Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - John Sahl

Sider: [1] 2 3 ... 336
1
Loctite 3020 ;-)

2
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 10, 2021, 22:48:01 »
Hejsa.

Sidste år virkede det som I sendte mig god karma på min RAD-X gravel tur igennem Jylland, tak for det. I år skal det være endnu vildere, så på onsdag kl. 16:28 starter jeg på RAD Ultra, Extreme distancen(1600km). Det vil være solo denne gang, men supported klassen, så jeg har en følgebil bag mig.

løbet kan følges live her: http://racearounddenmark.org/rad-live og der er mere information omkring løbet og ruten her: http://racearounddenmark.org/rad-ultra-praktisk-info

Der er nogle hårde hunde med, så jeg kommer ikke til at kigge efter deres tempo(Jacob Olsen har rekorden på 53timer, det er en gns. fart på ca. 30km/t inc. alt)

Isa Pulver kommer også og kører med, så jeg bliver ret sikkert slået på tiden af en kvinde. Jeg glæder mig til at komme igang med løbet, og jeg er i fysisk super form, men denne opgave bliver større mentalt end fysisk.
Det bliver rigtig spændende at se hvordan jeg kan håndtere de oplevelser jeg får undervejs. Et positivt mindset og alt den support jeg kan få, vil være vejen til en sejer(tænkt hvis jeg kan gennemføre dette). Cut-off tiden for RAAM Qualifier er 96 timer, og DNF cut-off er "blot" før midnat søndag aften.

Der køres mod uret rundt og jeg kommer forbi de fleste af jer, så stik hovedet ud og sig hej, hvis I skulle have lyst til det.

/Lasse

Du er en syg syg mand. Respekt!

3
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Apr 29, 2021, 17:10:26 »
At det var på rette tid at Tværp fandt sin rette hylde hos en Toyota forhandler. Tillykke med det nye job, det må fejres med træstammer på det nye skrivebord.
Og en Yaris GR som firmabil ;)

4
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Apr 23, 2021, 22:16:00 »
Jeg er som udgangspunkt ikke fan af de metoder 3f benytter sig af, men der er da også gode ting at sige om dem

Hvilke? Det virker som en organisation der kontinuerligt er i konflikt og tager arbejdsgivere og/eller arbejdstagere som gidsler - bare for at 3F kan retfærdiggøre deres egen eksistens.


De forsøger at gøre en masse for at udenlandsk arbejdskraft bliver behandlet efter anstændige vilkår.
Og givetvis også andet jeg ikke lige kan komme på. Men som sagt er jeg generelt ikke fan af dem.

Fagforeningerne har haft en kæmpe betydning for vores arbejdsliv, de har virkelig gjort en forskel. Med dette i tanke er det bare sørgeligt at se deres handlemåder og lytte til deres retorik som er helt ude af trit med tiden. Jeg har været med til at flytte mere end én virksomhed til udlandet fordi ledelsen opgav at forhandle med dem. Det spøjse er at hver gang beskrev 3F det som en sejr fordi de stod fast. At deres medlemmer så mistede jobbet og at Danmark mistede en arbejdsplads var ikke så vigtigt. Jeg synes det er synd, især fordi mange ville kunne få gavn af en moderne organisation der talte medarbejdernes sag og samarbejdede med arbejdsgiveren og ikke bare så arbejderen som en svag udnyttet part.
Jeg er helt i tråd med både dig og Please. Fagforeningerne har helt klart stadig deres berettigelse. Men især 3F har ageret på en måde i flere sager, som ikke stemmer overens med et værdisæt som jeg finder acceptabelt. Det tog jeg konsekvensen af for omkring 8 år siden og skiftede til en gul. Det kan man så mene om hvad man vil, men det var min måde at vise min holdning på. Jeg tænker ikke at alle der er skiftet væk fra en rød og over til en gul, har gjort det fordi de gule er billigere. Nogen gange skal man passe på med hvilke magtmidler man bruger, bare fordi det er ens ret, det kan give bagslag.

Sendt fra min SM-T835 med Tapatalk
Jeg er 112% enig og skiftede af helt samme grund. Jeg har haft flere tilfælde med åbenlyse sager hvor fagforeningen bare intet gjorde eller turde og til sidst gad jeg simpelthen ikke mere.

5
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Apr 15, 2021, 11:17:01 »
2 røntgenbilleder hos tandlægen fordi noget gjorde ondt. Intet at se og jeg kørte hjem igen med et tilskud til tandlægens nye Audi S3

Min tandlæge mener jeg skal have rodbehandlet 3 tænder ud fra sådan et røntgenbillede. Tænderne fejler intet, der er ingen smerter. Men som han siger: "Man har jo set folk dø af betændelse i tandrødderne".

Jeg venter sgu nok lige med det ;-)

6
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Apr 13, 2021, 23:35:33 »
Hentet den her idag og trillet første tur

Sendt fra min SM-G970F med Tapatalk
Nice!


Sent from my iPad using Tapatalk

7
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Apr 13, 2021, 16:15:42 »
Var så heldig at få denne her :-)

Så skal der satme skæres noget pålæg   :grin:

Jeg skal i al fald prøve at lave noget pastrami, for det findes bare ikke ordentligt nogen steder her hjemme!

8
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Apr 09, 2021, 15:19:25 »
Var så heldig at få denne her :-)


9
Off-Topic / Sv: Facebook og hacket profil
« Dato: Apr 08, 2021, 16:00:17 »
Hvis det er den originale admin af gruppen, så er der intet i kan gøre, med mindre i kan genskabe password/adgang til den konto.

10
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Apr 08, 2021, 00:50:25 »
Jeg ved ikke om min kildekritik er god nok, men "tør" I godt lyn test. Jeg tænker ikke så meget på falske negativer(hvis man ikke har nogle symptomer), men som jeg forstår det er der en 45% risiko for falsk positiv med lyn test. Ved en positiv lyn test skal du isolerer dig og bestille en PCR test(det er godt nok ikke noget jeg har lyst til med en 45% risiko alt for mange gange om ugen).
Vi har droppet lyntest og holder os til 2 ugentlige PCR tests.

11
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Apr 06, 2021, 22:10:53 »
At jeg er pænt glad for at jeg ikke er afhængig af PCR test for at kunne passe arbejde eller uddannelse. Efter 6 måneder uden en klipning, ligner jeg snart en svensk fodboldspiller, så jeg havde booket test kl 21:20 i Hillerød. Da jeg kom der op her til aften, er der kø hele vejen ud på Milners vej og op til Frederiksborg hallen. Jeg spurgte lige de første jeg mødte på vej ud af centeret hvor længde de havde stået. 1 time

Jeg finder en anden dag og blive testet

Smut eventuelt til Ballerup. Jeg bliver testet en gang om ugen og har vel maks ramt 15min kø.

Vi har supergode erfaringer i Gadstrup/Roskilde. Bliver testet 2 gange om ugen og har aldrig stået mere end 2 minutter i kø derude.

12
Done..

13
Off-Topic / Sv: 3D printer?
« Dato: Apr 01, 2021, 16:42:15 »
Thingiverse er et godt bud på at søge efter sådan noget: https://www.thingiverse.com/thing:1322545

14
Foto / Sv: Lidt billeder fra et fotoskjul i Faaborg
« Dato: Mar 27, 2021, 13:41:04 »
Det ligner ikke helt at der er krage på menuen :)


15
Foto / Sv: Lidt billeder fra et fotoskjul i Faaborg
« Dato: Mar 26, 2021, 23:24:33 »
Og så havørnen og den frække gråkrage :)


Sider: [1] 2 3 ... 336