Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Knudsen-406

Sider: [1]
1
Reparation / Lygteproblemer på 107
« Dato: Jan 05, 2020, 15:20:45 »
Halløjsa.

Kærestens 107 har problemer med forlyset. Jeg har ikke kigget nærmere på den, udover at jeg kan se at lyset er kraftigt reduceret i venstre forlygte og det ser ud som om at begge tråde i pæren lyser. I højre lygte lyser pæren med normal styrke og blænder også op når fjernlys aktiveres, ved nærlys ser det ud som om at begge tråde er tændt. I instrumentbrættet lyser pærerne til nærlys og fjernlyset hele tiden.

Min første tanke er at der mangler stel til venstre lygte og at nærlyset så trækker stel gennem fjernlyset over til højre lygte (og eventuelt kontrollampen i instrumentbrættet).

Lyder det helt ved siden af?

3
Diskussionsforum om biler generelt / FLYTTET: 208'er eller ej
« Dato: Jul 31, 2018, 13:55:39 »

4
Off-Topic / It relateret problem.
« Dato: Mar 15, 2018, 20:07:26 »
Jeg har i et par uger døjet med at komme på internettet fra min stationære computer. Det er både på Internet Explorer 11 og Google Chrome. Den står bare oppe i fanebladet og arbejder, uden at der sker noget.

Hvad virker? Synkronisering af dropbox og udskrivning til printere på mit lokale netværk. Vil jeg forbinde til web interface i routeren, spørger den fint til brugernavn og adgangskode og skriver 'basic setup' i fanebladet og kommer så ikke videre.

Hvad virker ikke? Som skrevet, så kan jeg ikke komme på internet. Den vil ikke opdatere Microsoft Essentials. Web interface på routeren kan ikke åbnes.

Hvad er der sket lige op til? Jeg har installeret CCleaner og kørt en omgang med den, bla. sletning af registreringer der skulle være ugyldige og så har computeren kørt en opdatering af systemet.

Jeg har forsøgt med en systemgendannelse lige nu, dog uden at det har hjulpet.

Det der undrer mig, er at dropbox fint synkroniserer, for så er der jo hul ud af huset fra den.

5
Min kære fader er ejer af en 306 1,6 Cashmere sedan fra 1998 og centrallåsen ter sig lidt underligt. Med nøglebetjening og aktivering af den indvendige låsepal i førerdøren, så er det kun den der aktiveres. Samme procedure i passagerdøren, så aktiveres alle låse som de skal. Hvis man med lidt held får aktiveret fjernbetjeningen(IR), så aktiveres alle låse, undtagen den i passagerdøren. Jeg kan nævne, at jeg for et par år siden skiftede stik og ledningsnet i førerdøren, som har været et klassisk issue. Det skal lige nævnes, at jeg endnu ikke har fået hentet bilen og skilt den af og tjekket strømmen på ledningerne. Det var også galt lige da jeg skiftede stikket, men havde ikke tid til at fejlsøge der. Jeg har fundet et diagram på ledningsnettet og der går 4 ledninger til hver dør foran; stel på ben 1, styreledninger på ben 2 og 3, konstant 12v på ben 4. Men hvordan fungerer de motorer egentlig, for jeg kan ikke helt greje det.


Næste ting er fjernbetjeningen. Gummiknappen er væk og det samme er den øverste del af microswitschen. Jeg skulle vel ikke være så heldig, at der er nogen der ligger inde med en komplet nøgle, som bare er i overskud. Det er en 1 knaps model, hvor der er hul ude i spidsen af nøglen. Så vil jeg forsøge at flytte enten toppen af switchen eller evt hele switchen over.


6
Off-Topic / "I øvrigt mener jeg.." tråden mangler.. :(
« Dato: Mar 12, 2016, 13:16:09 »
Som nogen måske har bemærket, så mangler ovenstående tråd. I forbindelse med et quote fuck up, så er tråden blev slettet ved en fejl fra min side. Der vil blive kigget på det senere.

Jeg beklager fejlen..

:(

7
Off-Topic / Wildcard på cifre i telefonbog?
« Dato: Feb 15, 2016, 08:47:14 »
Ja overskriften virker mystisk, men det var det bedste jeg kunne komme på.

For mange år siden, havde jeg en Ericsson T10s. På den kunne man bruge * som wildcard, således at telefonnumre hvor man eksempelvis har gemt en kontakt med 123456** som telefonnummer, så ville alle numre der ringede fra 123456 og 00-99 til sidst blive vist med den pågældende kontakt. I princippet det samme som en regel til email, hvor man sige at post fra  *@domæne.dk skal enten ryge i en mappe eller ryge direkte i papirkurven.

Er der nogen der ved om det kan benyttes på nymodens smartphones? Nærmere bestemt på Android. Jeg synes at jeg har forsøgt, uden at det dog virkede. Det kunne jo være at jeg ikke har forsøgt at gøre det på den korrekte måde.

8
Reparation / Speeder problem - 406 TS4.
« Dato: Okt 11, 2015, 19:31:51 »
Som topic, så har min kammerats TS4 fra 2001 problemer med at den ikke vil reagere på speederen. Hvad er de typiske fejl, der gør at den ikke vil det? Der er jo e-gas i den, så det kan vel være fra speederen, over styreboks til spjældet.

