Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Kenny

Sider: [1] 2 3 ... 138
1
Tillykke NSL

Jesper, Økonomisk er det da også bedre at blive fyret end selv at sige op.

Tak tak.

Hvad ønskes jeg tillykke med? :-D

Haha du ligner Sahl

2
Tillykke NSL

Jesper, Økonomisk er det da også bedre at blive fyret end selv at sige op.

3
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 29, 2020, 23:48:40 »
Ahh så forstår jeg bedre at jeg ikke havde fanget du boede i området tidligere.

Send et link til din fb profil i en pb, så kan vi lige snakke om hvad du mere præcis søger af ruter.
Jeg kan evt. lege turguide hvis du kan holde balancen i mit tempo

4
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Mar 29, 2020, 20:15:47 »
Firmabilerne  fik jeg godt nok ikke skrevet på.

Citroen picasso
VW transporter med lad
Citroen Berlingo
VW Caddy (meget kort "fornøjelse" var en hæslig papkasse)
Citroen Berlingo
Toyota Dyna
Opel Vivaro
Mercedes Vito. (Nuværende)

Haha skal de med.
Vivario
Jumper
Vivarios tvilling fra Opel
Transtit cutom
En eller anden skæv Opel jeg lykkeligt har glemt navnet på
Polo

5
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Mar 29, 2020, 17:49:26 »
Hvordan kan i huske årgange på allere jeres biler, jeg husker kun hvad der var godt og skidt ved dem, og på trods at listen er kort er jeg ikke sikker på om jeg har glemt en bil.

2000/2001 206 S16 (ny var faktisk konens)
1989 205 1,9GTI (med lidt ekstra)
1999 106 GTI
???? Fiat punto 1,2 60hk - den kantet model (det er dødsens farligt kun at have 60hk i en bil, de store hjul gjorde det nok ikke bedre.)
???? 206 CC 2.0 (vi snakker ofte om at købe en cabriolet igen)
???? 206 SW GTI
2006 Focus mk2 1,6 TDCI
2013 Fiesta 1.0 STCI (ny)
2013 Mondeo 2.0 TDCI
2016 308 1.6 HDI (firmabil)

6
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 29, 2020, 15:06:14 »
@Thomas jeg bor i området, og der er jo massere af muligheder.
På Gravel synes jeg fjordstierne mod begge fjorde er fine, men der er også mulighed for at køre mod Holbæk.
Hvis det skal være på vejen har du Hedeland.

På landevejen er mulighederne herude på landet jo kun begrænset af hvor egne ben.

7
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 28, 2020, 16:07:36 »
Godt kørt, det er sgu et hårdt spor, men det var faktisk hårdere for 10år siden.
Jeg har aldrig kørt to omgange på det hvide spor, men jeg tror faktisk formen er til det i øjeblikket.

Efter en travl uge uden træning ville jeg tage en 2timers graveltur i morges for at tømme hovedet, bare en tur i det blå uden intervaller eller andet.
Efter en halv time punkterede jeg. Jeg punktere så sjælendt at jeg mine evner til at skifte slange er derfor ret uøvet, selvom det normalt er lige til.
I med en latex slange, den fik nivet hul på, eller også var der gået hul på den i saddeltasken.
Da den skulle ud igen knækkede mit ene dækjern og jeg tabte det andet i en kreaturrist, da det var hel umuligt at få dækket af uden dækjern måtte jeg ringe efter konen der var 30min væk i bil, på vej til korsør.
Imens jeg ventede på hende fandt jeg nogle pinde og fiskede mit dækjern op.
Jeg blev færdig med at skifte slange 5min før hun hentede mig, men det var godt det samme, efter at have brugt en times tid på at skifte slange var motivationen væk.

I løbet af ugen har jeg skiftet gear og bremsekabler på raceren og i dag fik den nyt styrbånd, det glæder jeg mig sgu til at prøve af.
Det gamle styrbånd var uden meget dæmpning og jeg synes gearene kunne køre bedre.
Jeg har købt Jagwire pro som er noget dyrere end de kabler de hiver af rullen i cykelbixen, jeg håber jeg kan mærke en forskel.

Til mtben har jeg købt nye lejer og bøsninger til bagsvingeren, men der er en bolt der sidder ubehjælpelig fast, sidst jeg prøvede at tage den ud knækkede jeg flere TX30.
Nu står mtben skilt af og venter til mandag hvor jeg kan låne en slagnøgle på arbejdet.

når mtben kører igen har alle cyklerne fået lidt kærlighed, men hold kæft en lorteuge hvor intet har fungeret :)

8
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Mar 25, 2020, 16:01:18 »
At det er en sorgens dag.....ja livet får jo videre selvom der er Corona allover.
Leasing på min firmabil udløber til august, men det ser ud til at vi udskyder bestilling af ny firmabil et halvt års tid, fordi leaseplan ikke har styr på de nye beskatnings regler.
Er der nogen der har fået ny firmatil efter Februar eller skal til at bestille, der ved hvad der er op og ned, jeg magter næsten ikke at køre et år mere i 308eren.

9
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 22, 2020, 17:35:25 »
Det var bare gas fordi jeg var lidt hurtigere sidst jeg var deroppe.
Jeg mener jeg købte min racercykel i 2013 men den har mest bare hængt på væggen fordi det var røvsygt.
Efter jeg har været tvunget til at bruge den i forbindelse med min træning, har jeg fundet ud af at den alligevel kan et eller andet.
Man kommer utrolig langt omkring i landskabet på 2-3timer, og løb på racer er meget sjovere end mtb., Mtb er bare er en lang enkeltstart, hvor man på racer hele tiden skal følge med i hvad der sker, tage beslutninger om man skal med udbruddet eller blive med chancen for at det går langsomt osv.
Jeg har lagt ca. 190timer i træning siden d.19aug, hvilket er langt mere end jeg nogensinde bugt på den slags tidligere.

