Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - LasseRino

Sider: [1] 2 3 ... 35
1
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Okt 19, 2021, 16:10:26 »
Gætter på det var med riffel og natkikkert, selvom det godt kunne lyde som Mads Mikkelsen og Ole Thestrup på tur.


Præcis

2
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Okt 19, 2021, 12:26:43 »
Hvad skød han dem med?

3
Off-Topic / Sv: Køkkenredskaber/udstyr
« Dato: Okt 12, 2021, 22:29:10 »
Jeg har en Braun stavblender der er ved at være slidt op. Synes Bamix er lidt for dyr, min Braun er 10-12 år gammel og er med metal underdel. Den blender det den skal og er vel blevet brugt 1-3 gange om ugen hele dens levetid. Dog er det værste den blender et løg til frikadellerne, det er kun sovs/suppe den blender så den er ikke blevet brugt til grænserne. Jeg har både blender, cocktailmixer, røremaskine, kødhakker og foodprocesser klar til brug i et skab så jeg mishandler ikke mit grej som i gamle dage. Det er nok derfor en Bamix er overkill for mig.

Jeg faldt i øvrigt over en Magimix juicer i den blå avis, den har jeg købt, mest for at presse citrus, men det kan da være man har brug for en gang ingefærjuice til nogle sunde cocktails en dag. 250 kr for 7,5 kg køkkenmaskine, det er til at tage og føle på.

Jeg har altid haft en del køkkenudstyr og efterhånden mangler jeg ikke så meget, men det er nogle sære ting jeg bliver helt begejstret over, f.eks mine gamle EVA rugbrødsforme, mit microplane citrusrivejern, min KitchenAid røremaskine fra 1995 og mine grydeskeer fra Rösle. Noget jeg er vidt glad for som er fuldstændig overkill er min pålægsmaskine jeg byttede for en lampe. Det er megafedt at skære pålæg, carpaccio, citrus og beef jerky...

4
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Sep 07, 2021, 09:43:18 »
Søndag aften på motorvejen ved Horsens og nord på, lå jeg med ca. 130 km/t på speedo og der ligger en 3-4 biler i inderbanen. Lige da vi når bilerne, drejer en lille bil ud foran os. Min bil bremser automatisk meget meget hårdt og jeg blinker af vedkommende. 1 minut senere da vi så overhaler hende, får vi lige en f*ck finger i sideruden. Hun havde absolut ingen idé om at det var hende der var et fjols....

Nå, men en dag løber hun ind i én ikke finder sig i sådan en finger....
Velkommen til dansk trafikkultur.
Jeg har det også lidt stramt med personer der konsekvent ligger 10-15 km/t under tilladte hastighed. Specielt på landeveje hvor overhalinger ofte kan være udfordrende. Jeg synes endda tit jeg oplever at disse personer sætter farten op når man overhaler dem.

Nogle gange kunne det være dejligt hvis vores politi (og politikere) ikke udelukkende kiggede på fart som den store synder.

Synes det er det største problem med mini/mikro bilerne. De er hurtige og smidige i bytrafik pga den korte akselafstand og lave vægt, men desværre forveksler alt for mange det med at de har en hurtig bil. Hver morgen i de 5 år jeg kørte på Hillerød motorvejen skete det mindst en gang hver dag at en Up el. lign. kom ned af en tilkørsel for at fortsætte lige ud i yderbanen med en hastighed på 80-85 km/t. Det er farligt selvom man kører lovligt i yderbanen.

5
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Sep 03, 2021, 08:59:27 »
I dag tager jeg på herretur/fisketur med min 13-årige søn, undervejs støder min bror til og vi har campingvognen på slæb. I år, det er andet år vi er afsted, skal vi til Lohals og fiske fra båd. Vejret ser ud til at blive fint, en enkelt flaske whisky er pakket ned, min bror står for maden... Det bliver ret godt.

Sidste år kom vi hjem med Corona, lad os se hvad vi har med hjem denne gang :-)

6
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Aug 26, 2021, 16:10:24 »
Det er sejt gået af Mor. Jeg min støder har haft den rigtige størrelse fra start af, man den er ikke poleret. Tror du ikke tingene skøjter lidt rundt når den er poleret? Eller er vægten så høj at det ikke betyder noget?

7
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Aug 26, 2021, 11:16:08 »
I kender det sikkert, man har længe gået og været lidt utilfreds med sin støder. Den er ikke helt lang nok, måske lidt smal og udfører i det hele taget ikke sit job tilfredsstillende.
MEN så er det total heldigt når mor tilbyder at hjælpe. Hun er begyndt til stenhugning og snittede lige en ny til mig i en størrelse jeg følte mig tilpas med. Jeg kan iøvrigt tilføje at den ligger enormt godt i hånden. Som en bonus polerede hun den, så nu viser jeg stolt min store og glinsende støder frem så ofte som muligt.

Der var alt for mange forkerte billeder undervejs  :dft008: :dft001:

 :027: :027: :027:

Hold fast det er god humor.

8
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Aug 24, 2021, 12:09:56 »
16-17 km/t efter et par uger, lidt langsommere i begyndelsen. Det lå jeg på når jeg cyklede  hjem fra arbejde i foråret og var ikke fuldstændig ødelagt når jeg kom hjem.

