Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - HappyFrog

Sider: [1] 2 3 4
1
Off-Topic / Hvilket topnøgle sæt
« Dato: Aug 10, 2021, 10:14:51 »
Halløj


Der er en gentleman der har hjulpet sig selv til en udvidelse af hans værktøjssamling med mit goe gamle topnøglesæt, som jeg har haft i over 10 år, så det er åbenbart tid til at købe nyt grej.
Jeg har været lidt rundt at kigge, men jeg synes det er svært at sortere skidt fra kanel, så tænker lige jeg vil høre om I mon har et bud på hvad jeg skal købe. Det gamle sæt have både 1/4" og 1/2" og med både korte og lange toppe, men man kunne evt have mere end et sæt.


Jeg har et 3/8" bahco som er nogenlunde (dog noget langt imellem klik på skralden), men jeg synes mange af deres kits er mærkeligt skruet sammen og jeg kan ikke rigtig finde ét samlet sæt eller 2 mindre jeg kan forene mig med. Jeg er ikke fan af de kits hvor der er fastnøgle med, dem foretrækker jeg at have ved siden af.


Jeg kan se Bato laver nogle rigtige fine sæt hvor jeg sagtens kunne stykke noget sammen, men dem kender jeg ikke.
Jeg har haft nogle af de tidlige biltema skralder, men de kunne ikke holde til mig, ved ikke om de er blevet bedre. Jeg betaler gerne for kvalitet indenfor rimelighedens grænse (jeg er trods alt glad amatør) og jeg skifter det jo så kun når jeg bliver tvunget til det, men er ikke mærkeluder på den front så hvis et 500kr biltema sæt holder fint, så går jeg bare med det.

2
Halløj


Jeg har fundet en forstærker i Tyskland ved Frankfurt som jeg har forelsket mig voldsomt i, men sælger vil desværre ikke sende den, da den vejer +30kg - og der er fandeme langt til Frankfurt for at køre tur-retur.
Har vi mon en HS'er der er i den omegn og som er villig til at tage den med hjem for mig? Jeg betaler gerne en tusse for ulejligheden.

3
Jeg har haft besøg af en håndværker der har lavet noget rigtig makværk. Efter længere tids diskussion har jeg sagt til ham at han er rendt tør for chancer til at komme at fikse det. Jeg har endnu ikke betalt ham, så jeg sidder på den lange ende lidt endnu. Men hvad har man egentlig af muligheder?
Han har haft adskilligere måneder til at rette det (det drejer sig om et værn ved en trappe) og vi har haft flere aftaler i kalenderen, men han dukker ikke op. Så forsøgte han at lyve sig fra opgaven og mente slet ikke det kunne rettes, men det kunne det så godt alligevel da han opdagede jeg ikke havde betalt.
Jeg har sagt han kan komme at hente det også forventer jeg at blive holdt helt skadesfri. Eller han kan slå halvskade på prisen, så finder jeg en anden til at komme og rette det. Det var han ikke interesseret i.


Beløbet (ca 30k) er vist ikke stort nok til at blande retten ind i det hverken fra hans eller min side, så spørgsmålet er nok nærmere hvad man egentlig kan kræve uden vi skal blande en voksen ind i det.

4
Off-Topic / Vi skal til det - hvilken bil (civic måske?)
« Dato: Mar 23, 2021, 14:15:02 »

Hvor mange har vi der har kørt rumskibs civic? Jeg har kig på en gen 8 (primært 2006 til 2008 grundet pris) benziner som rebound for pickupen og for at købe lidt tid til at planlægge næste fjolle køb. Jeg kender dog kun een der har haft en, han var ovenud tilfreds med hans og havde ingen problemer i de 240.000km han kørte i den. (den blev totaltskadet og han købte hele 2 nye så både han og konen havde en - det er gode tider)
Som jeg lige læser det på tilfældige fora er de nogenlunde skudsikre. Jeg har fundet et par tilfælde med død toppakning, men mon ikke det skyldes den er kørt for hårdt på kold motor.

Jeg har et temmelig fleksibelt budget der starter ved 20k for en køb og smid væk bil, op til 60-70k men som så skal være til at skyde af igen. Jeg kører max 15k om året, så der står fx den her
https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/honda/civic/18-sport-5d/4841651 som burde kunne sælges igen for nogenlunde penge selvom jeg kører 10-20kkm på.

Jeg er også åben for andet i det prisleje. Ikke noget alt for dumt, der har jeg noget andet i kikkerten, men venter lige på skat bliver færdig med deres afgiftsomlægning :-)
Jeg overvejede meget kort om jeg skulle tage et år i en aygo/c1/107, men jeg magter det altså ikke også kommer jeg bare til at skubbe på for at få noget andet hjem.

