Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Lund-Lemvig

Sider: [1]
1
Reparation / Irreterende raslen fra gearstang 307
« Dato: Nov 15, 2018, 14:10:16 »
Hej, sådan en 307 1,6 HDI fra 2005 hvad er det der kan rasle når men skubber gearstangen en anelse frem for at få den i gear? Er der nogle forbindelser der kan ramme motoren eller udstødning hvad ved jeg? Hæver jeg omdrejningerne på motoren en anelse, så er det væk så et eller anden kan lige ramle sammen ved små rystelser i tomgang, men hvad?

2
Reparation / Anhænger stik 307 airvan mm?
« Dato: Sep 10, 2018, 15:33:23 »
Jeg købte en bil i foråret, skulle så have en trailer efter den anden dag, intet lys fungerede på traileren. Jeg formoder den tidligere ejer har på en eller anden måde frakoblet stikket. I begge sider af bagagerummet sidder disse stik som ikke er samlet, har de noget med anhængerstikket at gøre eller hvor finder jeg samlingen lettest?

3
Reparation / 307 airvan og kabine blæser?
« Dato: Maj 07, 2018, 18:29:30 »
Hej,  uanset hvordan jeg stiller blæseren går den ud efter ca 3 km kørsel. Næste gang jeg starter bilen og kører,  sker det samme.  Da det er ret irriterende i denne varme vil jeg høre om noget ved hvad der kan være galt?

4
Jeg købte for et stykke tid siden sådan en sag fra 2005. I dag da jeg kørte en tur på godt 10 km og slukkede motoren, forsatte blæseren med at køre 5-10 minutter. I aften da jeg kørte en tur på 25 km skete det samme da motoren blev stoppet. Er det normalt blæseren skal køre så længe? Drifttemp under kørsel er iflg instrumentet knapt 80 grader.

5
Diskussionsforum om biler generelt / Mi 16 fra 91
« Dato: Sep 30, 2017, 13:17:48 »
Hej, min søn har sådan en gammel sag stående, den har ikke kørt i et par år og da vi ville starte den i dag, kommer der ikke benzin frem. Hvor sidder benzinpumpen på sådan en gammel sag?

6
Det hele startede med, at jeg ved at trykke en anelse på speederen, fik meget ujævn motorgang uanset gear. Jeg kan høre en mørk brummen når motoren går ujævnt og det kan en enkelt gang også ske i tomgang (brummelyden). Træder jeg speederen længere ned, er der intet galt og motoren accelererer fint op i omdrejninger. Hva filan er det der kan lave det nummer?

Sider: [1]