Jeg tror, jeg regner med 14-18 km/t alt efter trafik og lyskryds, hvis jeg ikke skal møde for gennemsvedt op til et møde :)

Cool og tak for svar. Og nej, jeg har heller ikke lyst til at være gennemblødt af sved når jeg møder. Men det lyder som om det er muligt på en halv time, hvilket lyder helt fint. Det tager ca. 15 minutter i bil i morgentrafikken

Jeg havde i nogle år en arbejdsplads 7 km væk. Det var en perfekt afstand, lige så kort at man ikke svedte sit tøj igennem og præcis så langt at man fik hovedet blæst igennem og havde lagt dagen bag sig når man kom hjem. Et fornuftigt regnsæt og så går det faktisk året rundt.

9
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Aug 24, 2021, 09:44:44 »
Jeg har booket en 3-dages fisketur efter havkat til foråret. Siden jeg var dreng har jeg drømt om at prøve at fiske på Nordsøen og nu fik jeg en invitation så det var om at slå til. Så kan den stryges af min bucket list.

10
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Aug 24, 2021, 09:40:08 »
Jeg overvejer at købe en helt almindelig cykel ved cykelhandleren (ikke en Bilka cykel) og køre mine 14 km (2 x 7 ) på arbejde, så mange gange som muligt. Og er vejret dårligt, så tager jeg bilen. Jeg har sgu ikke haft en cykel siden jeg var teenager 😂 så hvis man cykler helt stille og roligt, hvor hurtigt cykler man så? 10 km/t eller 15?  Jeg er bare lidt ude på at finde en ca. tid for hvornår jeg kan være på arbejde og om det er noget jeg gider. Så hvad siger I cykel-eksperter?

Flere kollegaer har jo super-cykler og tøj der får vinden til at være ikke-eksisterende. Sådan noget er jeg ikke ude efter.

16-17 km/t efter et par uger, lidt langsommere i begyndelsen. Det lå jeg på når jeg cyklede  hjem fra arbejde i foråret og var ikke fuldstændig ødelagt når jeg kom hjem.

11
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Aug 17, 2021, 16:36:02 »
Ja, nu har vi dyrket camping som familieferie i en del år - og har en masse gode ture udenfor sommerferien også.
Vi har prøvet nogle forskellige vogne og gjort nogle erfaringer med hvad vi gerne vil have - og så har vi været heldige ved køb/salg så det hidtil ikke har kostet os en krone i afskrivning at være igennem 5 vogne og 8-10 fortelte.
Så beslutningen blev, at nu måtte det være.

Og så er central-varme fedt, især når det også bliver med gulvvarme - det var det ikke i den gamle vogn.

Når man først har haft centralvarme vil man ikke have andet. Vi har det i vores LMC og det er bare en fest. Vi bruger campingvognen som gæsteværelse året rundt og ingen har klaget over kulde eller træk på noget tidspunkt selvom den både har været brugt til jul, nytår og vinterferie. Ingen vil overveje at skifte til noget andet, uanset øvrigt udstyr eller indretning.

12
Off-Topic / Sv: Hvilket topnøgle sæt
« Dato: Aug 10, 2021, 12:22:11 »
Jeg synes Biltemas er svære at slå til prisen, synes der skal hostes en hel del mere op før man finder noget der er lækrere. Mit topnøglesæt fra Biltema har klaret alt hvad jeg har budt det de sidste 8-9 år. Der er også lidt langt mellem klikkene og det er lidt ledeløst med flere forlængere, men alternativerne i samme prisklasse er værre

13
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jul 02, 2021, 11:57:19 »
De fælge er fandme også grimme!  :011:
Fed Goller ellers  :004:

Ja, det er meget tydeligt at en praktikant formgav dem.

14
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jul 02, 2021, 10:42:06 »
Jeg fik min e-Golf i går og som det ses er jeg nu fuldstændig anonym som en ninja på en tophemmelig mission. Det eneste der stikker af er den urimelige mængde ridser på fælgene som jeg fik med uden beregning.


Man ved bare at man er på vej mod de 50 når man er barnligt begejstret over en sølvgrå Golf, men det er jeg faktisk. Den kører en hel del bedre end jeg troede.

15
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 22, 2021, 13:27:27 »
Tillykke med den.

Jeg har skulet i den retning, jeg er perfekt kandidat til en elbil med kun 15km på job og en til to ugentlige ture på ca 100km pr gang. Jeg kan bare ikke finde noget jeg gider køre i og med civic'en er det økonomisk selvmål at overhovedet overveje bilskifte, så ender  altid med at søge efter fjollede subaru på mobile.

Tak. For mig er der et tungtvejende argument i form af gratis gadeparkering på Islands Brygge, det fik os skubbet ud i at elbil er noget for os. Jeg tror egentlig mange er elbilskandidater, men der dukker lige behovet for trailer eller bilferie op og så gør man som man plejer. For os er det også en del lettere når der står en dieselbil i indkørslen ved siden af ellerten.

Sider: [1] 2 3 ... 35