5
Off-Topic / Hvilken affugter
« Dato: Dec 17, 2020, 09:13:57 »
Efter vi er rykket hjem i vores nyrenoverede hus døjer vi forfærdeligt med fugt. I stueetagen kan vi til nød holde det væk med udluftning, men i kælderen driver vandet ned af væggene i specielt 2 rum.
Indtil vi finder ud af hvilken permanent løsning vi skal sigte efter, så får vi brug for en affugter til kælderen. Men det er skisme da en jungle som jeg ved lige nøjagtigt intet om. Jeg havde egentlig besluttet mig for at hovsa købe en af de to nederste herfra https://www.avxperten.dk/affugter/ , men tænkte jeg hellere måtte høre panelet om vi har en affugter specialist.
6
Off-Topic / Yokis vs IHC
« Dato: Okt 26, 2020, 16:24:46 »
Min elektriker har spurgt om jeg vil have Yokis eller IHC. Det må jeg indrømme min sparsomme viden ikke helt dækker til at svare på, så han anbefalede Yokis og sagde det er det de bruger oftest da både styring og dæmpning fungerer bedre end IHC. Vi har idag IHC i kælderen og havde det også i resten af huset inden alt el blev rykket ud. Jeg har før leget lidt med at kode det da jeg havde en sender der døde og indrømmet jeg var ikke tosse imponeret, så har egentlig valgt Yokis bare for at prøve noget andet.
Men hvad siger panelet? Det er jo ikke noget man render at omkoder i tide og utide, så hvis IHC er merprisen værd, så må det blive det.

7
Diverse / S: B&W 683 + HTM62 - solgt
« Dato: Maj 06, 2020, 06:30:37 »

SOLGTHalløj


Er der nogen der kan bruge et sæt B&W 683 samt en HTM62 i wenge til noget? De er på recordere til 2500kr, det skal en HS'er selvfølgelig ikke give.


De er +10 år gamle, de er i overordentlig fin stand uden nævneværdige ridser eller skrammer, samt frontstof er intakt.
Fejl og mangler: Der mangler 2 dutter på frontstoffet, det sidder dog stadigvæk fint fast. Der mangler en enkelt tommelskrue til terminalerne på centeren (kan helt sikkert købes hos hifiklubben) også har 1 bas i hver side nogle mindre buler. Jeg kan dog ikke høre det har indflydelse på lyden, så har ikke skiftet dem.


Jeg vil gerne have dem væk hurtigst muligt, så kom med et bud på dem.
 - de står i Frejlev, jeg kan godt levere i området.

8
Reparation / Citroen mekaniker i aalborg?
« Dato: Apr 30, 2020, 08:30:41 »
Halløj


Jeg har en kollega med en citroen der godt kunne bruge en anbefaling til et citroen værksted i aalborg omegn. Han har tidligere brugt Kjærsgaard Auto, men er ikke helt tilfreds så han er i markedet efter et nyt sted.

9
Off-Topic / Amerikaner køleskab, yay or nay
« Dato: Feb 11, 2020, 11:20:13 »

Halløj


Jeg er ved at skrue nyt køkken sammen og havde indeni hovedet gjort plads til amerikaner køleskab - mest fordi jeg har behov for mere køleskab en hvad et kølefryseskab kan klare, men jeg vil også gerne have frys med, så jeg ikke skal i kælderen efter hverdags ting.


Fruen har stort ønske om vand & is dispenser, så der er masser af oplagte mulighed, men er der nogen der har det og får I det brugt? Er det noget bøvl at vedligeholde og husker man at fylde vand i hvis det ikke er tilsluttet vand?
Alternativt skal jeg se om jeg få plads til både køle- og fryseskab også have en skuffe kun til isterninger, der er vist en del løsninger til det efterhånden.


Åh ja, hvis der nogen der har nogle fancy løsninger til sortering af skrald, så vil jeg også meget gerne se det.

10
Off-Topic / Kender vi en hos Ikea med personaleansvar
« Dato: Jan 17, 2020, 09:20:48 »
Halløj


Kender eller har vi tilfældigvis en hos Ikea herinde, der enten har med ansættelser at gøre eller som kender til procedurerne?
Jeg har en veninde der idag er pædagog, men hun er ved at brænde tør for pædagog krudt og synes det er på tide at komme videre. Hun har af en eller anden grund en skjult drøm om at komme til Ikea og havde søgt et job her omkring Jul men blev sorteret fra - hun blev gemt i deres jobbank, det ved jeg så ikke om det betyder ansøgningen var interessant eller om alle automatisk bliver det.
Hun er næsten ligeglad med hvilken afdeling hun ender i, hun er mest glad for bolig/indretning, men er som udgangspunkt frisk på det meste.


