Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Dalbjerg

Sider: [1] 2 3 ... 34
1
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Feb 13, 2020, 07:46:03 »
Glastaget skal du være glad for at slippe for, men du skal da ikke gå på kompromiss med DSG.
Fede fælge, dem har jeg vist ikke set før, er den helt ny?

Hvorfor er det godt at slippe for glastaget?
Jeg oplever at taget er koldere i min 308 med glastag fordi der kun er en tynd dug under glasset.
Jeg ved ikke om andre laver det ed en isoleret dug så som minder om den normale på biler uden glas.

Ungerne synes det var sjovt i et par uger, nu vil de ikke have det fra uanset årstid.
Som fører kan jeg ikke selv se ud af taget og ruller jeg fra bliver kulden endnj kraftigere på denne årstid.
Om sommeren er det for varmt at rulle fra.

Jeg bruger det max 5dage om året. Det er om foråret når solen står helt rigtig og jeg kan sidde og varme mig i en solstråle, men det undvære jeg gerne for de andre ulemper

Jeg oplever overhovedet ikke problemer med kulden, eller andre gener ved det, mit er varmedæmpende, så jeg syntes ikke det ændre det store på varmen i kabinen. Jeg har min 4. bil i træk med panorama og har også bestilt til den næste, vi har altid dugen kørt væk da det giver et helt andet lys og rumfornemmelse i kabinen.


Samme her i Bmw var gardinet altid trukket fra... Og min næste bil bliver også med glastag ( ID.3 )  Vil ikke undvære det...

2
Reparation / Peugeot 307 1,6i Lambda værdi på 1,1
« Dato: Dec 05, 2019, 08:28:10 »
Bilen blev kasseret til syn pga lamdaværdi på 1,1 og den skal ligge på 1 +/- 0,03


Umiddelbart ingen utætheder i udstødningen og ellers ikke nogen indikationer af noget så hvor skal jeg starte ? Ny lambdasonde ?


Kaburatorsprit i tanken eller noget helt andet :)

3
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Nov 15, 2019, 07:40:03 »
ikke idag, men i mandags. Apple Airpods pro, nøj hvor er de godt nok gode og hvor har Apple styr på at lave noget lækkert.

Men de er da stadig ikke best in class?

Det ved jeg ikke, de er bedre end det jeg har prøvet før. Men også oplevelsen hvordan de spiller sammen med en Iphone er bare lækker. Så en arbejdsdag med lidt tlf./Teams møder, der er oplevelsen bare bedre end andet jeg har prøvet.

Ved godt det er en lille ting, men f.eks. når man åbner låget vises det på ens iphone hvor meget strøm der er på boks og pods. Når man så tager den ene pod op, viser den seperat hvor meget strøm der er på boks, og hver af de 2 pods. De kommer selv til live når man putter dem i ørerne.

Enig.Der er meget skrammel på markedet. Jeg har ikke prøvet vildt meget, og har ikke fingeren så meget på pulsen mere nu hvor jeg ikke er hos en producent.

Jeg har tre forskellige par Jabra 65T, som blev kårret som "Airpod killers" i sin tid. Nu er de ikke længere "best of bread", men jeg kan se de stadig rates højere en AirPod Pro flere steder.

I min optik er det største problem med Airpods, den ringe pasform.

Tech Radars liste ser sådan her ud:

Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds
Cambridge Audio Melomania 1
Lypertek Tevi
Klipsch T5 True Wireless
RHA TrueConnect
Jabra Elite 65t
Apple AirPods Pro
Beats Powerbeats Pro
Sennheiser Momentum Wireless
B&O Beoplay E8 Wireless Earphones

Har de "gamle" Apple Airpods Version 2 og absolut eneste anke er at de kunne sidde bedre i mine ører men her tror jeg så de nye vil være markant bedre.  Men samspillet med iphone er helt vildt godt :)  Bruge mine meget på kontoret og på gåture, er der nogen der skal snakke med mig så tager jeg bare den ene ud og så pauser det jeg nu hører.  Når jeg tager den ind igen så fortsætter det...

Men hvis disse er så meget bedere:

Lypertek Tevi  så skal de da prøves til den pris ~600kr :) Men igen for mit brug så kommer funktionalitet over lyd.


4
Off-Topic / Clips/Bøjle til Peugeot 307 SW ( H7 )
« Dato: Nov 06, 2019, 07:37:57 »
Kan det passe at man ikke kan købe dem i løs tilstand ?

