Forfatter Emne: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)  (Læst 1315279 gange)

Cosmus

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 2510
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Svar #9870 Dato: Sep 17, 2021, 15:10:21 »
Den står med alt i knapper (fuld digital Wide screen instrumentering, heads-up, burmester, designio kabine osv) . Ude fra ligner de stadig lige så meget landbrugs udstyr som de altid har gjort, og indvendigt så er det som at Flyve Business med Emirates . 23grader varm astfalt, 80kmt, og den trak sidelæns ved kickdown, med sin kampvægt som jeg gætter på må være 2ton. Efter 1100kr benzin i tanken, mente den at den kunne tilbagelægge 550km inden næste opfyldning (man skal jo ikke være grådig) .

Jeg tror den er HELT perfekt at trække sneglehus med. Men der er LANGT til Gardersøen

Sidder ved Gardasøen nu efter 1900 km igennem bjerge, stelvio, grimsel, furka m.m.m. I min Elise .. og lige nu tænker jeg da om jeg hellere ville have betalt brændstof og have haft bare snerten af komfort!

Din Elise går vel fint 10 på literen? Der er ret mange biler med MEGET komfort , som går 10 på literen. Min Mercedes feks.

Jeg tænker en G63 på den rute, havde gået 5 på literen :D, og jeg tror måske min C43/450 er lige så komfortabel

Tænkte nu også at jeg hellere ville have kørt 5 på ltr istedet og så ikke have ondt bagi 😂
Elise er fin fin.. lige i bjergene har den nok ikke gået så meget men ellers tænker jeg over 10.. både jeg og datter med ørepropper i , og så holder vi vel 160 på lige vej med åbne vinduer pga manglende ac!
Mvh. Lars Cosmus