Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Hasp

Sider: [1] 2 3 ... 67
1
Dele / 4 stk Continental 860165/60r15 sælges
« Dato: Sep 25, 2020, 18:39:34 »

Kan I huske den korte vinter vi havde sidste år? Jeg fik købt nye vinterdæk til lige netop den sæson og får ikke brug for dem i år. Så de står stort set som nye og skal videre.
860165/60r15. De har siddet på vores Toyota Aygo og bliver slået op flere steder. Nypris var ca 3000 - sælges nu til det halve.
Skal hentes i Knabstrup.

2
Off-Topic / Sv: Ny bil - Hvilken
« Dato: Sep 23, 2020, 12:48:41 »
Det er bare gas fordi min havde lidt mere, men jeg mangler jo så en motor :)

El bagklap er jo også bare noget pjat man aldrig har tænk over man ikke havde, men helt sikkert noget man ikke kan undvære hvis først man har vendet sig til det.
Jeg brugte spark under kofangeren i går, jeg havde købt 7 pære(lyskilder) men ingen pose, og det var faktisk lidt svært at holde styr på dem med begge hænder, og så var det sgu en smart funktion.

Vi har bakkamera på mondeoen, men jeg har aldrig savnet det på 308eren.
De sidste par uger har jeg hentet unger fra skole i mondeoen og her har jeg faktisk været glad for det. Pladsen er træng og mondeoen har så dårlig en venderadius at jeg bliver nødt til at at bakke ind i en smal bås, der er det praktisk med kamera med guidelinjer på.

10k for begge dele er ikke så galt, men ikke noget jeg ville ofte penge på, på en brugt bil.

Yep jeg havde elbagklap på GLK'en, og det er faktisk en irriterende ikke at kunne undvære. Men endnu mere irriterende er det at jeg pludselig synes at bakkamera er et must have.


Aldrig undervurdere bakkameraet! Vi fik det på Aygoen som første bil - har elsket den feature fra day 1 og køber ALDRIG en bil uden..

3
Off-Topic / Sv: Ny bil - Hvilken
« Dato: Sep 18, 2020, 10:49:52 »
Ser super lækker ud... ligner en million :)


Tillykke... jeg må vente til December med min ... dælme lang ventetid...

4
Off-Topic / Sv: billed redigering/tegneprogram
« Dato: Sep 16, 2020, 07:19:26 »
Hej med jer, jeg er ved at starte selvstændig og skal have lavet mig et logo, har fundet noget men det skal redigeres, troede jeg selv kunne men både mig og min 12 årige datter har ikke evnerne eller program på pc til opgaven. Jeg skal have fjernet der hvor der står road runner og skrevet "Butiksvikaren" i stedet, nogen der kan hjælpe anbefale et program, ja IT er ikke min stærke side :49:

 
Du skal også huske ophavsretten.. Med mindre du har fået skriftlig tilladelse af den der ejer det billede der, så skal du nok passe på med at redigere og bruge det selv...

5
Off-Topic / Sv: Er tiden kommet til at flytte HS til Facebook?
« Dato: Sep 11, 2020, 11:25:23 »
Jeg synes der er MEGET langt mellem det format Facebook tilbyder, for dialog /debat, og så det et traditionelt forum gør.

For mig tåler det ingen sammenligning.
Fuldstændig enig! Om det så bare er Off-topic/køb-salg området der er aktivt så er Hi-speed stadig verdens bedste...

Det er jeg 100% enig i.

6
Off-Topic / Sv: lyd chromecast
« Dato: Sep 10, 2020, 07:13:53 »
Du kan vel godt skrue ned for lyden på din computer, uden at skrue ned for lyden på VLC.
Skruer du ned på VLC, så bliver det naturligvis lavere begge steder.

Bruger Google Chrome til at caste med. Cast skrivebord. Hvilket jeg altid har gjort. Før havde jeg bare computeren på lyd også slukkede den selv fra computeren når jeg streamede. Det virker ikke mere. Nu følger lyden på fjernsynet computeren

Som Claus skriver, prøv at skrue ned for computerens lyd - ikke VLC.
Højre klik på dit højtaler ikon nederst til højre på skærmen, vælg at åbne volume mixer og skru så ned for højtaler/hovedtelefon, men hold VLC volumen oppe. Ellers så smid et sæt hovedtelefoner i stikket på computeren og læg en hovedpude over dem så du ikke kan høre dem :)

7
Off-Topic / Sv: Forsikringer .. nok engang..
« Dato: Sep 08, 2020, 20:00:35 »
Jeg har gang i en større rundesnak med de forskellige selskaber - Codan og Topdanmark skulle begge have ringet i dag på to i forvejen aftalte tider men ringede aldrig.. de skal dælme imponere når jeg snakker med dem hvis det skal være hos dem vi ligger aftalerne. Runa og GF ligger i førerfeltet indtil videre...

