Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Kenny

Sider: [1] 2 3 ... 142
1
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jul 08, 2020, 19:49:08 »
Min plæneklipper kan styres over alt via app, og den er ikke på mit WiFi. Jeg tror ikke engang mit WiFi kan nå dertil hvor ladestationen står, hvordan fanden gør den det uden simkort eller jeg skal betale for et abonnement

2
Off-Topic / Sv: Hækkeklipper på batteri.
« Dato: Jul 05, 2020, 18:18:13 »
Den der passer batterier med dit andet elværktøj, da du skal bruge minimum 2 batterier.
Jeg har en Makita, jeg husker ikke model, men jeg jeg gik op i længde på sværd og afstand imellem tænderne, den har 3 hastigheder plus et bakgear og den grebet kan drejes i 5 vinkler. Alle funktioner er noget jeg er blevet overraskende glad for og faktisk bruger.
Jeg er så vild med den at jeg også klipper naboens hæk når jeg alligevel er i gang......oprydningen står hun selv for :)

3
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Jul 04, 2020, 22:46:16 »
@Lasse God fornøjelse, jeg hørte en podcast med ham der laver RAD-X forleden dag, det er lidt sjovt at han ikke kan køre så langt selv.
Grej løber op, jeg havde planer om noget bikepacking her til sommer og har købt tasker, sovepose, liggeunderlag osv. Jeg mangler egentlig en telt der er lettere og fylder mindre end mit nuværende, fordi det er godt nok stramt med pladsen på cyklen.

Jeg har set istidsruten som kører forbi 10-15km fra min hoveddør, jeg har ved et tilfælde kørt noget af den på racer og andet i bil, det er en rute med mange korte stejle bakker de steder på ruten jeg har set.
Jeg havde snakket med en kammerat om at køre den, men da jeg er sygemeldt med stress og han ikke har fået leveret hans ny gravel endnu, samt han døjer med efterveerne fra en brækket lille finger er vi ikke kommet afsted endnu.
Ruten er desværre 80% asfalt efter hvad vi har fundet ud af, min kammerat har prøvet at trække ruten ind igennem skoven hvor det er muligt, men han siger at der stadig er meget asfalt. Det er egentlig lidt underligt når de billeder jeg har set fra ruten er lækker grus.


@Please Jeg har kørt Vallåsen, Skt Andreasberg og Hahnenklee på min 120mm spark, men jeg er et gammel bange mand og kender nogenlunde mine egne evner.
Jeg har haft to slemme styrt der hver kostede et par måneder uden cykel, selvom det ikke var noget svært jeg kørte, jeg har også en del klubkammerater med brækket kraveben, og to af dem brækkede endda ryggen samme år, plus div andre skader der koster et par uger.
Jeg må bare erkende at jeg ikke bliver yngre, måske ikke falder så galant mere og jeg tænker bare mere og mere over konsekvenserne af et evt. styrt, derfor synes jeg det er sjovere at køre det jeg kan med overskud, end det jeg lige med nød og næppe kan køre.
Jeg har kørt få mindre gab, men må erkende at det mere er en manddoms prøve og fedt at have gjort, end det egentlig er sjovt. Konsekvensen ved ikke at komme helt over er bare for stor.
Nogle at mine kammerater har lejet 200mm cykler når vi har været afsted, og farten øges markant på dem, men igen tænker jeg at konsekvensen ved et styrt også er det større.

4
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Jul 04, 2020, 15:25:42 »
Det er da nogle tosset lange frempinde.
Det ser ud til at være tæt på umuligt at finde andet end sort der matcher den sjove farve, med en hvid/sort ramme tager jeg bare et sæt jeg føler for på dagen.

5
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Jul 04, 2020, 15:20:24 »
Så forstår jeg ikke formålet med cyklen, Hvis 150mm er nok til rude er det vel også nok til bikeparks i udlandet?
Nå men alt skal ikke give mening hvis pengene er ved at brænde op i lommen.
Jeg driller ikke, jeg håber da virkelig at V4 giver dig den bremsekraft du forventer, måske Jacob har prøvet både X2 og V4 og kan fortælle om der er stor forskel på dem.
Den ene er jo 2 stemplet og den anden er 4 stemplet. Jeg kunne have beholdt V4 foran, men tænkte at det var nemmere med to ens når jeg skulle have ekstra klodser på lager.

