Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Blaahval

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 29
31
Det er edderprygle en skarp pris!

32
Vi lurede også på Leon, men der var et par ting som fik også til at hoppe på Golf i stedet. For det første synes vi bagagerummet virkede mere trangt, selvom litermålet stort set er det samme - det er nok hældningen på taget som gjorde udslaget. Kabinekvaliteten synes vi også var bedre på Golfen, og medieenheden i Golf/Octavia synes jeg personligt virker mere moderne end den i Leon. (Jeg synes dog absolut ikke den virkede sløv eller lign. på nogen måde)


Især sæderne er i min optik fantastiske til Golfen, vi har købt designpakken hvor der er mange flere indstillingsmuligheder - fx elektronisk lændestøtte, justerbar udtræk under lårene mm.


Jeg har dog kigget på Bilbasen, og det virker desværre som om mange indenfor dit prisniveau er ret skrabede. Vi har godt nok kun købt en Comfortline, men har som nævnt smidt en del udstyr i - fx designpakken, LED-lys osv., er helt enig med andre om at LED er et must. Det lyser markant bedre, og løfter designet en hel del samtidigt.

33
Et oplagt valg i Golf-klassen må vel være Golf.  :grin:

Vi købte én sidste efterår, og er meget godt tilfredse. Vi betalte 299k for en helt ny, og ca. 50k af summen var udstyr - så den burde absolut kunne findes for 270k lettere brugt eller som demo. Golfen fåes med en 130-hk motor som i min optik er et fantastisk kompromis imellem 1.0 TSI og 1.5 TSI med 150-hk. Vores kører ca. 19 km/ i gennemsnit, ret pænt for en mellemstor benziner.

Det stod mellem den og Octavia, men der noget udstyr som vi følte haltede lidt på Octaviaen. Bla. kan den ikke fåes med automatisk håndbremse, hvilket gør at man skal sidde med foden på bremsen konstant hvis man har DSG og er i D - der synes jeg at meget af komforten ryger.

34
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Aug 26, 2019, 13:24:19 »

Nu ved vi jo ikke hvor Blaahval har været henne. For en jyde er hele sjælland jo København, når han så siger "og omegn" har jeg en formodning om at han har været i Nakskov :)


Hvad?! Er København ikke den ø man kommer til, når man kører over den store bro ved Odense?  :huh:


Men seriøst, det var omkring Hvidovre, Rødovre, Brøndby og deromtrent. Jeg erkender som sagt at det muligvis er en grov generalisering, men synes godt nok der var mange som skilte sig ud.

35
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Aug 26, 2019, 12:02:20 »
Det er nok en lidt voldsom generalisering, men mange folk i Københavnstrup og omegn har dælme et sjovt forhold til haver kontra fx hernede i Jylland. Selv i de dyrere kvarterer ser man masser af pæne villaer, hvor haver, indkørsler osv. bare er totalt overgroet med ukrudt. Jeg ved godt man lever et travlt liv derovre omkring hovedstaden, men stadigvæk.  :029:

36
Off-Topic / Sv: Investerings bil (For sjov)
« Dato: Jul 29, 2019, 15:51:21 »
Jeg er absolut ingen guru for området, men personligt tror jeg ikke at biler med aftermarket-tuning for alvor bliver samler-/investeringsobjekter.

Så skal det som minimum være noget "originalt" tuning, som fx Alpina, Brabus osv.

37
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jul 26, 2019, 07:17:00 »
Adaptiv fartpilot bliver man voldsomt afhængigt af. Det lyder som en lækker slæde.

38
Off-Topic / Sv: Har vi en el-ekspert? (Mit kraftstrøm er sært)
« Dato: Jul 03, 2019, 21:30:02 »

Tja, den simpleste løsning er oftest også den korrekte - der var åbenbart vrøvl med endnu en sikring, for lidt byttet rundt og derefter endnu en udskiftning resulterede i at alt nu pludselig fungerede. Sikringer var blot nogle fra gud-ved-hvornår der lå da vi flyttede ind, mon sådan noget kan blive defekt med tiden?


Det kan jo naturligvis også være tidligere ejer bare har puttet en "virker-måske" ned i kassen, det er jo trods alt Jylland hvor man nødigt smider noget ud.  :rolleyes:


Hvordan tjekker man i øvrigt om en sikring med et multimeter? Det er meget muligt jeg har gjort det forkert. Læste bare man skulle sætte den til Ohm og så skulle den så vidt muligt ramme tæt på 0.

39
Off-Topic / Har vi en el-ekspert? (Mit kraftstrøm er sært)
« Dato: Jul 03, 2019, 19:49:41 »
I plejer at vide lidt af hvert.


I går opdagede jeg at strømmen var gået til min vaskemaskine samt gasfyr, som er lokaliseret ved siden af hinanden i kælderen og tilsluttet kraft. Alt andet i huset som er sluttet til kraft fungerede fint. Jeg tænkte derfor det var en enkelt fase som lavede vrøvl. Jeg gik op for at lure på el-tavlen, men umiddelbart så ingen sikringer i rækken med 3x16A (som jeg formoder er de tre faser) ud til at være gået. Jeg havde dog lidt travlt, og forsøgte derfor bare at skifte alle 3 - så virkede det. Jeg tænkte fint nok, og drog videre - til de småpenge de koster, gad jeg ikke fejlsøge videre på de enkelte sikringer.


