Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Hasp

Sider: [1] 2 3 ... 65
1
Off-Topic / Sv: Sonos?
« Dato: Jan 27, 2020, 11:32:13 »
Hifi branchen har bare været vant til at produkter kunne holde i +20 år, så det er et forholdsvis voldsomt wakeup call når en af de ret udbredte producenter pludseligt melder ud at de ikke længere vil garantere at +5 år gamle produkter supporteres. Jeg forstår udemærket ramaskriget, men jeg forstår også hvorfor Sonos er nødsaget til at gøre det, det skulle nok bare have været gjort over en længere periode også tror jeg deres killswitch kampagne bare har puttet yderligere brænde på bålet. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor de ikke bare tilbød folk en rabat på nye produkter uden at slå de gamle produkter ihjel ved indløsning, det ville være total gratis for Sonos at gøre det, de virker jo alligevel ikke sammen og brugtmarkedet for ældre Sonos produkter må nok forventes at være nedafgående.

Men der kommer mere af det her, det er helt sikkert. Når de forskellige udbydere ikke opererer indenfor en standard eller tilbyder long term support på deres api'er, så vil ældre produkter ganske enkelt stoppe med at virke når udbyderne ændrer på noget i deres ende. Spotify kan gøre rigtig meget for det ikke bliver et problem i lang lang tid, det er jo i for sig dem der skal tilbyde bagudkompatibilitet i en periode - men det gælder ikke kun spotify, det gælder alle udbyderne.
Tja, det er vist ved at være meget normalt... det er dog nogle år siden at Aygo'erne allerede der viste lidt af det samme problem ved at anlægget i bilen understøttede mirrorlink til f.eks. at hive skærmbillede fra mobilen op på bilens touch skærm... problemet var bare at de kun understøttede en gammel version, så man skulle erhverve sig en udgået mobil for at det virkede i den fabriksnye bil...

2
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jan 17, 2020, 13:55:40 »
Købt og købt, glæden ved firmabil, 3 nye vinterdæk u/b og så er det ikke engang budgetdæk der kommer på.
Hvorfor ikke 4? [emoji28]


Sent from my iPhone using Tapatalk

3
Off-Topic / I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jan 09, 2020, 08:29:02 »
De første 3 måneder skar jeg ALT sukker væk. Ingen sodavand, ingen slik, ingen kage (den er virkelig svær for mig!). Og så gik jeg i gang med at fjerne ca. halvdelen af mit kostindtag væk.
I stedet for at spise to rugbrødsmadder til middag, spiste jeg én. I stedet for at spise en hel pizza hver fredag til middag på job, delte jeg med mine kolleger, så jeg kun spiser en halv.
Og i stedet for at spise til jeg ikke kan gå, spiste jeg til jeg næsten var mæt.

Det lyder præcis som min opskrift. Hvis man følger den, skal man vænne sig til at være lidt mere sulten end normalt i en periode, blandt andet når man går til køjs.

Jeg er i øvrigt også spinkelt bygget, og så sætter selv nogle få ekstra kg sig desværre lige på dunken, og det er ikke kønt.


Hahaha... Ja, det ser lidt dumt ud med sådan en pude foran...:-D

Men ja - det kræver lidt tilvænning, men synes egentlig det går ret hurtigt med at vænne sig til det. Knækbrød er altid godt... ;-)

Jeg er blevet lidt fan af morgenmaden i Sense. Det kræver lidt arbejde i forberedelse, men smager dælme godt...


4
Off-Topic / Sv: Skruemaskine - hvilken?
« Dato: Jan 07, 2020, 09:04:52 »
Jeg har selv en psr 18 li2 som kan fås for små 900 i Bauhaus. Den er lidt lettere og i bedre balance end en pbr, da den ikke har slagfunktionen, så som skruemaskine fungerer den bedre. Jeg har bl.a. bygget et fint lille legehus med den.

Jeg har sådan en fætter (lettere brugt) til salg billigt hvis du er interesseret. Skriv en pb.

