Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - rosenkilde

Sider: [1] 2
1
Off-Topic / Alternativ til Cerwin Vega Sub
« Dato: Mar 02, 2021, 08:14:54 »
Hej,


Jeg ved ikke om der er nogle herinde. der har lidt forstand på subwoofere til stuen, men nu prøver jeg :-)


Jeg har haft en Cerwin Vega CLSC-12S, som jeg var virkelig glad for. Desværre begyndte den at sige whomp en gang i mellem, når den stod på standby. Den valgte jeg at skifte ud med en Wharfedale D10. Den spiller rigtig godt til film, men jeg synes den mangler noget bas ved musik, som Cerwin Vega'en leverede. Den var et bæst :-)


Nu kan jeg ikke finde nogen i DK, der sælger Cerwin Vega mere, så derfor er mit spørgsmål, og der er nogle alternativer til Cerwin Vega, der leverer lige så meget bas og tryk? Det kan godt være Cerwin Vega får tæsk, med kvaliteten af bassen, men jeg elsker den :-D


Jeg har selv kigget lidt på Klipsch R-112SW. Den har lige været på bud hos komplet til 3490kr. Jeg har også kigget på en brugt SVS Sb12-nds til 3500kr.


Det skal helst være max 3500kr ca. i pris. Det må også godt være brugt til den pris, hvis bare det er en sub, der kan leverer :-)


Hvad kan i anbefale?


Hilsen Kenneth

2
Off-Topic / Erfaringer med knivsliber
« Dato: Jun 12, 2020, 10:03:58 »
Hej,

Der er jo en del herinde, som elsker at lave mad, så derfor tænker jeg at, der nok også er mange, der holder deres knive skarpe :dft009:

Jeg overvejer at ønske mig en af de 2 nedenstående modeller, men jeg ved ikke hvad jeg skal vælge? De koster begge cirka 800kr, og jeg tænker ikke jeg vil op og ofre mere end det.

Work Sharp: https://www.linaa.dk/shop/work-sharp-kniv--10282p.html

Scheppach vådsliber: https://www.harald-nyborg.dk/produkt/scheppach-vaadsliber

Jeg ofre gerne de sidste 5% skarphed, for nemhedens skyld, men er det ene produkt meget bedre end den anden, vil jeg også gerne investerer tiden i slibningen.

Hvad siger panelet til dem? :dft009:

3
Mad / Erfaring med Kamado - Kulsmag
« Dato: Jan 05, 2020, 09:54:10 »
Hej,


Jeg arbejder på at spare op til en kamado grill, da jeg har drømt om sådan en i mange år.


I går lavede jeg et par teres major i Sous Vide, og grillede dem efterfølgende i min Weber kuglegrill over trækul. Jeg blev lidt ked af den bismag det gav til kødet. Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på, om en Kamado med trækul vil give den samme bismag, og her har jeg brug for lidt erfaring.


Kullene jeg brugte var nogle billige fra Harald-nyborg (https://www.harald-nyborg.dk/p5689/grillkul-10-kg). Kan det være dem, der giver en grim bismag?


Håber i kan hjælpe mig :-)

4
Diverse / Contour Design Shuttle Pro V.2 *Ny Pris*
« Dato: Dec 29, 2019, 19:10:27 »

Contour Design Shuttle Pro V.2


Styrepult til redigering af billeder. Sælges, da jeg ikke kan vende mig til at bruge den.


Se mere her: https://contourdesign.dk/produkter/multimedia-controller/shuttlepro/

Billede af min kan ses her: https://photos.app.goo.gl/wHx55LpJBWoGStos7

Pris: 500 kr

5
Foto / søger erfaring med CANON 6D MARK 2
« Dato: Sep 09, 2019, 09:06:40 »
Hej,


Da jeg har solgt min Canon 6D, søger jeg lidt erfaring på Canon 6D mark 2.


Jeg har set utallige videoer på youtube, og det har kun forvirret mig endnu mere. Den ene er vild med den, og den anden synes det er noget skrammel. Jeg Vil gerne have et kamera med et noget bedre autofokus end det der var i min gamle 6D. Her mangler jeg en, der ejer kameraet , og kan komme med sine erfaringer på det.


Jeg har også været så heldig, at låne en 5D mark 3, og den virkede autofokus virkelig godt på. De eneste minusser jeg har til det kamera er, at kameramodellen er gammel (2012), og at den ikke har Wifi. Wifi har jeg brugt en del på min 6D.


/Kenneth


 

6
Biler / S: Dk's billigste Ford Mondeo SCTI 203hk
« Dato: Feb 05, 2019, 08:40:48 »
Hej,


Så er det tid til at prøve noget andet, så derfor sælger jeg vores Mondeo :dft009:  Den kører virkelig godt, og har et fint km-tal på 109.XXXkm.


I kan se den her: https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/ford/mondeo/20-scti-203-titanium-stc-aut-5d/4200198


/Kenneth

7
Off-Topic / Makita slagnøgle - Er den stærk nok?
« Dato: Jan 07, 2019, 08:15:55 »
Hej,


Jeg håber i kan hjælpe mig. Jeg overvejer at købe en slagnøgle til dækskifte. Da jeg har makita i forvejen, skal det være sådan en. Den jeg kigger på, er en Makita DTW285Z


https://www.10-4.dk/varer/elvaerktoj/slagnogle/makita-akku-slagnogle-18v


Er der nogen der har erfaring med den, og ved om den er stærk nok, til at løsne hjulbolte?


Hilsen Kenneth

8
Off-Topic / Hjælp til Makita slagboremaskine
« Dato: Aug 30, 2017, 17:31:17 »
Hej,


Jeg kunne godt bruge lidt erfaring/hjælp. Jeg vil udskifte min 12v Bosch skruemaskine, da batterierne ikke holder så længe mere, og jeg gerne vil have noget med slag.


