Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Kenny

Sider: [1] 2 3 ... 141
1
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 30, 2020, 08:50:33 »
Jeg kunne ikke overskue en rejse til Bali eller lignende, vi har derfor booket sommerhus i Jylland før Coronaens indtog, men jeg håber da at de åbner ordentlig op for sommerland osv. Ellers skal jeg til at kigge på nogle vilde drager eller andet sjov.

2
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 29, 2020, 23:34:26 »
@Please ja det er fint, men jeg er skuffet over den måde de har gjort det på, så selvom jeg ikke er slet ikke er fagforeningsmand, så har jeg sendt den ind for at høre om det er en lovlig opsigelse, eller bare utrolig dårlig stil.

@Lasse Ahhh BORA-Hansgrohe, jeg gættede på der stod Bo Hansen, så lidt følger jeg med i det cyklng.
Jeg er ikke helt overbevist. Det er ikke instant love, men jeg tror den kan vokse med tiden, eller måske hvis jeg ser den i virkeligheden.

Jeg har ikke planer om de ville ture, bare en enkelt lowkey overnatning en gang imellem med nogle venner, pak let og køb pizza eller handle i supermarked.
Hvis jeg kigger på mine outdoor venner er der jo meget grej jeg ikke kan undvære, men jeg prøver at holde det nede så længe som muligt, men hvem ved om det tager om sig.
Jeg starter med en Cumulus Lite Line 300 på special mål, jeg er jo lidt tykkere end en std. outdoor tosse, nu leder jeg efter et liggeunderlag, men lav vægt, høj r-værdi og fornuftig pris hænger jo ikke sammen.
På din ramme behøver du ikke se på hvilken str der er plads til, det er bare at købe den største taske der produceres, det er jo lidt anderledes med min mini ramme i str M
Jeg hører at shelters er booket frem til efteråret i det meste af landet, men du har vel 5000m2 græsplæne der kan slås et telt op på.
Husk jeg kører halv hastighed af dig :)
Er det sådan et telt din kammerat har købt https://www.cykelpartner.dk/1-2-personers-telte/topeak-bikamper---telt-til-montering-paa-cyklen---1-person?gclid=CjwKCAjw5cL2BRASEiwAENqAPj5Vf2kFqkWq4J13Ij7g-vEgb_MiXduxrnu5LGgRAENpRbYXry3XmxoCeu8QAvD_BwE i kommer til at ligge tæt  :011:

@uffe du lader til at være godt kørende, der er samlet lidt HM på turen :)
Cyklede i fra spor til spor, eller blev i transporteret i bil.

3
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 29, 2020, 19:58:35 »
@NSL Der skal ligge kabel med 75cm imellem hvis jeg ikke husker forkert, men om det er samme metode på andre modeller kan jeg ikke sige.

4
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 29, 2020, 15:13:48 »
@Lasse ja et eller andet skal du vel købe fordi din racer er vel også ved at være udtjent :)
Jeg ved ikke helt om jeg er til farverne, og jeg kan ikke finde en færdig cykel på nettet.
Hvad skal der på AXS og et nogle vanvittige højprofil.

Jeg er sygemeldt med stress og er blevet opsagt, Jeg har derfor lidt tid i overskud for tiden, og har beslutte mig for at prøve bikepacking af.
Jeg har bestilt en sovepose fra Cumulus og er ved at kigge på tasker til min Grail, det er til at blive rundtosset af med alle de valgmuligheder og jeg synes hurtigt det bliver halvdyrt.

5
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 29, 2020, 15:05:29 »
Min kan huske flere plæner, men du kan også lave en korridor den kan kan køre i, fra den ene plæne til den anden, hvis du har et sted uden granit.
Det må jeg formode andre procenter også kan, men ellers må du jo købe to maskiner :)

Selvom konen brokker sig over jeg har købt den, må hun jo også indrømme at plænen ser godt ud.
Når jeg har fået styr på de sidste udfordringer bliver det helt sikkert en af de ting vi kan blive enige om at vi skulle have købt for mange år siden.

6
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 29, 2020, 14:34:07 »
@Fer Ja det er klart, min ville jo være 4 dage om at klippe din plæne :)
Jeg må sætte brædder på mederne, hvis de males sorte går det nok.

@Fabritius Det eneste der virker er at give efter.
Jeg læste som sagt ikke op på mulighederne da jeg kender mig selv, så jeg ville nå 10k inden jeg havde besluttet mig, så lige nu lever jeg i lykkelig uvidenhed om funktioner jeg ikke kan leve uden.

@NSL du har vel også stor plæne der kræver mere end en enkelt sparegris.

7
Off-Topic / Sv: Robotplæneklipper
« Dato: Maj 28, 2020, 18:59:02 »
Det er jo halv proff grej du har købt, men den koster også derefter.
Ja man får et helt andet forhold til græsplænen når man har været rundt og klaregøre til robotten.

Jeg har efterhånden fået fjernet de fleste forhindringer, men trampolinen mederne driller stadig, jeg overvejer at sætte et bredt i bunden så den ikke kan køre op og sætte sig fast, og så har vi et fodboldmål der også driller lidt.
Der udover har jeg måtte småjustere på kant snorren da den blev klippet to steder, men det var nok min egen skyld da jeg kørte klippehøjden helt i bund inden snorren var groet tli.
Jeg har også flyttet ladestationen, så nu kan den selv køre ind, hver gang.
Plænen har aldrig været pænere,  jeg har stadig lidt arbejde før det bliver perfekt, men det kan jeg ikke klandre robotten for.