I dag her til aften opdager vi så at to af vores kogeplader ikke fungerer. Ud til el-tavlen og ud med alle sikringer - ingen intet der ser unormalt eller sprunget ud. Jeg har dog ikke lige flere nye sikringer, så jeg sætter dem blot tilbage i vilkårlig rækkefølge. Nu er situationen så at de to kogeplader pludselig virker, men de to andre (som før virkede) plus vores ovn virker nu ikke.  :shocked:


Jeg er efterhånden ret forvirret og kan ikke helt finde hoved og hale i det her. Nogen bud, inden at vi ofrer et elektrikerbesøg? Kan det være noget i selve ovnen der laver vrøvl?

40
Off-Topic / Sv: Hvad har du lavet på din bil i dag..?
« Dato: Jun 30, 2019, 08:30:55 »

Ey, er det ikke AEZ Straight på den øverste? Dem kører vi også med hér.
Jeg ville egentlig også gerne have haft dem i anthrazit-farven, men blev sgu alligevel lidt for nærrig da jeg så de koster det dobbelte af hvad de koster i sølv.  :grin:


Ja, 3800 pr. hjul er også en slags penge. Fandt dem på DBA, til 2000 med nye dæk, dog ikke i den rigtige størrelse. Solgte dækkene for 2000, og købte dæk for 3600 til dem.. Så de står mig i 3600, plus centreringsringe for ca. 150..


3800 kroner pr. hjul?  :shocked:


Så er de forhåbentlig større end mine 18". Jeg mener prisen for anthrazit-modellen lå på cirka 6000 kroner for et sæt da vi handlede.

41
Jeg synes egentlig ikke 45.000 kroner lyder helt urimeligt, den ser yderst pæn ud. Og hvis det ikke haster haster, så er det altid bedre at starte lidt højt. Det er jo den perfekte tid at sælge en cabriolet på, så det er bare et spørgsmål om at der lige kommer én forbi annoncen med et bundt tusindkronesedler som brænder hul i lommen.

42
Off-Topic / Sv: Hvad har du lavet på din bil i dag..?
« Dato: Jun 29, 2019, 10:49:43 »
Ey, er det ikke AEZ Straight på den øverste? Dem kører vi også med hér.


Jeg ville egentlig også gerne have haft dem i anthrazit-farven, men blev sgu alligevel lidt for nærrig da jeg så de koster det dobbelte af hvad de koster i sølv.  :grin:

43
Off-Topic / Sv: Bedre trådløs for dummies?
« Dato: Jun 27, 2019, 20:45:44 »
Alu-dampspærre, det lyder virkelig som en WiFi-dræber.  :cheesy:


Det oprindelige hus er fra '52 hvor der ikke er nogen dampspærre, der er så en tilbygning (hvor terrassen er ved siden af) fra '76, men der er anvendt almindelig dampspærre da den er med flad tag. Jeg mistænker umiddelbart vores gavlbeklædning som er lavet i en form for shingels i noget metal-lignende materiale, men på den anden side kan jeg så ikke helt få det til at hænge sammen med at signalet var tilsvarende ringe da den var placeret i stueetagen og altså under den omtalte beklædning.


Jeg må erkende at det nok ikke bliver bedre er det er, og nyder trods alt at have fint trådløs i hele huset nu. Jeg havde en gammel TP-Link extender i skabet som er røget op ad muren ud til terrassen, den spiller dog ikke særlig godt med Ubiquiti AP hvis de har samme navn, så vi må leve med at have et sekundært netværk til tablets og andre devices vi bruger meget på terrassen.


Så må vi se næste sæson om der måske skal ændres lidt i setuppet, men lige for nu bliver det sådan om end det ikke er helt hvad vi havde håbet. Tak for hjælpen uanset i hvert fald!

44
Off-Topic / Sv: Bedre trådløs for dummies?
« Dato: Jun 26, 2019, 15:16:43 »
Jeg synes bare det er semi-vanvittigt jeg ikke kan få et enterprise-AP der reklamerer med op til 183m til at række 15 - trods forhindringer. Signalet er faktisk ikke bedre end det min billige forbruger-router kunne klare førhen, endda placeret på en reol nede i kælderen. Jeg tænker derfor at der må være et eller andet som spøger et sted. Jeg forventede ikke mirakler, trods af Ubiquiti-produkter får stor ros rundt omkring, men absolut heller ikke så ringe performance her. Igen er det med forbehold for den ikke er indstillet optimalt, men synes efterhånden at jeg har været hele møllen rundt i diverse Settings.

Jeg har kørt RF Scan, analyseværktøjer ift. at finde den bedste kanal mm., men uden større ændringer.

45
Off-Topic / Sv: Bedre trådløs for dummies?
« Dato: Jun 26, 2019, 14:26:46 »
Jeg synes mit Ubiquiti-projekt opfører sig lidt underligt. Jeg har testet og testet, men lige netop omkring vores terrasse lader det til at være en umulighed at få et stærkt signal. Oprindeligt var planen at den skulle sidde centralt i stueetagen, men dækningen blev ikke optimalt. Jeg har derfor flyttet den op på loftet. (hvor den sidder nu)

Indenfor er dækningen nu suveræn. Selv fra loftet til og ned til kælderen igennem et 20 centimeter betondæk, trækker den et super signal. (Ca. 65-70 Mbps i Throughput Test)

Men i samme øjeblik jeg er ude på terrassen falder signalet markant. Distancen i luftlinje er vel omkring 15m max. Der er nærmest intet at hente overhovedet. I bedste tilfælde omkring 25 Mbps, men den svinger helt ned til næsten nul. Hvad I alverden kan resultere i så markant et udfald?

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 29