6
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Jul 04, 2020, 15:02:45 »
@Lasse jeg giver mig, den er blevet fin og lakeringen bliver bedre og bedre for hver gang du poster et billede.

@Please Tager kører du alt på DH i rude?
Jeg købte Hope V4 til min Spark, men der var ikke plads til kaliberen bagtil, jeg byttede dem derfor til X2.
Jeg var ikke imponeret og opgraderede derfor den forreste bremseskive fra 180mm til 203, men jeg er stadig ikke super imponeret over bremsevnen.
Jeg holder godt på bremsen, jeg elsker moduleringen af bremsen, finish er lækker osv. Men jeg kunne godt tænke mig at de tog bedre fat.

7
Off-Topic / Sv: Leje / Lease bil i 2-3 måneder
« Dato: Jun 22, 2020, 15:23:44 »
Jeg sidder selv og kigger på korttidsleasing på 6måneders tid og mangler også det gode tilbud.
Måske https://hesselhire.dk/ er noget for dig, de har en model uden udbetaling inkl. forsikring, grøn afgift osv.

8
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 22, 2020, 13:26:15 »
Jeg fik indsnævret feltet til Galaxy S20 og Oneplus 8, men ville også se på Xperia 5 og 1.
Prisen på oneplus og Xperia 5 passede mig dog bedst, lige indtil der dumpede et tilbud ind i mailboxen på S20 5G(12GB) til 5499,- med mulighed for at købe Galaxy earbuds+ til 99 hos Samsung.
Jeg var derfor en tur i Elgiganten og se med fingrene, Sonys modeller er underligt lange og blev hurtigt dømt ude.
Oneplus 8 virkerede på en eller anden måde lidt lækre end S20, måske fordi S20 kun fås i grimme farver. S20 var dog noget mindre i hånden og virkede næsten lille selvom den er lidt længere end min nuværende.
Efter at have læst en del reviews ser det ud til at S20 er det bedste køb, at det samtidig er den mindste passer mig fint.
At jeg kan få høretelefoner med billigt gør det endnu bedre, selvom de ikke kan tåle vand og støv, men så får jeg en ide om jeg kan bruge den type høretelefoner med passiv noise cancellation og mulighed for at lukke omgivende lyd ind.
Jeg har også fundet ud af at der findes et USB-C->mini jack kabel og det derfor ikke er kritisk at købe nye høretelefoner, selvom det lyder lækkert at kunne skrue op og ned på høretelefonen uden at skulle lede efter en knap på telefonen igennem en cykeltrøje og et cover.

Den bør komme med posten i morgen.

9
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jun 19, 2020, 12:03:44 »
Det er klart at komforten skal være i orden, men jeg tænker der må være meget vægt at spare når jeg kigger på hvor meget der er at spare på telte og andet udstyr til en vandretur, der kan ganges mange gange hvis hele huset skal med i en vogn og ikke bare i en rygsæk. Men det koster selvfølgelig også derefter.

10
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jun 19, 2020, 11:30:39 »
Tænker man på vægten når man pakker sådan en vogn?

Har man normal service i sådan en vogn, eller bruger man plast, titanium osv.
Er den den tunge eller lette gasflaske.
Er forteltet lavet i tykke tunge materialer.
Hvad med dyner, puder til sofagruppen osv.

11
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 17, 2020, 23:43:58 »
Jeg har svært ved at følge med, havde du ikke lige købt guld fælge ?

Hvor går man i øvrigt hen med et sæt org. ford 19" der trænger til en kærlig hånd.
De er vist det man kalder for diamond cut, de er irret og den ene fælg har vist været på en kansten.

