Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - sbo

Sider: [1] 2 3 ... 15
1
Dele / Sv: Sælges: Tændspole+diverse til 406 V6 (XFX)
« Dato: Feb 19, 2019, 16:04:10 »
Nu bortgives, ved afhentning eller ved betaling af fragt... Det er synd at smide gode nye dele ud

2
Dele / Bortgives: Tændspole+diverse til 406 V6 (XFX)
« Dato: Feb 02, 2019, 14:56:31 »
Jeg har fundet en ubrugt tændspole fra min gamle 406 V6, samt et brændstoffilter og nogen rep.dele til kalibre. Sælges samlet for 300.- kan evt sendes med GLS for 50.-


Har også et sæt brugte tagbøjler hvis der er nogen der kan bruge dem ?
Send SMS 21788843 for handel.

3
Hi-Speed startede som "Steffens Peugeot sider", den Steffen er vist ikke med mere. Det er ikke mig og jeg der har skrevet guiden du har læst, men jeg har sænket et par biler da jeg var ung og viril  :005:  så kan give dig en smule hjælp, hvordan jeg har gjort.

Du kan ikke bare gå ud fra et antal stråler giver en bestemt højde, du er nød til at prøve dig lidt frem.
Start med at bestille nye skruer og dæksler til enderne af torisionsstængerne, dem får du sikkert brug for.
Når bilen står normalt, så mål afstanden fra skærmkant til jordoverfladen, så du har et referencepunkt, skrive det ned.
Bilen op på et par bukke, få skildt skidtet ad så du kan komme til stængerne. Mål afstanden fra skærmkant til navcentrum, så du har et referencepunkt, marker med tusch på stang og bærearm så du ved hvor stråler passer overens..
Jeg smider gerne en donkraft under bærearmene for at tage belastningen af, så stængerne ikke bider pga det. Forvent at du skal have den store hammer og frem. Når den slipper kan du sænke donkraft til det passer med stråler, og slå stangen en smule ind igen. Jeg ville tage to stråler første gang. Vær obs på at krængningsstab., det er også en torisionsstang der sidder igennem selve røret i bagbroen, den holder noget fast i bærearmene. Mål afstanden fra skærmkant til navcentrum, sammenhold med tidligere referencepunkt.
Gør det samme i den anden side.

Smid hjul på med en enkelt bolt, og sæt bilen ned, rul lidt frem & tilbage med den, og hop i bagagerummet. mål afstanden fra skærmkant til jordoverfladen, se hvor meget du har hævet bilen, sammenhold med tidligere referencemåling og antal stråler.


Hvis du er utilfreds, så gentag processen til du er tilfreds.

Det er en del år siden jeg sidst har haft fingerene i en bagbro på en rusten gammel 306'er, så jeg tager forbehold for alt.  Men forvent at det sidder fast som var det svejset sammen :(

4
Reparation / Sv: Peugeot 406 ts6, ESP fejl, gul trekantlampe lyser
« Dato: Feb 12, 2018, 08:31:46 »
Du skal have rattet af, slæberingen til airbag, og så kan jeg ikke huske om konsollet der holder blinklys & lys kontakterne skal af, men det er rimeligt simpelt.
En ny er dyr, så en fra en ophugger er en mulighed.


Den ser sådan her ud:

5
Reparation / Sv: Peugeot 406 ts6, ESP fejl, gul trekantlampe lyser
« Dato: Feb 04, 2018, 19:56:11 »
Hvis det er ESP og ikke ABS, så skal du ikke kigge på ABS, det er to forskellige systemer.
Det er kan være ratvinkelsensor, retningsføler, eller BSI boksen der driller, sikkert også andre ting.
Du må betale din lokale mekker for at få en rigtig tester på, så kan du se hvad fejlen er.
Første gang skiftede jeg ratvinkelsensor på min, næste gang rep af lodninger i BSI boks, den driller stadig periodisk, men kører fint og tingene fungerer.
Antipollution er en anden fejl, den har jeg lært at ignorere.

6
Diskussionsforum om biler generelt / Sv: 1.2 e-THP, erfaringer ?
« Dato: Jan 12, 2018, 08:22:11 »
At få rabat er ikke en grundlovssikret rettighed, så tror man skal være glad for det man får, og passe på med at presse for meget på. Mange folk betaler bare det der står på skiltet, og sælgeren kan jo henvise til at det er prisen på varen, det har vi alle nok prøvet i Fakta / Netto ;-) Nogen mærker er villige til, og har plads til at give mere rabat end andre, de små Peugeot'er mener jeg de har ca. 10k i fortjeneste på, så der er ikke meget tilbage at give af.
7
Diskussionsforum om biler generelt / Sv: 1.2 e-THP, erfaringer ?
« Dato: Jan 11, 2018, 23:13:28 »
jeg fik 5k i rabat på mit glatte ansigt inden vi begyndte at forhandle :-) Har valgt Sport Sky + metallak, aftageligt træk, alu vinterhjul og lidt forskelligt tilbehør, ender med en rabat på 7500.- på en bil til 200k

