Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - John Sahl

Sider: 1 ... 11 12 [13]
181
Job tilbydes / Hjælp til bilimport?
« Dato: Apr 08, 2009, 13:02:10 »
Da jeg, som mange ved, har en del andet at se til, og der ud over også driver http://www.autohenter.dk så savner jeg en person, der kan hjælpe til i forbindelse med folks henvendelser omkring import af biler.

Man skulle tro, at der i denne tid var mangel på importforespørgsler, men dette er ikke tilfældet, og jeg har rigeligt at gøre for tiden, så jeg kunne måske godt være interesseret i at få en dygtig og troværdig person til at hjælpe. Det er vigtigt at man har en del erfaring, gode sprogkundskaber og forstår hvad godt gammeldags købmandskab handler om!

Kender i nogen, eller føler i selv at i kan magte opgaven, så smid mig en mail på http://www.autohenter.dk men dette må være noget vi taler om hen af vejen.

.

182
Jobbanken / Info om jobopslag på Hi-Speed.dk
« Dato: Feb 11, 2009, 09:14:45 »
Vi ved jo alle at der i forbindelse med ansættelse af nye folk i ens virksomhed kan være en dusør til medarbejderen som har anbefalet den nyansatte.

Dette kan så også være tilfældet med de opslag her på siden, hvilket sætter os i et lille dilemma mht. om det folk poster er ren reklame for at tjene penge eller for at hjælpe andre.

Vi har så valgt at sige at reglerne er som følger:

1. Det er tilladt at poste annoncer fra ens egen arbejdsplads.

2. Det er tilladt at skrive i annoncen at man gerne må referere til "fornavn efternavn" på ansøgningen.

3. Det er ikke tilladt at poste annoncer fra forskellige dusør/henvisnings-sites.

4. Det er ikke tilladt for ansatte i rekrutterings/headhunting-firmaer at poste annoncer, med mindre de går ind under punkt 1.

Disse regler vil blive tilrettet hen af vejen, efterhånden som vi finder de forskellige uhensigtsmæssige huller der måtte.

.

183
Job tilbydes / Windows Systemadministrator hos Cohaesio A/S
« Dato: Feb 10, 2009, 10:57:47 »
Udfordrende job til dygtig systemadministrator

Du får en alsidig hverdag i et ambitiøst og teknisk stærkt miljø, hvor dine opgaver bl.a. vil være:

# Drift og vedligeholdelse af Windows 2003/2008 servere
# Løbende optimering og tilpasning af sikkerheden
# Drift af applikationer i brug, såsom CMS, E-commerce samt applikationsmiljøer som .NET & ASP m.v.
# Dokumentering samt automatisering af processer, eventuelt i samarbejde med udviklingsafdelingen

Faglige kvalifikationer
Du har gode IT kompetencer, formentlig fra formel IT uddannelse på universitetsniveau, datamatiker el.lign. Måske har du MCP certificeringer.

Du har kendskab til og/eller erfaring med de fleste af følgende områder:
# Drift og administration af Windows 2003/2008 servere - specielt IIS6/7
# MS SQL & .NET framework
# Webbaserede applikationer såsom CMS og E-commerce
# Sikkerhed på flerbrugersystemer
# Scripting, f.eks. WMI eller VB-Script

Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med Exchange drift samt eventuelt har kendskab til Sitecore.

Personlige egenskaber
Du er udadvendt og serviceminded. Desuden er det vigtigt at du har flair for at løse tekniske problemer, agerer proaktivt og har gode logiske evner i.f.m. driftsproblematikkerne. Din IT nysgerrighed og lyst til læring er stor, og du kan hurtigt sætte dig ind i nye tekniske områder.

Du tilbydes
Du bliver del af en professionel virksomhed, hvor kulturen er præget af en høj teknisk kompetence og flad organisationsstruktur. Du får rig mulighed for at blive udfordret fagligt, og du har selv mulighed for at påvirke jobbet og dermed din personlige og faglige udvikling.

Venligst send din ansøgning og CV ved at klikke på ansøg nederst på siden.eller mail til Sara Juhl hos Bloom på sj@bloom.dk

Virksomhed: Cohaesio: http://www.cohaesio.com / Surftown: http://www.surftown.dk   
For flere oplysninger: Sara Juhl, Bloom, sj@bloom.dk  7020 1230
Område: StorKøbenhavn
Tiltrædelse: Snarest muligt

Vores kunde Cohaesio og deres webhosting datterselskab SURFTOWN er en innovativ virksomhed, som de senere år har oplevet en kraftig vækst og er i dag blandt Top 5 webhosting firmaer i Skandinavien - og ambitionerne rækker endnu længere. De er nu ca. 60 ansatte og hovedsædet ligger i topmoderne kontorlokaler med udsigt over vandet i Kalkbrænderihavnen i København. For yderligere information, se http://www.cohaesio.com og http://www.surftown.dk.

184
Arkiv / Ny redaktør på Hi-Speed.dk
« Dato: Jan 06, 2009, 22:06:45 »
Hej alle,

I dag kan vi byde velkommen til den formentligt mest aktive skribent her på Hi-Speed som redaktør. Dette betyder, at han fremover vil hjælpe med til at forsøge at holde styr på utilpassede brugere og vildfarne indlæg på forummet ;-)

Tag godt imod Dirk aka dorkvonwaterfall som han er kendt som her på forummet.

.

186
Det er faktisk ret simpelt. Du kontakter Jess på hans mail, som er ( dr.pepper snabela hi-speed.dk, eller klikker på fanebladet "email" ) og fortæller ham hvad det er du mener at kunne tilbyde brugerne her på sitet.

Så vender Jess tilbage til dig ASAP.

På forhånd tak for henvendelserne ;-)

.

Sider: 1 ... 11 12 [13]