8
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Sep 07, 2020, 14:30:28 »
Et par Pioneer HPM-700 højttalere fra omkring 1980. Så er sidste brik i mit 'nye' anlæg til hjemmekontoret på plads. Har i længere tid arbejdet på at få en mere fed 70'er/80'er-lyd, og nu er det hele på plads. Det har nærmest været en nulløsning at sælge de moderne komponenter og finde de nye gamle til erstatning. Spiller fantastisk.
Vildt fede !!

9
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Sep 03, 2020, 10:53:41 »
... at det er kommet bag på mig, hvor ubehageligt det er at gå med mundbind. Efter fire dage i Tyskland med mundbind på i al offentlig transport, på hoteller, på museer og i alle butikker kan man sidde i flyet på vej hjem og krydse både fingre og tæer for, at vi undgår at blive helt så vidtgående i Danmark. Vi har naturligvis fulgt reglerne til punkt og prikke dernede, men det er virkelig nederen. Ingen smil og ansigtsmimik mellem mennesker, besværet vejrtrækning og grobund for at slippe den indre opsynsmand løs over for ens medborgere. Jeg troede egentlig, at det ville være en ligegyldig detalje, men det er virkelig ikke rart.
Til gengæld har det øjensynligt ikke rigtigt nogen effekt.
Jeg er stadig på "better safe than sorry" holdet. Jeg tvivler på at det bliver værre af at have mundbind på

Misforstå mig ikke, jeg er på 'følg-reglerne-holdet'. Hvis der er påbud om mundbind, så kommer det på. Jeg har bare ikke rigtig prøvet det før, og det var sgu mere generende, end jeg troede, det ville være.

Med alt hvad vi har været igennem, så vælger jeg stadig at mene at vi skal gøre alt hvad der hjælper bare en lille smule, men jeg er enig i at det på ingen måde er behageligt med mundbind.

Jeg tror ikke at man skal underkende det psykologiske i brugen af mundbind, det giver lige en reminder om at der stadig er en virus derude og at vi smitter hinanden. Jeg kan mærke at jeg lige husker på afstand og håndvask igen når jeg ser et mundbind.
Jeg har sådan en lille "Benny"-tang som kan låse kundevognene op uden brug af mønt. Da jeg i en lang periode var pissetræt af at bede folk bag mig inde i butikken om at holde afstand så klikkede jeg simpelthen bare en ekstra vogn fra og sikrede mig at holde den bag mig og en anden foran mig hele vejen igennem butikken. Det må have set helt åndsvagt ud og der faldt da også en enkelt kommentar om det nu virkelig også var nødvendigt, men det virkede faktisk.

10
Off-Topic / Forsikringer .. nok engang..
« Dato: Sep 02, 2020, 21:11:06 »
Hejsa alle, vi overvejer at få checket vores forsikringer igennem da vi nu har været kunde ved tryg i snart 25 år...
Fruen har lidt pensioner ved Alm. Brand så deres sælger gav lige et ring her til aften og kunne tilbyde en hvad jeg synes PÆN rabat, så nu løber tankerne.. skal / skal ikke...


Både fruen og jeg har begge diabetis... den er under kontrol og passes pænt, men gør alligevel at visse forsikringsselskaber bakker helt ud mht. ulykkesforsikringer, men netop her har Alm. Brand indgået samarbejde med Diabetisforeningen så de rent faktisk dækker sager relateret til sygdommen. Et plus i min bog.


Indbo'en er halv pris, ulykkeforsikringerne 1/3 billigere og bilen gik fra 665kr mnd til 469kr  mnd med alle mulige tilvalg og fri km. Af nysgerrighed fik jeg ham til at checke denne med vores nye bil der er bestilt. Tryg vil her have 1000kr mnd og de kan gøre det for 640kr - altså billige end hvad vi sidder for med Aygoen nu. Vi har kun haft bilkabuler/ridser samt et par stenslag der skulle laves over de sidste par år. Tryg har behandlet os pænt dog og lavet dem alle på nær et stenslag i taget.

Hvordan er Jeres erfaringer med diverse forsikringsselskaber - hvad pokker havde I gjort?


11
Off-Topic / Sv: Rejse i DK - Med TAGTELT
« Dato: Aug 17, 2020, 11:19:56 »
Vi har faktisk købt det fra MobyMountain - og vi glæder os til, at komme afsted :)

OK, tak. Meld gerne tilbage, hvordan det fungerer. Kigger også lidt i den retning.

Will do

Har bestilt plads på

Knuthenborg Safari Park
Campone Bøjden Camping
Hvidbjerg.dk
Gudenåen Camping
Jesperhus.dk
Ebeltoft Strand Camping

Så må vi se hvordan det går :)

Hvidbjerg er uden tvivl den campingplads, vi sammenligner alt andet imod. Den virker bare.
Vi har ikke været der i år, for lige at prøve noget andet.. Og vi kom til at prøve "noget andet".
Så mon ikke vi næste år igen, runder den..
Husk at prøve deres pizzaria.. Der er ægte stenovn med åben ild under. Og så nyd da lige en Hancock fadøl, når du er der. Eller giv ungerne en Sport-cola, tag selv en lys OG en mørk fadøl..