8
Diskussionsforum om biler generelt / Sv: 1.2 e-THP, erfaringer ?
« Dato: Jan 11, 2018, 21:52:40 »
Benzin'ere er jo netop at foretrække til småture, og tror ikke det bliver et problem med tilsodning efter hvad jeg har læst mig frem til, 110hk modellen skulle være yderst stabil og driftsikker. Det har jo bare været en "dille" at alt skulle være diesel for at være ååh-så-miljøvenligt, så det er først nu at benzin modellerne begynder at rykke og priserne er kommet i et niveau hvor det begynder at hænge sammen.
Af en lille turbo motor syntes jeg den gør det ganske godt, ihvertfald i den lille 208'er. Med 130 hk i en 308'er burde det være ca. det samme.
Jeg har kørt TS6 i syv år nu og har ikke haft lyst til at skifte til noget mindre før nu jeg har prøvet THP'eren, og tror ikke jeg kommer til at savne den gamle nær så meget som jeg har frygtet.
Min bror og jeg var ude og prøve en ny Opel Astra 1.4 turbo 150hk, og den føltes direkte langsom sammenlignet med 208'eren.
Havde jeg haft pengene og behovet, så havde jeg valgt en 308'er, gerne en GT, den er altså pæn :-)

9
Diskussionsforum om biler generelt / 1.2 e-THP, erfaringer ?
« Dato: Jan 08, 2018, 17:03:20 »
Jeg overvejer at købe en sprit ny 208 Sport med 1.2 e-THP 110hk motoren, syntes det er en fin bil der opfylder mine behov som nr.2 bil med ca 8k km/årligt, korte ture. Den er et fornuftigt valg til prisen, og den virker ikke 100% bovlam. Tænker at tage den model der hedder Sport Sky med glastag.


Men hvad skal jeg forvente af den "lille" motor, kan den holde til noget og hvad har den af problemer ?
Er der nogen ide i at vælge den service aftale de tilbyder, tror det var ca. 250.- /mdr. det ville koste, kontra selv at afholde udgifterne til service, på en helt ny bil.


Andre indspark for/imod bilen kunne være fint at høre

10
Off-Topic / Sv: Laderegulator på MC
« Dato: Okt 03, 2017, 20:26:05 »
Så kan det jo godt lade og regulere, tror du ikke det er akkumulatoren der er død ?

11
Jamen jeg har da en opdatering !

Efter at have skiftet EN METER panel i begge sider, et tårnleje, en stump bremserør og slebet lidt rust af de bagerste bremseskiver, er bilen nysynet for under 500.- og kører ganske fint :-)
Jeg har totalt slået Berlingoen ud af hovedet, det var bare en skør tanke, og jeg har virkeligt ikke lyst til at undvære min V6'er, men nu har jeg to år mere til at acceptere at den er ved at blive FOR gammel og jeg er ved at blive for gammel til at skrue en masse selv. Men jeg nyder at køre i den hver dag, der er stadig masser af power i maskinen, og det bliver sgu svært at undvære, for jeg får aldrig råd til at købe en ny/nyere bil med stor motor.  Eneste alternativ jeg kan se er en gammel amerikaner med V8, gerne noget simpelt mekanik der er til at overskue uden for meget elektronik, men det må blive senere.

12
Off-Topic / Bilferie til Harzen
« Dato: Jun 26, 2017, 18:50:56 »
Vi planlægger at tage bilen og køre en tur til Harzen i sommerferien, lidt ligesom man gjorde i "gamle dage", lidt low budget og spontant. Regner med at køre fra Sjælland sidst på eftermiddagen så vi kan få en billig billet til færgen, og undgå for meget trafik omkring Hamburg. Tre overnatninger på et Pensionat vi så bruger som base for at køre ud og opleve hvad der nu er.  Med tre børn på 5,5 & 9 er det Jernbanen til Bloksbjerg, slottet i Wernigerode, Pullman City (western park) og måske noget besøg i en mine/huler.


Er der nogen andre fede steder i kan anbefale som gode oplevelser ?


Forslag til billig overnatning, helst med morgenmad ? Jeg har været på et Biker hotel i Bad Grund, og det var rigeligt fint til budgettet, men lidt langt fra alt. Lige nu kigger jeg på hotel/pension i Wernigerode, der er ikke så langt til oplevelserne.


Gode ideer, forslag og erfaringer modtages :-D

13
Off-Topic / Sv: Impuls roadtrip
« Dato: Jun 16, 2017, 07:27:13 »
Jeg kører efter samme princip på jeg kører en tur på MC, dog bruger jeg Booking.com. Virker fint både i danmark, tyskland og frankrig.
Du kunne også prøve Couchsurfing.com :-)

14
Diverse / S: diverse fotogrej
« Dato: Jun 14, 2017, 08:13:46 »

Jeg gider ikke rode med foto mere, så nu sælger jeg de restende dele jeg har tilbage.

Crumpler Jimmy BO 500 taske, pris:200.-
Loewe Nova 5 AW Taske, pris:300.-
Fotostativ, Velbon DV6000, Pris:500.-

Kan sendes for købers regning, eller afhentes på Østsjælland. Priserne er til forhandling, så kom med bud.

15
Foto / Sv: hjælp til vurdering af Canon EF 24-70 F2.8
« Dato: Jun 14, 2017, 07:48:28 »
Igen, tak for brugbare og ærlige svar :-)

Sider: [1] 2 3 ... 15