8
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 24, 2020, 12:44:07 »
@Lasse ok, jeg viste ikke der var så mange RAD løb.
Du er satme godt kørende, efter 1½-2uger pause er mine ben ikke ti meget, eller dvs. at jeg fik givet godt gas på Tidsvilde MTB på små 30km, hvor jeg satte 18 PR på vejen rundt, men der var også nogle gode pauser undervejs. Dagen efter på racer var benene absolut døde og jeg har haft ømme ben i flere dage efter.

@Henrik jeg har haft mtb med til Toscana og det nordlige af Garder søen, fundet nogle grusruter på det der før hed GPSies og kørt dem alene.
Det er altså en fantasktisk måde at opleve opleve på, man ser bare noget man ikke ser fra en bil.
Jeg kom bla. igennem nogle skove hvor der med stor sandsynlighed har stået adgang forbudt, men jeg kan jo ikke Italiensk ;) så jeg måtte forsætte, og der havde trods alt været en forbi på cykel tidligere, ellers havde jeg jo ikke haft en rute :)
Midt inde i en skov kørte jeg under grabben på en gummieged, hvor chaufføren kun havde underbukser på, jeg ved ikke om det var ham eller mig der blev mest overrasket :)

På Mallorca har jeg lejet racer og hentet ruter forskellige steder, det har også vist mig en del jeg ellers ikke ville have set.

I Toscana og Mallorca fortrækker jeg at køre efter ruter, da det nemt koster 1000hm og et par timer at køre forkert :)

9
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Maj 23, 2020, 17:58:10 »
@Henrik Det er jo også meget sjovt at se noget nyt til en forandring og her kommer korfunktionen nemlig til sin ret.

@Lasse skulle du ikke køre RAD?
Jeg synes ikke jeg kan se dig på live track

10
Det er en klassiker, vi har også 8 stole der driller, men jeg synes ikke det er så slemt med xiaomi som med de gamle roomba, i hvert fald ikke slemt nok til jeg har lavet en no-go zone omkring spisebordet.
Med roomban havde vi sat en viatual væg op til spisestuen fordi den altid satte sig fast og dermed ikke altid fik støvsuget resten af huset.

11
Vi har 120m2 i underetagen, uden bundstykker i dørene og har for nylig skiftet en Roomba ud med en Xiaomi S6 som er væsentlig mere intelligent, så det er slut med at støde ind i alting, og den sidder så godt som aldrig fast, selvom vi nok har lige så meget skrammel på gulvet som alle andre, dog har vi ingen ledninger på gulvet.
Vi har ingen dyr, den kører derfor nemt nogle ture imellem den skal tømmes.
Konen går altid i bare tær og sætter den derfor ofte til at støvsuge et enkelt rum som feks. køkken eller bryggers hvor vi går ind og ud hele tiden.
Det er super nemt, alle rum har deres egen zone og så er det bare at trykke på feks. køkken, så kører den direkte derud og hjem igen når den er færdig.

På 1.sal har vi stadig en Roomba og ungerne har meget skrammel på deres værelser, hvilket måske er årsagen til at det kører mindre godt, men vi overvejer kraftigt at købe en Xiamo S5 til 1.sal for at se om den kan klare opgaven bedre.
Roomba udvikler selvfølgelig også, og de er sikkert blevet bedre de sidste par år, men jeg har ikke behov for prøve dem af igen nu hvor Xiaomi gør det så godt.

12
Er der en grund til du ikke køber en robotstøvsuger?

13
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Maj 16, 2020, 17:51:18 »
Jeg var nok kørt tilbage til hans mor, forklaret hende problemet og sagt at han ikke længere er til at få fat på.
Mon ikke mor kan få fat på ham og aftale at hun mobile payer dig på hans vegne og hun får kortet retur.

14
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 16, 2020, 10:40:59 »
At afhentning af pakker nemt kan blive noget rod med alle de online køb vi gør.

Efterhånden køber vi så meget på nettet at det kan være svært at huske om man har fået hentet alle pakker.
Konen brokkede sig i går over at nogle fragtfirmaer ikke er konsekvente i deres pakke informationer, nogle sender både en sms og en mail når pakken er klar, men nogle gange giver de kun besked via feks. mail og så bliver det svært at holde styr på.
Personligt lader jeg altid smser være ulæste indtil jeg har hentet pakken, men det system virker jo kun hvis jeg får en sms når pakken er klar.

I går fik jeg en sms fra "TrackTrace" "Din pakke ligger stadig i pakkeshoppen, grundet nogle ubetalte gebyrer. Læs mere: forkortet link hvor jeg ikke kan se hvor jeg bliver sendt hen"
I dag modtager jeg den samme sms, det korte linke er ikke det samme som i går.

Jeg har aldrig tidligere modtaget sms fra denne afsender og jeg mindes ikke at jeg har uafhentet pakker.
På den anden side, så kan det jo godt tænkes at jeg har fået bestilt noget jeg ikke har brug for og derfor ikke kan huske jeg mangler :)

Jeg har ikke trykket på linket da jeg ikke kan se hvilke gebyrer jeg skal betale for at få udleveret en pakke, men der er ikke noget at sige til at folk får trykket på et link de ikke burde når man venter flere pakker om ugen, der ofte sendes med hver deres fragtfirma.

15
Off-Topic / Sv: Hvor anskaffer man en kattekilling?
« Dato: Maj 16, 2020, 09:55:26 »
Hvis man er i tvivl om man skal have et kæledyr, kan man starte med at købe en robotplæneklipper, den kræver opmærksomhed en gang i timen indtil man har fået tilpasset haven.
Efter et par dage ved man at det der med kæledyr er for besværligt.

😂😂😂😂 godt at høre du er sund og rask igen.
Desværre ikke, det er derfor jeg har tid til at være efter plæneklipperen.

Sider: [1] 2 3 ... 141