5
Off-Topic / Sv: Cykel-tråd
« Dato: Okt 17, 2019, 09:18:03 »

btw. nogen der ved om det her er en 141 eller 143mm saddel? ;-)
Lige meget... det er en helt perfekt størrelse :)
6
Off-Topic / Sv: Hvilken fuld automatisk espresso/kaffemaskine
« Dato: Okt 04, 2019, 10:37:21 »
Jeg har det sidste års tid haft en Siemens EQ7 til at stå fordi den er død. Maskinen blev vel 2 år. Jeg mistænker at det er bryggeenheden der er færdig i den. Den har ellers også fået de service de skulle ha, men jeg er altså umiddelbart færdig med en fuldautomatisk maskine.


Vil den slet ikke noget... Kalkrens kalkrens kalkrens :)

Har forsøgt flere gange kalkrens uden held. Det lyder som om den forsøger at brygge kaffe, men der er intet output.
Jeg ved sgu ikke helt hvad jeg gør med den. Havde overvejet at bestille div. reservedele til den, men det vil kun være med det formål at sælge den efterfølgende.

http://www.vagcars.dk/phpbb/viewtopic.php?f=22&t=116824&start=270 Prøv lige at læse lidt her... Bla. med bryggeenheden i opvaskeren og læste et andet sted minuskalk i store mængder men kan ikke lige finde det nu..  Edit: Her var lidt mere http://www.vagcars.dk/phpbb/viewtopic.php?f=22&t=146508&hilit=Kalk

7
Off-Topic / Sv: Hvilken fuld automatisk espresso/kaffemaskine
« Dato: Okt 03, 2019, 08:28:37 »
Jeg har det sidste års tid haft en Siemens EQ7 til at stå fordi den er død. Maskinen blev vel 2 år. Jeg mistænker at det er bryggeenheden der er færdig i den. Den har ellers også fået de service de skulle ha, men jeg er altså umiddelbart færdig med en fuldautomatisk maskine.


Vil den slet ikke noget... Kalkrens kalkrens kalkrens :)

8
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Sep 30, 2019, 19:44:05 »
At jeg kæmper en ret ulige kamp med mosegrise i haven!

8 stk er rendt i fælden indenfor et par dage, men der er flere, mange flere... Nu har jeg læst lidt om karbid og det skulle kunne ordne dem, meeeenn er det noget for have hobby manden at begynde på?

Hvad er der galt med C4, du af alle må da have et lille lager til nødsituationer? ;-)
Det er brugt hele lortet [emoji3]

Det må være en hel koloni der er flyttet ind her

Sendt fra min Moto G (5) Plus med Tapatalk
Landhandel polen her kan du få gift [emoji12]

9
Off-Topic / Sv: Hjælp til fødselsdags ønsker
« Dato: Sep 23, 2019, 11:06:40 »
En mountainbike og grej dertil [emoji1605][emoji1605]


Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvad har du nu købt 😂😂

Du har læst overskriften ikke ? ;)

10
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Sep 17, 2019, 15:54:15 »
... og her står der lidt om priser og ladehastigheder:

https://fdm.dk/nyheder/nyt-om-biler/2019-09-id3-en-ny-tids-vw-er-helt-elektriskJa og ID3 1st kommer i 3 varianter alle på samme batteri. Man kender kun prisen på standard ikke på de 2 andre udstyrs varianter, men man skal op i den sidste model for at få adaptiv fartpilot osv.  Så prisen på denne udgave ( max ) afgør om vi bestiller.

11
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Sep 17, 2019, 14:35:53 »
... at det var en pudsig oplevelse at være til IAA i Frankfurt a. M. i går. Bilproducenterne står midt i et vadested med benzin, diesel, brint, strøm - og mange havde simpelthen valg at blive væk. Volvo, Fiat, Alfa-Romeo, Nissan, Suzuki, Subaru og flere andre var fraværende. Men stort set alle dem, der var der, havde mere eller mindre sat strøm til deres biler.

Smart fås nu kun som elbil, det meste var strømførende hos Mercedes, og så fik jeg prøvesiddet VW ID.3, som uden tvivl bliver en sællert. Det kan blive bilen, der for alvor får sat skub i et mere tætmasket ladenetværk ud over Europa. At sige, at VW satser stort på den bil, er en underdrivelse. Jeg tror, tyskerne samlet set kører Tesla midt over på 3-5 år.

Midt under det hele gik det op for mig, at jeg selv sandsynligvis har købt min sidste bil udelukkende med forbrændingsmotor. Men heldigvis var der stadig den politisk ukorrekte hal med alle de storrygende klassiske biler, og så havde flere udstillere også nogle partytricks i ærmet. Som den nye BMW X6, de har malet i Vantablack. Det er sgu godt nok syret.

Jeg har kigget lidt på den nye VW ellert, men synes de er alt for uambitiøse med rækkevidde og performance til prisen, designet tror jeg nu nok folk skal købe.

