Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - staz

Sider: [1]
1
Job tilbydes / Sælger indenfor kreativt arbejde mangles
« Dato: Mar 29, 2009, 23:37:59 »
Form Agenda ApS søger en dygtig kontaktskaber. Form Agenda er et grafisk designbureau der beskæftigere sig med alle de klassiske dicipliner indenfor markedsføring, samtidig med vi dyrker det nye, det vilde og det absolut effektive.

Vi er en ny virksomhed med kun 3 måneder på bagen og vi søger en person som kan være med til at skabe kontakt til firmaer for os. Mødebooking, salg og netværk til mediehuse vil være en stor del af arbejdet.

Vi regner med du er moden, ansvarsbevidst og selvstændig i dit arbejde. Vi har kontor i Aalborg og skrivebord samt telefon, stilles gerne til rådighed her. Bopæl i Nordjylland fortrækkes, men er ikke en nødvendighed. Vi måler din indsats på resultater, ikke hvor du arbejder fra.

Løningen vil blive efter aftalt sats pr. møde/salg, evt. med et fast månedeligt beløb. Vi er villige til at give en stor % sats af enhverv kontakt der bliver skabt. Læs mere om os på http://www.formagenda.dk. Ring eller skriv til Søren Hansen på 5357 7100 eller soren@formagenda.dk for mere info.

Sider: [1]