9
Mad / Pulled turkey sous vide?
« Dato: Jan 03, 2015, 19:45:41 »
Jeg har pakket et 900g's bryst i en pose med rub, nu melder spørgsmålet sig bare: Hvor mange timer skal jeg den? Normalt giver jeg svin 12 timer, men er det ikke for længe for kalkun? Kan det blive for mørt, hvis det får for længe?

10
Mad / Nytårs menuen i år.
« Dato: Dec 10, 2011, 14:38:59 »
Ja hvad står den på hos jer?

Jeg skal stå for det i år, men mangler inspiration.

Kom frisk.

11
Mad / Julemenuen i år?
« Dato: Dec 10, 2011, 14:37:21 »
Ja som emnet, hvad står jeres menu på i år?

Her står den på:
Flæskesteg, and, brune og hvide kartofler, brun sovs, rødkål og chips til hovedret. Ris a la mande til dessert.

12
Job tilbydes / 3D-Konstruktør
« Dato: Feb 11, 2011, 01:16:59 »
Konstruktion af projekt-døre og SolidWorks superbruger

Jobbet
Med base i Sdr. Felding, søges en 3D Konstruktør / Produktudvikler med en relevant faglig baggrund, som vil indgå i konstruktionsteamet til konstruktion og udvikling af projektdøre. Du vil også blive teamets superbruger for IT værktøjerne SolidWorks, DriveWorks og EPDM.

Fra denne position er dine primære opgaver:

Produktudvikling af nye dørløsninger: Ud fra indkomne ideer fra de skandinaviske markeder, skal du medvirke til produktudvikling af nye dørløsninger.

Konstruktion af standardkoncepter: Du skal sikre, at standardkomponenter, der indgår i dørene, kan anvendes i SolidWorks på en skalerbar og fleksibel måde.

Dokumentation: Du skal sikre at standard-dokumentationen udarbejdes. Virksomheden står midt i en migrering til SolidWorks og i den forbindelse er der behov for at opdatere dokumentationen.

Du vil komme til at indgå i et fagligt SolidWorks team på tværs af Jeld-Wen fabrikker i Europa. Desuden bliver du den primære kontakt til den centrale IT organisation i Jeld-Wen Danmark i Løgstør.


Profil
Du har en faglig uddannelse, gerne som tømrer eller tilsvarende. Herudover har du sandsynligvis en relevant teoretisk uddannelse som Teknisk Designer, Produktionsteknolog, Byggetekniker, Bygningskonstruktør, eller tilsvarende. Du kan evt. være selvlært inden for nogle af ovennævnte kompetenceområder.

Det er et krav at du har erfaring med 3D konstruktioner (har du ikke SolidWorks-erfaring får du de nødvendige kurser).

Under alle omstændigheder er det helt naturligt for dig at arbejde med IT og du kan omtale dig selv som IT superbruger.

Vi lægger vægt på følgende kompetencer:
•    Erfaring med 3D konstruktioner i SolidWorks eller andet 3D CAD system (eks. Inventor)
•    Erfaring med opbygning af regelbaseret standardkomponenter i DriveWorks
•    Erfaring med dokumentation
•    Engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau

Hvis du yderligere har erfaring med programmering af makroer eller andet i VBA eller andre programmeringssprog er det kun en fordel.

Som person er du:
•    Analytisk, grundig og struktureret
•    Selvstændig, handlekraftig og udadvendt
•    Energisk
• Teamplayer

Du tilbydes
Et spændende job i en international virksomhed i udvikling. Kulturen er præget af en uformel tone og engagement.

En meget alsidig og selvstændig stilling, hvor man får mulighed for at præge den tekniske udvikling i hele Jeld-Wen koncernen på tværs af geografi.

Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt mulighed for at skabe flotte resultater.

Ansøgning
Send din ansøgning/CV mrk. ” FJ-65.0649.10” til info@curia.dk eller indtast dit CV i Curias kandidatbase, og send din ansøgning ved at klikke på “Søg jobbet-knappen” nedenfor.

Du er velkommen til at kontakte Curia Management Kasper Vork Steffensen med dine spørgsmål omkring stillingen på
mobil +45 25 46 33 30.

JELD-WEN A/S i Løgstør er europæisk hovedkontor for den amerikanske koncern JELD-WEN Windows & Doors, som med aktiviteter på fire kontinenter er verdens største inden for sit felt.

JELD-WEN er blandt Europas ledende inden for produktion og markedsføring af døre, og produktpaletten dækker også vinduer og andre bygningsrelaterede produkter. Virksomheden har 35 salgs- og produktionsenheder i 13 europæiske lande, hvor mere end 6.000 dedikerede medarbejdere arbejder for at realisere en vækststrategi, som bl.a. skal gøre JELD-WEN til det bedst kendte brand i branchen.


JELD-WEN Danmark A/S, Europavej 1, 7280 Sdr. Felding, 70 130 430

13
Vis dit projekt. / Knudsen's 406.
« Dato: Jul 22, 2008, 22:00:10 »
Der er ikke tale om store spoiler, lexus lygter eller gevind undervogn, blot lidt af de ting der bliver skiftet hen af vejen.

Der er en vejledning om hvordan det er gjort, så andre kan se hvis de selv skal have de ting fixet.

1: Skift af pollenfilter.
2: Skift af varmeelement.
3: Skift af kødben bag. (Mangler af flå et hjul af og tage lidt billeder.)

Sider: [1]