Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Larsen89

Sider: [1] 2 3
1
Halløj,

Jeg skal have skiftet skiver og klodser hele vejen rundt på min 308GT fra 2016 med elektronisk håndbremse. Kræver det at man sætter bagbremsen i "servicemode" eller noget, eller er det bare at stille bilen uden håndbremsen trukket og så skifte som normalt?

- Morten

2
Tuning, Styling og ICE / Eftermonter adaptiv fartpilot peugeot 308
« Dato: Jun 26, 2018, 16:48:20 »
Efter at have smagt den forbudte frugt (prøvet en bil med adaptiv fartpilot) kunne jeg godt tænke mig at få det eftermonteret hvis det er muligt.

Jeg tænker at alle stumperne må kunne købes som reservedele og herefter monteres? Modellen findes jo med adaptiv fartpilot, men Peugeot mener umiddelbart ikke man kan, men jeg tænker det lige så meget handler om at det ikke er noget de gør normalt.

Bilen er en 308GT 2,0HDI med automatgear. 

Nogen der har nogle idéer eller erfaringer?

3
Jeg skylde nok at vende tilbage på denne :-)

Start/Stop virker som det skal, det var nok mig der var lidt for OBS på om ting nu stadig virkede efter den var blevet tunet. Jeg er altid lidt på tæerne når der bliver lavet indgreb :-)

4
Enig. Men så burde skidtet vel køle ned efter at cruise med 80/50kmt i længere periode?

Jeg forsøger som sagt bare at finde ud af om noget er galt eller jeg bare skal fortsætte min happy-camper stil. Bilen trækker fantastisk nu! Men igen, jeg kan ikke lade være med at være lidt nervøs da Start/Stop ellers altid har virket. Jeg er måske også nervøs for om det er fordi den regenerere partikelfilter hele tiden.

5
Men det virker lige når bilen er startet og hvis jeg triller rundt i byen, men kører jeg en tur på motorvejen og af igen, så virker det ikke uanset hvor langt/længe jeg kørt efter motorvejen. Bilen skal slukkes i et par minutter før det virker igen.


At Start/Stop ikke virker, genere mig som sådan ikke, jeg er dog bare nervøs for at noget ikke er helt godt.

6
Ja det troede jeg også, men jeg prøvede at slå AC fra. Forskellen er også kommet fra i morges inden tunet og så til nu tunet :(

7
Hej med jer,

Jeg har lige fået tunet min 308 GT 2,0 HDI, men efter tuningen virker start stop ikke når bilen har kørt i en længere periode. Kan man med PeugeotPlanet/Diagbox se live hvorfor Start/Stop ikke vil slå til?

Bilen kører super efter tuningen, men noget er ikke som det plejer da start/stop ikke virker :(

8
Reparation / Sv: Peugeot 206 Beeeep lyd
« Dato: Jul 06, 2017, 22:22:05 »
AHAHAHAHAHAHA. Jeg har fundet lyden!

Jeg har en nøgle til nogle rackskabe på vores datacenter. Det er sgu den der bipper, måske den er ved at løbe tør for strøm. Nøglen lå lige under Radioen, derfor lød det som om det kom der fra...

Tak for jeres input, dette er dog noget nær det dummeste jeg har været med til :D

9
Reparation / Sv: Peugeot 206 Beeeep lyd
« Dato: Jul 03, 2017, 19:32:21 »
Nu har jeg haft tester på. Der var en fejl på displayet om at den ikke kunne snakke med radioen. Jeg har slettet fejlen og kodet displayet til at der ikke er nogen radio forbundet. Der er ikke længere fejl på display med lyden er der stadig.

Den kan komme selvom jeg bare sætter tændning på uden at starte motoren. Nu jeg tænker mig lidt om så kunne det næsten lyde som "Jeg er ved at løbe tør for brændstof" bip. Der er masser af sovs i tanken og stadig ingenting at se i display eller speedometer konsol... Hmmmm.

10
Reparation / Sv: Peugeot 206 Beeeep lyd
« Dato: Jun 29, 2017, 12:18:41 »
Jeg sætter en computer på i weekenden.

Der står ikke noget i displayet når den bipper. Som sagt kommer bippet også en gang imellem under kørsel, men derfor kan det jo godt være olie niveau måleren.

11
Reparation / Sv: Peugeot 206 Beeeep lyd
« Dato: Jun 29, 2017, 11:29:39 »
Enig, desværre ikke den :(


Det lyder som om lyden kommer fra bag ved radioen og det lyder som et "originalt" Peugeot beep. Radioen er skiftet til en Pioneer og jeg har brugt det mellem kabel som Peugeot foreskriver. Jeg overvejer at sætte den originale radio i igen for at se om lyden stopper.

12
Reparation / Peugeot 206 Beeeep lyd
« Dato: Jun 29, 2017, 07:31:03 »
Jeg søger lidt hjælp til en Beeep lyd der kommer en gang i mellem.


Bilen er en 206 1,4 HDi fra 2007Det er kun ét beeep og der er ingen ting at se i instrumentbordet. Jeg har tjekket at vand er ok, olie er ok (lige skiftet) og bremsevæske (her er måske for meget).


Nogen gange kommer det ene beeep flere gange på en tur, andre gang overhovedet ikke. Jeg synes ikke jeg kan finde et mønster.


Hjææælp :-)


13
Hej Venner,


Jeg har læst og ledt på nettet men har vidst forvirret mig selv mere end godt er. Jeg er i tvivl om, om en 16" fælg der er 7" bred med ET29 kan sidde på en 206 uden at skrabe på eller blive for bredde til hjulkassen.


Jeg ved Peugeot originalt har solgt 17" 6,5" bredde men jeg ved ikke hvilket ET de fælge har.


Håber der er nogle der kan svare.

14
Det er da et forsøg værd, som du nævner er det jo nærmest omkostningsfrit og gevinsten er stor :-)

15
Det er korrekt at displayet og speedometer gik amok og ikke kunne snakke med BSI boksen, men efter at have taget strømmen fra og sat den til igen spiller det hele nu. Det er en 206 fra 2007 jeg endte med faktisk, armen er taget fra en 407 med limiter også, limit funktionen virker bare ikke. Jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre det hvis du er at finde på Sjælland.


Jeg fandt et gut på nettet som også havde problemer med displayet bare stod og blinkede efter montering, hans løsning var også at tage strømmen fra så BSI boksen lukkede helt ned.

Sider: [1] 2 3