TAK for vigtig viden :)
Det er ubetinget også det vi glæder os mest til - Bi har bestilt XL Luksus plads med eget bad og toilet :) :) :)

De ligger ud ved en fiskesø. Der kan være lidt vind... Der ligger forresten en ret vild "drage" butik, lige når i kommer ind i Blåvand. I skal dreje til venstre i krydset ud for den. Hvis i har tiden med jer, så parker bilen på gruspladsen, lige når i har drejet i krydset, og tjek butikken ud. Jeg har aldrig set så mange drager i mit liv. Der er ALT fra nogle som trækker 3 kilo, til nogle du skal spændes fast i "gundfjeldet" for at bruge..

Når i kommer til Jesperhus, og måske rammer en solskins dag, så kør til Glyngøre. Der ligger en "vandsports park". Kør igennem byen, til i kommer til Brugsen. Her drejer i til højre. Følg vejen, og i kan ikke undgå at se det.
Dog mener jeg at man skal have eget udstyr med. (Svømmevest / dragt), pga. Covid. Hvis i har de her badesko, er det en god ide, hvis i vil gå derud i stedet for at svømme. (Den ligger en 50m. fra badebroen) Der er en del muslinger, som kan være lidt hårde ved fødderne.


I Ebeltoft, skal i tage på den guidet tur på Fregatten Jylland. Og hvis de stadig har en børne tur, så spring over den.. Den voksne tur er helt genial. De har et par gamle sømænd, som bare kan fortælle historier som livet på den..

Nu ved jeg ikke om du er til maskine, altså gamle motorer. I Grenå, ligger Dansk motorsamling (https://motorsamlingen.dk/) Det er helt igennem skønt simpel sted. De starter alt muligt op, og des mere man spørger, des mere åbner de for "historierne".
Man kan med fordel sidde og nørde deres hjemmeside et par aftener inden besøget. (Under "Projekter")
Og... Er i ude og kører på Djursland... Så SKAL man forbi danmarks bedste ishus: Fjellerup Vaffelbageri. Stranden der, er også skøn.TAK - Fedt og defor jeg stadig ELSKER denne side ;)


Og skulle du kede dig meget - så er The Morgan Museum på Samsø altså en lille perle omend en lille sejltur væk..
https://www.youtube.com/watch?v=0_ePg-h3Aj4
Det koster en 20 at komme ind og han starter gerne maskinerne for at man kan nyde lyden og synet af dem i funktion.

12
Off-Topic / Sv: Rejse i DK - Med TAGTELT
« Dato: Aug 16, 2020, 08:16:51 »
Vi har faktisk købt det fra MobyMountain - og vi glæder os til, at komme afsted :)

OK, tak. Meld gerne tilbage, hvordan det fungerer. Kigger også lidt i den retning.

Will do

Har bestilt plads på

Knuthenborg Safari Park
Campone Bøjden Camping
Hvidbjerg.dk
Gudenåen Camping
Jesperhus.dk
Ebeltoft Strand Camping

Så må vi se hvordan det går :)

Knuthenborg ? Der behøver du da ikke medbringe eget telt ?

13
Off-Topic / Sv: Rejse i DK - Med TAGTELT
« Dato: Jul 27, 2020, 10:02:45 »
Håndsprit - det er ikke altid der er håndsæbe eller varmt vand til rådighed og så er det meget rart at få rene fingre hvis man lige har behov for det.
Toiletpapir...
Soveposer - tænker ikke i sover inde i luftmadrasserne?
en hue hver så hvis i ligger med hovederne ude af soveposerne når i sover så fryser I ikke på issen :)
Et picknictæppe... disse har normalt et plastikunderlag og kan med fordel lægges under luftmadrasserne for at isolere lidt ekstra mod kulden nedefra
Kondomer
Regntøj
Yatzy
håndklæder, viskestykker, karklud
olie (til grillen)
proptrækker
ballast til bardun hvis I har sådanne på tagteltet. Hvis i tænker at være ved vandet kan det lufte lidt og så er det meget rart at det står fast.

14
Super med de mange forslag.
De bliver skrevet på listen!

Vidste jeg kunne regne med Jer!

15
Altså, lige bortset fra det korte varsel og budgettet, så ville jeg jo sige Henne Kirkeby Kro, men Strandgården Restaurant husker jeg som ganske lækkert.
Henne Kirkeby Kro er allerede checket ud, men hurtigt skudt til højre grundet prislejet.. men flot ser det altså ud :)
Strandgården kigger vi nærmere på. Tak for tip..

Sider: [1] 2 3 ... 67