søer.

20
Jeg har aldrig set så mange biler som jeg så ved skove og søer som jeg så i lørdags, så derude får man da ikke fred.
Det giver bare ikke rigtig mening at lukke hele landet to dage efter den pakke de kom med i søndags.
Det giver selvfølgelig ikke mening at mingle når man er sendt hjem fra arbejde, men vi er jo en del der arbejder stadig går på arbejder hver dag med kontakt til en del andre mennesker hver dag.
Det er muligt jeg bliver klogere, men jeg kan ikke se noget galt i at jeg cykler en tur på en rute hvor jeg normalt møder meget få mennesker, selvom der skulle komme udgangsforbud.
Heromkring er der altså ikke meget aktivitet imellem markerne.

21
For os der har haft travlt på arbejdet, hvad indikere det ud over endnu et pressemøde?
Jeg bor heldigvis på landet hvor der er langt imellem politibilerne, mon ikke jeg kan snige mig ud på en cykeltur uden at blive taget til fange eller er til fare for mig selv eller andre.

22
Hvis nu alle sendes hjem så har vi jo tid til at hjælpe hinanden med at komme rundt og mon ikke vi har mad på lager til de næste 14dage i langt de fleste hjem.
Det er klart at der skal være et nødberedskab, men det koster helt sikkert allerede flere milliarder, så lad os dog tage det sidste med.

23
Nu hvor det offentlige lukker ned, var det så ikke en ide at bede privatevirksomheder om at gøre det samme og finde en måde at kompensere dem på.
Det må alt andet lige give mere for pengene end et halvhjertet forsøg der absolut ikke er gratis. Jeg tvivler på hvor mange private virksomheder der lukker ned med mindre de er absolut tvunget til det.

24
Det griber alligevel mere om sig end jeg på nogen måde havde forstillet mig mig det ville i lille Danmark.


På konens arbejde blev alle med mulighed for at arbejde hjemmefra bedt om at blive hjemme på ubestemt tid.
Hun er lige smuttet i netto for for at handle det nødvendige vi mangler, netop for at undgå ragnarok i morgen når folk går amok, men jeg kan se på DR at andre også har fået den ide :)

På min arbejdsplads er der taget en del tiltag allerede, byggemøder er aflyst, vi må ikke møde ind på hovedkontoret osv.
Jeg skal have mit første teams/skydemøde med en samarbejdspartner i karantæne i morgen.
Tidligere på dagen snakkede vi om skifteholdsarbejde, men efter aftens udmelding kan det da godt være at det slet ikke er nok-
Hvorvidt der bliver lukket helt ned er nok ikke noget vi selv bestemmer da vi er bundet af kontrakter, tidsplaner osv.

25
Målet er ikke at undgå smittede. Målet er at fordele antallet af smittede ud over længere tid, for ikke at overbebyrde sundhedsvæsnet.
Ahh jeg havde ikke brugt meget tid på det, men nu har jeg set det meste af dagens pressemøde.

26
Jeg synes umiddelbart det er et halvhjertet forsøg vi har gang i.
Vi får det jo ikke stoppet på den her måde, jeg hører flere gange om dagen om folk der har været i selskab med folk der nu er røget i karantæne.
Er det ikke bare spild af penge at gøre et halvhjertet forsøg når man ikke er villig til at lukke alt ned i den tid det kræver.

28
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 07, 2020, 13:44:21 »
1,5t gravel i går, 2,5t i dag og i morgen har jeg meldt mig noget DGI gravel i håb om at lære nye lokale spor at kende, og måske nogle lokale gravel bekendtskaber.


I dag lærte jeg at vandrestier indeholder fandens mange trapper der går lodret op i himmelen, så jeg måtte tilbage på fjordstien for cykler i stedet gående  :55:

29
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 06, 2020, 23:30:08 »
Ahh jeg fik kigget på 62mm.
Jeg måtte slå dem op da jeg tænkte 1100g for sådan en høj profil lød vildt.
På fattigrøvs hjulene som feks mit G1800 passer navnet jo med vægten så vidt jeg husker.

Jeg synes de er rigelig riv i mine vanvittigt høje 25mm :)

30
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 06, 2020, 23:14:38 »
Jamen så held og lykke i vinden :)
Hvorfor hedder de 1100 når de vejer 1600g

Sider: 1 [2] 3 4 ... 138