Det er pænt af dig, men som tidligere skrevet har jeg købt en allerede :)

5
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jan 07, 2020, 08:15:29 »
Det er "sjovt", som eller stædige rygere pludselig stopper når sygdom opstår.
Min onkel var ærkeryger indtil for få måneder siden, ingen skulle fortælle ham noget som helst om hvorvidt det var godt for ham eller ej. Men da han så pludselig røg en tur igennem "kræft pakken" på riget (heldigvis falsk alarm) så har han ikke røget siden.
Altså det kan vel for faen ikke komme bag på nogen at det er skide usundt.
Utroligt at man skal få følelsen af at skulle dø for at kunne slippe rygning, det må ikke være fedt at være så afhængig af noget, uanset om det så er smøger eller andre unoder.

Altså, jeg forstår heller ikke det med rygning, da det jo er totalt klamt ;-)

Til gengæld så kan jeg ikke lade være med at spise usundt og vejer derfor lidt rigeligt, det kæmper jeg ret meget med at lave om, det virker bare meget sjældent særligt længe.

Måske det kommer en dag, i røven af en hjertekarsygsom eller lign, og de peger på din BMI og siger at den bærer skylden. 🤷‍♂️

Tja der er ingen der har fortalt mig at mit alt for høje BMI er skyld i min blodprop selvom jeg har spurgt flere læger og sygeplejersker direkte. De sagde faktisk at mine blodåre var så gode som nye og at mit kolesteroltal ikke var alarmerende selvom det var lidt for højt.
Jeg var derfor noget overrasket over at læse i mine papirer da jeg blev udskrevet, at lægen havde skrevet at jeg skulle tabe mig.
Her et halvt år senere vejer jeg det samme som da jeg blev indlagt, men min form har nok aldrig været bedre.
Det er åbenbart ikke så nemt for mig at tabe mig selvom jeg knokler løs på cyklen, det hele kommer an på hvad der kommer ind og jeg er som nogle af jer andre svært glad for det usunde og svært utilfreds med grøntsager.
Jeg synes jeg har ændret en del på mine kostvaner, men der er tydeligvis plads til forbedringer.
Det hjælper selvfølgelig med sundere mad, men det er trods alt det totale kalorie indtag der gælder :)

Jeg kan anbefale dig at tælle kalorier i en periode, det gør at man kan få kalibreret ens portionsstørrelser. Jeg er faktisk lige begyndt på det igen for at give mig et boost her de sidste 7 kg.

Idag har set sådan her ud:
Morgenmad:
1 æble
Frokost:
2 stk Pågen "klapper" med kartoffelspegepølse og ost. Chilimayo
Aftensmad:
180gram ris
340 gram butterchiken

Samlet kalorie indtag: 1468kcal
Kalorie behov for at tabe mig 1 kg pr uge er pt: 1847kcal

Det pudsige er at jeg startede benhårdt på 1800kcal om dagen d. 2 januar. Jeg har været sulten i 3 dage ca. men nu er det så godt som væk. Dette til trods for julens eskapader :)

Kan anbefale det. Til trods for det er lidt besværligt.

Vi er startet på sense-metoden... første døgn i går... jeg blev overrasket over hvad der tillades at spises.. mængden er ikke skruet ned totalt, men madgrupperne er lidt anderledes..
Alene min morgenmad er:
2 hårdkogte æg, 1 stk knækbrød med 1 skive fedtfattig ost, 1 lille portion havregrød med kanelsukker+1 tsk smør+2 tsk hakkede mandler+2 tsk hakket mørkt chokolade (70%), 4 gulerødder
Det allersværeste er at kødmængden reduceres ved måltiderne + at få tid til at preppe (snitte alt det forp... grønt der skal bruges..)
Ideen er vist at udnytte portionerne helt.. dvs.. at få grøntsager ved morgenmaden f.eks.. og spise meget mere æg...

6
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jan 03, 2020, 12:16:39 »
Kæft man kan spise ude mange gange for det kniv-budget I fabler om [emoji28][emoji28]


Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeg har derudover en hel kassefuld af victorinox knive og ligge fra da fruen gik på kokkeskole... aldrig brug, og kommer nok heller ikke til at blive det - men for nærig til at smide dem ud og for pivet til at hænge dem op sammen med de andre... så de ligger bare i kassen for nu...