Jeg har besluttet mig for Makita 18V, da bartterierne også passer til mange andre ting, som hækkeklipper, græstrimmer mm.


Jeg har så kigget på en DHP458, da den ser temmelig robust ud, og er virkelig stærk (91nm). Der er så kommet en DHP480 til salg, som er en del billigere. Den er knap så stærk (54nm), men den har så en kulløs motor, der skulle give længere drifttid.


Hvad mener i jeg skal gå efter? Skal det være en mere robust maskine, eller en med kulløs motor, der skulle give længere driftstid.
 
Et sidste spørgsmål. Ved i om netprisen og butiksprisen er den samme i 10-4 byggemarked?  Jeg har nemlig kigget på denne https://www.10-4.dk/varer/elvaerktoj/slagboremaskine/Makita-akku-slagboremaskine-1892593, og har tænkt mig at benytte Bauhaus prisgaranti.

/Kenneth

9
Hej,


Jeg håber i kan hjælpe mig. Jeg er ved at skifte radio i min Ford Mondeo MK4. Nu er jeg stødt på et problem. Jeg har købt en radio med ISO antennestik og min gamle radio har 2 x fakra antennestik.


Så kommer det store spørgsmål. Jeg har fundet 2 forskellige adaptere. Den ene ser ud til at kræve strøm, og det gør den anden ikke. Jeg er ikke så vild med, at skulle til at pille i ledningsnettet, så derfor hælder jeg mest til den der ikke kræver strøm. Er der nogen der kan forklare mig forskellen, og vil de begge virke, eller hvordan?


1. http://hilmars-audio.dk/shop/dobbel-fakra-adaptor-767p.html
2. http://hilmars-audio.dk/shop/antenne-adaptor-dobbelt-7599p.html?gclid=CMHjvqq-9tMCFQ4TGwodUCoIFA


Her kan i se bagsiden af radioen. http://www.talkford.com/community/topic/221024-radio-removal-in-post-facelift-mk-4-mondeo/


På forhånd tak:-)


Hilsen Kenneth

10
Diverse / S: Commodore 64
« Dato: Mar 18, 2017, 14:49:29 »
En gang i mellem er der nogen herinde, der er interesseret i gamle spillekonsoller.


Jeg har en C64, som jeg langt om længe er blevet klar til at sælge. Den er med strømforsyning, Joystick og turbodrive.


Pris: 400kr

11
Diverse / S: Cisco ASA 5515-X
« Dato: Apr 05, 2016, 11:24:24 »
Jeg ligger inde med en Cisco ASA 5515-X, som jeg har fået fra mit arbejde. Den kom til overs efter at vi blev overtaget i et driftsamarbejde. Den har været konfigureret, men har aldrig været i drift.


Den er et par år gammel.


Det er sådan en: http://www.edbpriser.dk/firewall/cisco-asa-5515-x-firewall-edition-id-6742725.aspx


Jeg har ingen idé om, hvad den skal koste, men i må gerne komme med et bud, og så tager vi den derfra.


Hilsen Kenneth

12
Off-Topic / Charbroil CB M500 erfaringer
« Dato: Nov 14, 2015, 11:01:55 »
Hej,


Bilka har i denne uge til bud på en Charbroil CB M500 til 2499kr med overtræk, rotisseri og pizzasten.

Den går jeg og overvejer lidt. Er der nogen, der har erfaring med grillen, og kan komme med plusser og minusser?


/Kenneth

13
Hej,

Jeg sidder og bøvler med et stykke software, der ikke vil kører helt silent. Det er Dialux EVO. http://www.dial.de/DIAL/en/dialux/download.html

Hvis jeg sætter en /S efter setup-filen, kører den installationen igennem, uden at stille spørgsmål til noget, men den viser desværre et par vinduer. Det gør, at den ikke vil installerer via SCCM. Ved i om der findes en eller anden måde, hvos SCCM vil installerer programmet alligevel, selvom den viser et par skærmbilleder?

/Kenneth

14
Foto / Canon 6d med og ude WIFI/GPS
« Dato: Dec 23, 2014, 11:19:31 »
Hej,

Jeg går og drømmer om at skifte min Canon 50D ud med en 6D. Jeg har kigget lidt omkring, og er faldet over en version uden WIFI og GPS. GPS delen er jeg ligeglad med, da det aldrig bliver noget jeg vil bruge alligevel. WIFI delen kunne  jeg godt forestille mig, at jeg kunne bruge. Ikke så meget for billedoverførslen, men mere for fjernstyringsfunktionen via smartphone, og til at kunne se billederne med det samme på f.eks. en Ipad. Jeg ved bare ikke om det er merprisen på ca. 1500-200kr værd?

Er der nogen der har en Canon 6D, som har lidt erfaring med, om man vil bruge WIFI delen meget, eller om det ikke er så vigtig?

/Kenneth

15
Mad / Sprøde svær i Weberen
« Dato: Nov 17, 2013, 19:22:58 »
Hej,

Jeg har et stort problem med at få sværen sprød, når jeg laver flæskesteg i kuglegrillen. Det har så resulteret i, at vi de sidste par gange har lavet den i ovnen, men her bliver kødet bare ikke lige så godt som i grillen.

Jeg plejer at sætte stegen i midten med en alubakke under, hvor der er lidt bouillonvand, gulerødder, løg og krydderurter. Kullene smider jeg på hver side af stegen, så der bliver kørt med indirekte varme. Spjældene er fuldt åbne.

Er der nogen der kan forklare mig, hvad jeg gør galt, eller har et par gode råd, jeg kan prøve?

/Kenneth

Sider: [1] 2