Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - roldsgaard

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Mar 09, 2020, 10:24:50 »
Nyt TV,  efter det gamle begyndte at slukke og tænde igen af sig selv.

Valgte budget løsningen med en SOny XG85 til 5.555 fra Power , men når man kommer fra et gammelt panasonic plasma er det sgu godt nok.

SG85 er sgu et fint tv - har selv et magen til og er fint tilfreds.

2
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Feb 27, 2020, 08:32:02 »
...at den manglende opdatering af forsiden nu endelig blev afløst af en reel opdatering....med beskeden om at hjemmesiden ikke længere opdateres :-)

Så kan det være vi kan holde alle de snuskede og uærlige personer ude af forummet og ha' det for os selv.

3
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Feb 12, 2020, 12:49:19 »
At jeg nok har den bedste kæreste. Hun har termin her d. 17/3 med vores nr. 2, en lille dreng :-) Hun er total sej, passer vores datter på 4, mig og vores lille hus. Træner for at være i god form til fødselsen, en plan for at komme retur til cykling hurtigt, når hun har haft barsel og er færdig med at amme. Igår sagde hun at der var styr på alt det praktiske til når nr. 2 kommer, om jeg lige ville bestille poser til blespanden(tror jeg nok at jeg kan klare).

Så synes hun det var sjovt at jeg købte mit første rigtige ur lige før vi fik Alberte for 4,5-5år siden. Så om jeg måske kunne nå at købe mit ur nr. 2, inden lillebror kommer i Marts. Så ville det være på plads og så var der jo et arve ur til hver når den tid kommer :-) Lad mig se, det kan jeg vist godt lige klare.. :-)

Dejlig læsning. Alt for få tager sig tid til at huske at påskønne sine nærmeste og medmennesker generelt. I stedet har vi alt for travlt med at finde 5 fejl ved alle andre end os selv.

Måske vi skulle huske at kigge lidt indad engang imellem også...?

PS. har du husket at fortælle din kone hvor dejlig hun er og hvor glad det gør dig, at hun klarer alle de ting til trods for graviditet mv.? Du kan evt. sige det med blomster :-)

4
Off-Topic / Sv: Quooker eller Grohe ?
« Dato: Dec 18, 2019, 08:48:32 »
Vi har også den samme som du linker til (fra Quooker) og er meget tilfredse med den samtidig med at den ser drøn smart ud :-)

5
Off-Topic / Sv: Hvad har du lavet på din bil i dag..?
« Dato: Nov 06, 2019, 08:32:25 »
Useriøst af T-Hansen!

6
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Aug 19, 2019, 08:31:58 »
Kondolerer. Det er altid hårdt at miste - uanset hvem og af hvilken årsag.

7
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jul 06, 2019, 15:23:46 »
efter nogle års tilløb måtte jeg igår overgive mig...

Witt MyCook - Thermomixer like' køkken monster - https://youtu.be/GX6HyLEMFxo


Du har købt en bearnaiserobot. Den er fed...

Præcis... Som fan af køkkenmaskiner, så har jeg overvejet en thermomixer MANGE gange.. Men jeg har ikke endnu fundet/opfundet det behov der gør jeg gider bruge 7k på en.

Bearnaise laves i øvrigt super nemt på en sous vide + stavblender :) man skal virkelig gøre sig umage hvis den skal skille...

Kan du uddybe det med Bernaise via Sous vide og stavblender? Har ikke en sous vide, men har overvejet det kraftigt (hvilken skal man købe?), hvorfor din guide til nem bearnaise ville være et super tip og måske det der gør, at jeg endelig får taget mig sammen til at købe :-)

8
Off-Topic / Sv: chrome vil ikke installeres på "ny" lenovo.
« Dato: Feb 20, 2019, 15:45:17 »

Bruger: Min PC virker ikke, den går hele......og så kan jeg heller ikke åbne Ex.....og ja.....min mapper er også væk!
IT-support: Har du prøvet at genstarte?
Bruger: Ja, men jeg prøver lige én gang til (fordi han godt ved han ikke har genstartet)
IT: Virker det nu?
Bruger: Ja.....  :007:
Gad vide hvor mange gange "tricket med at genstarte" har virket som support råd i en IT afdeling? Det sker nok mange gange dagligt tænker jeg :-)

9
Off-Topic / Bedste Black Friday tilbud?
« Dato: Nov 23, 2018, 07:16:30 »
I know I know......Black Friday er og bliver aldirg som i USA, men derfor kunne det jo godt være at nogle af mine fellow-Hi-speedere havde fundet et par gode deals derude i det danske land?


Måske jeg eller én af os andre kunne have glæde af ét atf tilbuddene?


Har personligt selv været på udkig efter en Bluesound Powernode2 gennem længere tid, men da det kun er Hi-Fi Klubben der forhandler dem, er de stort set ALDRIG på tilbud. Lige nu kan man dog spare 2.000 kr., hvilket synes helt vildt faktisk. Fantastisk netværksforstærker, som iflg. diverse tests, også leverer et rigtig flot stereo billede med fin dynamik osv. (testes langt bedre end tilsvarende fra Sonos "Sonos Amp" tror jeg den hedder?).