7
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jan 03, 2020, 12:05:46 »
Jeg har også haft Global i snart 20 år, ud over en enkelt der har været på gulvet og mistes spidsen - ironisk nok var det samme kniv der nappede spidsen af min venstre langemand - så er de stadigvæk super fine den dag i dag.
Jow, jeg har da total meget lyst til brænde 10-15k af på flerlags knive hver eneste gang der kommer en mail fra hwl, men hvis jeg skal være helt ærlig så burde de holde min tid ud, med mindre jeg bukker under for lysten på et tidspunkt... (det gør jeg garanteret)

10-15k rækker da ikke til mere end 1-2 knive... :D

Mailen/kataloget fra HWL er farligt... Konen siger hver gang, at nu må jeg prøve at begrænse mig :D

Jeg har selv haft Global knive, men er gået over til Tojiro shippu 63 lags, de er fisme lækre og til at betale...
Fine knive, men stadig noget af en udskrivning hvis hele serien skal skiftes...

8
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jan 02, 2020, 13:46:34 »
Fik endelig vores fine nye knivmagnet i valnød..
Sent from my iPhone using Tapatalk

Det ser satme godt ud. Hvor er den fra?
Custom made hos snedker i Ringsted. Han havde nogle stykker med på et lokalt kræmmer markede i efteråret, men vi skulle bruge en i ca 90 cm - så den måtte special bygges.


Den er fin :) Så mangler der bare ordentlige knive ;)
Mine knive mangler ingenting og har tjent mig fortrindeligt i alle de år jeg har haft dem.. De er passet og slebet ordenligt - og stadig smukke i mine øjne.
Desuden har jeg ikke råd til lige at skifte dem ...


9
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jan 02, 2020, 12:31:01 »
Fik endelig vores fine nye knivmagnet i valnød..
Sent from my iPhone using Tapatalk

Det ser satme godt ud. Hvor er den fra?
Custom made hos snedker i Ringsted. Han havde nogle stykker med på et lokalt kræmmer markede i efteråret, men vi skulle bruge en i ca 90 cm - så den måtte special bygges.

10
Off-Topic / Sv: Hvad har du lavet på din bil i dag..?
« Dato: Jan 02, 2020, 07:24:42 »
Den fik lige en dobbeltvask... vaskehallens ene maskine var ikke så effektiv i passagersiden, så måtte lige en tur i vaskehal nummer to... godt med medlemsskab..

11
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jan 02, 2020, 06:12:31 »
Fik endelig vores fine nye knivmagnet i valnød..
Sent from my iPhone using Tapatalk

12
Diverse / Sv: Elektriske trommer
« Dato: Jan 02, 2020, 06:08:06 »Sent from my iPhone using Tapatalk

13
Diverse / Sv: Stort flot hjørne skrivebord
« Dato: Jan 02, 2020, 06:06:01 »
Få nu installeret Tapatalk så du kan få styr på de billeder der ;-)
Vi prøver :)Sent from my iPhone using Tapatalk

14
Diverse / Elektriske trommer (Solgt)
« Dato: Jan 01, 2020, 22:52:15 »
Vi har et super lækkert sæt millineium mps-100 elektrisk trommesæt som er genialt hvis børnene snakker om at prøve kræfter med et sådanne og man er lidt lydfølsom. Det kan let pakkes væk så det ikke fylder så meget og der kan sættes ekstern lydkilde til så der kan øves til favoritnumrene på iPad eller tlf. bedst af alt er at der kan sættes hovedtlf. Til - det har vi været glade for.


Det står i Knabstrup og kan erhverves for 1000 [size=78%] kr. [/size]
Billeder kan sendes pr. Tlf.  :017:

15
Diverse / Stort flot hjørne skrivebord (Solgt)
« Dato: Jan 01, 2020, 22:47:43 »
Hejsa alle - knægten vil af med sit skrivebord. Det er et stort hjørnebord i kirsebærtræ og det skulle være massivt. Det er seriøst tungt og flot! Det ryger for den ekstreme pris af 500 kr - men sendes ikke :)


Billeder kan sendes pr tlf


Befinder sig i Knabstrup

Sider: [1] 2 3 ... 65