Forfatter Emne: SURFTOWN SØGER DRIFTSTEKNIKER  (Læst 1539 gange)

Mads E

  • BS. Spambot + Aut. Googlesøger
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 8298
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://madseneqvist.com
SURFTOWN SØGER DRIFTSTEKNIKER
« Dato: Jan 10, 2011, 15:46:37 »
Kom og drik morgenkaffe hver dag sammen med mig.

Surftown søger driftstekniker
Surftown er velsignet med en række dygtige og kvalificerede medarbejdere. Men vi har en travl hverdag med fokus på forretningen og leder derfor efter nye kolleger. Vi søger lige nu et talent som fuldtids driftstekniker til administration af større Linux og Windows serverparker.

Vores nye kollega
Er ansvarsbevidst, struktureret, serviceorienteret, engageret og selvstændig.

Du har kompetencer indenfor Linux og windows-systemadministration i et større hostingmiljø og netværksadministration.

Du har kendskab til CentOS, Debian, MySQL, PostgreSQL, apache, postfix, virtualisering, high-availability, scripting i perl og bash og kendskab i SQL.

Du har ydermere kendskab til windows driftsmiljø med IIS6.0, IIS7.0, ASP.NET2 ASP.NET 4 virtualisering og Hyper-v teknologi. En fordel vil være hvis du kan anvende scripting PowerShell / Visual Basic, MSSQL 2008, Datacenter management og kendskab til IBM server hardware.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være IT ingeniør, datalog eller tilsvarende. Alternativt har du oparbejdet tekniske viden og erfaring fra hostingvirksomheder. Du brænder for it og kommer ideelt set fra et job med fokus på drift.

Hovedparten af din tid vil gå med drift og optimering af vores linux og windows servermiljøer, samt diverse IT-projekter.

Derudover bliver du en del af vores kvalitets-døgnovervågningssystem og deltager i en 24/7 vagtordning.

Vores arbejdsplads
Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Driftsteamet består idag af ildsjæle, som samarbejder tæt med resten af organisationen. Du bliver del af et dynamisk og fagligt kompetent team, hvor grundholdningen er, at frihed under ansvar og teamånd fører til den sjoveste arbejdsdag og de bedste resultater. Du vil få fagligt dygtige kolleger, som du kan sparre med til daglig.

Idet arbejdsmiljøet til tider kan være omskifteligt, skal man også være klar på hurtige omstillinger og skiftende opgaver. Da firmasproget er engelsk skal du tale og skrive det flydende.

Lønniveau
Attraktiv løn efter kvalifikationer
Mangler du en dygtig fotograf eller har du brug for en kreativ bryllupsfotograf?