Link til Hi-Fi Klubben (må slettes hvis jeg bryder nogen regler her): [size=78%]https://www.hifiklubben.dk/streaming/bluesound/bluesound-powernode2-musikanlag-med-streaming/?variant=BLSPOWERNODE2BK[/size]


Hvad har I set derude?

10
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 29, 2018, 15:14:25 »
At det er fedt Nemid endelig er kommet som app, så slipper man for det papkort... i hvert fald største del af tiden...
Enig, jeg har dog haft en mappe på tlf med billede af kortet som kun kan åbnes med finger aftryk, men det bliver da rart at man ikke skal shufle frem og tilbage mellem aps for at se numrene.

Hvordan laver man en sådanne mappe på en iPhone?

11
Off-Topic / Sommerferie i campingvogn - hvordan
« Dato: Maj 28, 2018, 09:32:31 »
Foråret er over os og sommeren på vej...


Jeg har gennem det meste af min barndom (samt også i mit voksne liv) holdt sommer(ferier) sammen med mine forældre i deres (nu solgte) campingvogn, hvilket jeg altid har syntes var nogle af de bedste ferier, da man kommer hinanden ved på en anden måde, intimiteten, hyggen mv. Ville rigtig gerne selv have en campingvogn på et tidpsunkt, men lige nu "passer det bare ikke rigtig ind".


Min ældste datter på 5 år er ligeledes ret hooked på at kunne få lov at prøve at campere i campingvogn. Specielt efter sidste sommer hvor vi var på camping, men dog i telt. Det var egentlig hyggeligt nok, men jeg bliver nok desværre bare aldrig telt-typen - mest pga. plads(mangel), luftmadrasser mv.


Om muligt ville min bedre halvdel og jeg rigtig gerne prøve at campere i campingvogn her til sommer - måske bare en 3-4 dage og derved give vores ældste (samt mindste) datter en god og spændende sommer-oplevelse. Jeg synes dog jeg støder hovedet lidt mod muren når jeg forsøger at finde en løsning herpå. En del campingpladser har camingvogne man kan låne/leje, men da der er tilladt husdyr i alle dem vi har kunne finde, er det ikke en mulighed pga. allergier, astma mv.


Hi-Speed plejer at kunne hjælpe, hvorfor dette indlæg. Er der evt. nogen der kender nogen, der kender nogen, der evt. kunne være interesseret i at låne os deres campingvogn i et par dage (den må gerne ligge fast et sted i DK, således vi blot skal køre efter det) - naturligvis mod betaling.


Hvis ikke, nogen de rkan guide os i retning af hvordan vi evt. ellers løser denne udfordring?


På forhånd tak og mange sommer-hilsner herfra.


 

12
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Mar 09, 2018, 19:14:47 »
Den er fandeme fin, tillykke med den! :)

Skal du have lavet nogle opgraderinger udstyrsmæssigt eller kodning - så vil jeg anbefale

https://www.facebook.com/BimmerUpgrade/

Ser fint ud. Ligner lidt de samme services som http://www.mobilteknik.dk/ i Glostrup leverer.

Jeg tror dog ikke der bliver behov for en chipning

Min er heller ikke chippet endnu, måske det kommer.

Men jeg har dog opgraderet til LED Speedometer f.eks, fået kodet lidt forskellige ting osv. Og så reddede de et dødt FRM modul for mig på en time med en computer, som BMW ville have 4500 for + kodning for.


Hvad har du fået kodet? Får selv en F31 senere på måneden og gad da godt vide hvilke kodninger man evt. bare ikke kan leve uden?

13
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Feb 25, 2018, 19:10:25 »
Det er sgu meget sjov med det der 3D-print.. Den er printet på bestilling fra konen, hun skal bruge den til et eller andet fotoværk tror jeg..Vi vil hellere se modellen der stod model til dette 3D print ☺️

14
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jan 22, 2018, 08:54:17 »
Jeg spiste en træstamme fra lagkagehuset for første gang i torsdag og var fint tilfreds. Den smagte godt, var større end andre steder og den vejede så meget at jeg tænker det bliver svært at løbe med mere end en i maven.

Hvor langt kan du løbe/spise :)

Jeg har ikke spist kage siden starten af december (okay - jeg har syndet én gang) - og jeg må ikke løbe for min læge. Så det bliver nok lidt op ad bakke... :-)

Lagkagehuset i Aalborg har jeg været lidt på kant med, så der handler jeg ikke, selvom deres produkter er fine...


Sent from my iPhone using Tapatalk

De bliver du nok nødt til at uddybe, så vi lige kan starte mandagen med en god gang Tverp-historie :-)

15
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jan 02, 2018, 11:23:34 »
Jeg har købt endnu et par Salomon vandrestøver - som er de bedste støvler jeg nogensinde har haft. De gamle har holdt siden - ja, guderne må vide... MANGE år... :-)

Glæder mig godt nok til at de dukker op...


Ser "fine" ud. Mangler selv et par gode støvler. Hvor købes de? Nogen specifikke modeller der kan anbefales eller skal amn ud og prøve dem i en butik i stedet for at finde den rette?

Sider: [1] 2 3 ... 7