Det hun godt vil købe en vokal til er hvordan hun nemmest gør sig lækker, så det er ikke et forsøg på at snige hende forbi de andre i bunken, men jeg kunne forestille mig de får en del ansøgninger så det er jo lige med at gøre sig bemærket. Hun var fristet til at skyde med sprede hagl og klikke søg på samtlige af deres jobopsalg, men jeg sagde jeg lige synes hun skulle klappe hesten så ville jeg lige prøve at spørge rundt om der var måske var en der havde lidt tips at dele ud af.


Andre er naturligvis også velkommen til at byde ind :-)

11
Off-Topic / Kopiering af bil stafferinger
« Dato: Sep 25, 2019, 09:59:04 »
Halløj


På et eller andet tidspunkt skal det nyindkøbte vidunder have en hellakering og det overlever klistermærkerne nok ikke. Er der nogen der kan anbefale en der kan kopiere dem, det er jo nok nemmest at kopiere mens de er hele og på bilen.
12
Diverse / S: 4x8GB DDR4 2666MHz - solgt
« Dato: Sep 01, 2019, 22:15:50 »
Halløj


Jeg er kommet til at købe nogle forkerte ram, så har de disse 2 sæt med Corsair 2x8GB 2666MHz ram liggende.
https://www.proshop.dk/RAM/Corsair-Vengeance-LPX-DDR4-2666-C16-BK-DC-16GB/2511130


De har kun været pakket ud og monteret, for så at opdage at den maskine jeg smed dem i ikke understøttede dem.


Kom med et bud, de skal bare væk.

13
Mad / Vegetar julefrokost
« Dato: Aug 27, 2019, 22:50:21 »
Mmmmmh ja, jeg er blevet udfordret og skal sammensætte en vegetar julefrokost. Jeg har fået lov til at bruge æg og mejeri produkter, men intet kød.


Sååå hvis alle forslag til vegetariske jule opskrifter vil blive modtaget med kyshånd...


Apropos, hvor faen køber man svine granulat nu til dags? Jeg har en ide til nogle deller, men Oscar laver åbenbart ikke svine fond eller granulat mere, jeg kan kun finde de der elendige knorr terninger.

14
Off-Topic / Leje autotransporter inkl 3000km
« Dato: Aug 21, 2019, 14:49:54 »
Nåmen efter støvsugertråden må jeg hellere forsøge at få lidt genrejsning.


Jeg skal nok ud at hente en bil der står 1500km væk, den kan ikke køre turen tilbage, så jeg overvejer at leje en autotransporter til formålet. Min bror har godtnok tilbud vi kan køre i hans og leje en autotrailer, men jeg har ikke kort til at køre hans bil og et 3000km roundtrip på en weekend med kun en chauffør er nok lidt optimistisk.
Jeg har fundet en ved Frederikshavn jeg kan leje til 3800kr inkl fri km og som må køres med alm kort, men jeg kender hverken bilen eller manden, så jeg tænkte lige jeg ville høre rundt først om nogen måske kender nogen jeg skal hive fat i. Det er alligevel langt, så vil foretrække at leje hos nogen hvor man ved maskinellet er vedligeholdt.


Bilen vejer 1000kg, så ikke noget voldsomt.

15
Off-Topic / Dyson - yay or nay?
« Dato: Aug 19, 2019, 17:47:43 »
Jeg har vist hevet en hel del år af levetiden på vores støvsuger ved at støvsuge sand ud af imprezaen, så må hellere få købt en ny inden fruen opdager det. Sidder og kigger Dyson er der nogen der har sådan en og som kan give et par bevingede ord med på vejen?


Jeg kan se nogen brokker sig over batteri levetid for fulde gardiner, men det tror jeg nu aldrig vi har brugt på vores alm. støvsuger, så måske det er non issue. Det tager vel 15 måske max 20 mins at støvsuge hele huset hvis det kun drejer sig om gulv. Overflader tager væsentligt længere, men der kan man nok sagtens skrue ned for styrken og få noget mere arbejdstid (samt at flytte ting frem og tilbage nok egentlig tager længest tid).


Jf den her test får v8 og v10 samme score, er der nogen grund til at betale det ekstra for 10'eren? https://xn--test-stvsuger-hnb.dk/dyson/
Jeg læste et andet sted at batteriet var 50% mere effektivt på v10, men det er alligevel også meget at betale 1400 for.

Sider: [1] 2 3 4