12
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 17, 2020, 13:11:24 »
Ja det er der nok mange der kan :)
Det er vigtigt for mig at jeg kan høre mine omgivelser hvilket giver en del vindstøj, som jeg kan forstå at Elite 75 active kan fjerne.
Jeg lever med vindstøjen nu, så det kan jeg helt sikkert også i fremtiden. Det var mere tanken at hvis jeg skulle bruge penge på nogle nye uden ledning så kunne jeg lige så godt købe de rigtige :)

13
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 17, 2020, 09:56:32 »
Jeg er til android, jeg har prøvet Iphone, men det der med at den er så pisse intuitiv at man kan undværre hoved og alligevel betjene den forstår jeg ikke. Jeg kan i hvert fald ikke gætte mig til at at jeg skal swipe 2x til højde, 2x ned og 3x klik i venstre side 2cm fra toppen for at jeg får en eller anden funktion frem.
Bare opkalds funktionen er til at gå amok over, det er så dumt ifht en android.
Det sjove var at mine iphone kollegaer heller ikke viste hvordan man fik de funktioner frem jeg efterspurgte, så jeg konkluderede at iphone ejere var glade fordi de ikke viste der fandtes noget bedre.

Nå nok om det :)
Jeg har har en del Sony telefoner jeg har været meget begejstret for, bortset fra compact3(eller noget i den stil) hvor skærmen revnede på kryds og tværs i en løs bukselomme, derefter virkede skærmen ikke og garantien dækkede ikke fordi det var selvforskyldt :(

Jeg har pt en Sony Xperia XA2 som har fungeret problemfrit de sidste par år, men den skal afleveres tilbage til min arbejdsgiver, men den er i øvrigt også blevet irriterende langsom på det sidste.

Jeg har kigget i sony retningen igen.
1 II er for dyr, og nok også for stor
1 kan fås på tilbud fordi den er udgået og kan måske være et bud.
10 II er billig, men selvom den er helt ny, er den måske også lidt langsom
5 kan fås til en fornuftig pris, og der kommer vel også snart en afløser til den, spørgsmålet er om den er for langsom.

Alle telefoner fysisk større end min nuværende, jeg var derfor en tur i elgiganten for at se med fingrene og fandt ud af at nogle af dem måske kunne gå an.
Uden at have afgjort om størrelsen er brugbar kigger jeg lige på disse.
Oneplus8 er nok det bedste bud, selvom jeg synes den er i den dyre ende. Den er ikke opgivet til at være vandtæt, men måske er den det alligevel Pro modellen er i hvert fald vandtæt. Den mangler trådløs opladning, på den anden side er det jo ikke noget jeg har manglet, men mere vil have mere.
Samsung S20 interessant, men meget dyr.
S10 er udgået og fås til en fornuftig pris.

Jeg har også bemærket at flere har fjernet minijack stikket, hvilket betyder at jeg bliver nødt til at købe et sæt jabra elite 75t active høre meget musik og podcast på mine cykelture. De koster jo også små 1799 :)

Jeg synes bare ikke jeg er fandet over den rigtige telefon til den rigtige pris hvor jeg har tænkt - der er min nye telefon.

14
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 17, 2020, 07:02:00 »
Henrik du skifter telefon hurtigere end producenterne kan nå at sende en ny på gaden.

Jeg skal bruge en ny telefon inden for et par måneder, men det er næsten umuligt at finde en der kan være i bukselommen. Hvis hardwaren samtidig skal være nogenlunde up-to-date er det mere eller mindre umuligt, og så er jeg ikke engang nået til de vanvittige priser endnu.


Er det mig der er blevet gammel eller er i andre også imod  telefoner på str med en iPad mini

15
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 09, 2020, 17:15:03 »
Så længe jeg har sensor på bilen har jeg ikke brug for kameraet, sensorene hyler jo som en gal, man skal bare lære hvor langt man kan køre efter den giver fuld udslag :)
Mondeoen (mk4,5) er jo en ældre bil efterhånden, kameraet sidder under listen over nummerpladen.
Hvor længe den holder sig ren ved jeg ikke, vi er virkelig dårlige til at vaske vores biler.

Sider: [1] 2 3 ... 142