10
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 22, 2020, 17:03:49 »
@Lasse min fede krop kan næppe komme op af bakkerne i vejle, men det kunne da være hyggeligt.

@Please har du taget 1,5-2 omgange ?
Jeg er satme øm ved lysten efter 4 timer på raceren i går :)

11
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 21, 2020, 15:04:07 »
Jeg har kørt min første 100km tur nogensinde i dag og det blev på racer.
Jeg var var så vanvittigt godt kørende at jeg var bange for at springe i luften inden jeg nåede hjem.
Efter 80km var jeg dog stadig så fuld af energi at jeg kørte forbi mit hus for at tage de 100km.
Efter de 100km var der ikke meget tilbage i benene, kroppen var ved at være tømt for energi og jeg måtte lige tage en middagslur da jeg kom hjem :)

I tirsdags var jeg en tur i Geels på mtb, efter en omgang måtte jeg spørge de andre om vi havde sprunget noget over fordi jeg slet ikke var brugt som jeg plejer, så jeg smuttede over i rude og kørte et par km der.

For fanden hvor er det fedt at de sidste 7måneders træning har virket selvom den sidste test viste en lille tilbagegang.

12
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 21, 2020, 14:56:33 »
Jeg har en tidlige udgave af denne https://www.parktool.com/product/home-mechanic-repair-stand-pcs-9-2?category=Portable
Den har stået ude i haven i regn og slud i 10år og virker upåklageligt.
Den skal lige have lidt tæv hvis kloen skal vendes 90grader, men jeg bruger max den funktion en gang om året, da jeg ellers bare hængermine cykler i overrøret.

Du skal overveje om den skal være nem at pakke væk, hvor meget den må fylde og hvilke funktioner du skal bruge.

13

Det er muligt jeg bliver klogere, men jeg kan ikke se noget galt i at jeg cykler en tur på en rute hvor jeg normalt møder meget få mennesker, selvom der skulle komme udgangsforbud.
Heromkring er der altså ikke meget aktivitet imellem markerne.

Det er præcis den holdning det lader til at de fleste har. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke bare kan blive hjemme hvis de er blevet sendt hjem af deres arbejdsgiver, hvorfor er det så slemt at være begrænset af sit eget og måske sin families selskab i fjorten fucking dage? Mangler du motion så find et sjippetov frem eller lav 1000 armbøjninger. Hvis alle begrænsede deres udgang til det absolut minimale kan vi måske komme igang igen noget før. Danmark mister uhyrlige summer for hver dag denne situation fortsætter og det ryger alt sammen på skattebilletten Jeg har på nærmeste hold venner der må lukke deres virksomhed eller mister deres job om et øjeblik hvis der ikke sker en bedring, for dem er det et spørgsmål om dage +/-
Jeg er ikke hjemsendt. Jeg er arbejder på en byggeplads, vi har sindsygt travlt, jeg har så sent som i dag ansat en ekstra mand der starter i morgen og jeg kan godt bruge flere folk.
Vi er ca. 50 mand på pladsen og selvom vi holder forskudte pauser osv. så møder folk hinanden på kryds og tværs igennem hele dagen, det kan slet ikke undgås.
Vi har vendt situationen med vores advokat og der er absolut intet der gør at vi ikke skal og og er tvunget til at fortsætte arbejdet - Jeg dog ikke om gårsdagens melding om forsamlinger på max 10 ændre på, men jeg tror det ikke da vi trods alt har et par tusinde m2 at fordele os på.
I byggebranchen er man bundet op på kontrakter der kommer til at lukke de fleste firmaer, med mindre bygherren er med på at stoppe arbejdet, med mindre regeringen beder os om blive hjemme så vi kan bruge force majeure, og byggebrachen er nok ikke de eneste der er kommet "i klemme"

Når man kun lukker halvdelen af samfundet ned, og samtidig ikke skal gå i karantæne hvis man har været sammen med en er har konstateret corona, men kun gøre det hvis man selv er syg. Så kan jeg ikke se hvorfor jeg ikke skal cykle en tur.
Jeg har i dag kørt 2timer mtb med to kammerater, den ene er betjent og arbejder derfor også-det lød ikke som om politietoverholder 10mandsreglen-, den anden er pædagog og er sent hjem.
Vi holdt en fornuftig afstand uden krammere osv.

Hvis jeg bliver sendt hjem vil jeg undlade at cykle med andre, men jeg kan virkelig ikke se hvorfor jeg ikke skulle kunne cykle en tur alene på en tur hvor chancen for at jeg møder nogen er minimal. Dem jeg evt. møder på min vej kan jeg køre en bue uden om.
Hvis jeg ikke får min motion under en evt. karantæne vil min kone bede mig om at finde et andet sted at bo inden for 14dage det er helt sikkert.

14
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Mar 18, 2020, 09:01:47 »
Shit, mine fingre er tykkere end din arm.

15
Ja det er klart.
Jeg er også ret sikker på at jeg kan finde en øde skov her i området, men jeg cyklede - Lyngby, Bagsværd, forbi Hareskoven, Farum og af 207 til Frederikssund, hvor der var stoppet med biler ved samtlige skove og søer.

Sider: [1] 2 3 ... 138