Jeg har forhåndsbooket den... Bliver spændende at få prøvet den.  rækkevidde kan jeg sagtens leve med :)  Men jeg er ikke "grøn" for klimaets skyld, men giver det økonomisk mening for mig så går jeg gerne den vej.

12
Off-Topic / Sv: Mails dage efter Ebay handel
« Dato: Aug 27, 2019, 08:05:05 »
Jeg ville hive fat i deres chat support og høre om det er noget du skal forholde dig til. Jeg brugte chatten så sent som i sidste uge og fik et ganske udemærket svar med det samme.

Nu loggede jeg på ebay og kan se de samme beskeder derinde så de er sku nok gode nok, tager lige fat i supporten.   :)

13
Off-Topic / Sv: Mails dage efter Ebay handel
« Dato: Aug 27, 2019, 07:25:55 »
Har inden for en time fået 10 mails med stort set enslydende besked:

Our records show that you recently contacted or received messages from brendanscott through eBay's messaging system. We’re writing to let you know that an unauthorized third party may have compromised this member's account security. It’s important to note that we’re unaware of any problems with your account. We recommend the following precautions to help keep you safe:
- Don't respond to offers to buy or sell an item from this user. The offer may be fraudulent, and the transaction won't be covered by eBay.
- Don't respond to any messages you received from this user that appear to be a Second Chance Offer for an item you recently bid on.
- Never pay for eBay items using instant cash wire-transfer services such as Western Union or MoneyGram. It's against eBay's Safe Payments Policy for a seller to request payment with these methods.

Alle kommer fra en no.reply@ebay.com mail... nogen der får de samme mails ?

Men har du handlet eller kommunikeret med denne Brendan Scott? Hvis ikke, kan det vel være ligemeget ...

Ja det har jeg... Og har fået min vare.   Fik 10 mails på 52min nogen af dem med denne ordlyd.

Your recent eBay transaction may be from a compromised account

Hello XXXXX,
You were recently involved in a transaction for the following item: 
XXXXX
We’re writing to let you know that an unauthorized third party may have accessed the seller’s account to list this item. The item has been removed from the site, and the transaction was cancelled. We ask that you take the following precautions:
- If you already paid for the item, you may be protected by eBay. Open a request with the Resolution Center and choose, "I bought an item. I haven't received it yet." You can access the Resolution Center by visiting:
   http://resolutioncenter.ebay.XXX

- If the transaction doesn't qualify for eBay’s protection, it may be because your payment isn't claimed by the seller or has been reversed. You can request an update on the status of the transaction by contacting the payment service provider.

- If you haven't paid for your item, consider this transaction canceled and do not send payment.
At eBay, we take a number of steps to help ensure the security of your account. Learn more about protecting your account at:
http://pages.ebay.com/help/account/protecting.XXXX
Thanks,

eBay

Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email.


eBay Document ID: 74864950004
eBay is committed to your privacy. Read our user agreement and privacy notice. Learn how to recognize fake (spoof) emails.
Copyright © 2019 eBay Inc. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. eBay and the eBay logo are trademarks of eBay Inc., 2145 Hamilton Avenue, San Jose, CA 95125.

XXXX er noget jeg har rettet...

14
Off-Topic / Mails dage efter Ebay handel
« Dato: Aug 26, 2019, 20:34:29 »
Har inden for en time fået 10 mails med stort set enslydende besked:

Our records show that you recently contacted or received messages from brendanscott through eBay's messaging system. We’re writing to let you know that an unauthorized third party may have compromised this member's account security. It’s important to note that we’re unaware of any problems with your account. We recommend the following precautions to help keep you safe:
- Don't respond to offers to buy or sell an item from this user. The offer may be fraudulent, and the transaction won't be covered by eBay.
- Don't respond to any messages you received from this user that appear to be a Second Chance Offer for an item you recently bid on.
- Never pay for eBay items using instant cash wire-transfer services such as Western Union or MoneyGram. It's against eBay's Safe Payments Policy for a seller to request payment with these methods.

Alle kommer fra en no.reply@ebay.com mail... nogen der får de samme mails ?

15
Off-Topic / Sv: Dyson - yay or nay?
« Dato: Aug 20, 2019, 08:35:44 »
Jeg er vist gået forkert - for ellers ser det ud til at det er mænd på et bilforum der diskuterer støvsugere  :62:
På den anden side tales der både om V8 og V10,, V7 synes jeg lyder som noget rod
Men egentlig troede jeg det var elbiler ham Dyson gutten går og pusler med
Men er der ikke noget med at de dyson maskiner larmer lidt rigeligt? Det ville jeg blive træt af hvis det var min primære støvsuger
  På HIGH larmer den vel lidt mere end en alm støvsuger men til gengæld er den helt lugtfri :) Men larmen generer mig ikke og jeg støvsuger glædeligt :)

Sider: [1] 2 3 ... 34