Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - ThomasWM

Sider: [1] 2 3 ... 28
1
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jul 27, 2021, 12:17:45 »
Men er der nogen bestemt grund til at det er fyfy? Jeg kan forstå at en bænk bagi, med en hynde på er forbudt, men det at kunne åbne vinduerne?

2
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jul 26, 2021, 17:02:09 »
at det er svært at finde det lovtekst der siger at sideruderne bag i min papegøjebil ikke må kunne åbnes? Anses det som afgørende for om den kan bruges til godstransport? Er der nogen der kender eksempler på folk der har betalt fuld afgift kun pga åbne vinduer?
Mine hunde har det lunt, så den ene side er poppet op (det er ikke hejs, men.. Pop-op vinduer )

3
Reparation / Sv: Tandremsinterval pug 207 sw 1.6hdi
« Dato: Jun 15, 2021, 19:10:50 »
På min C4 Cactus fra '16 med 100 hk 1.6 HDI er det 175.000 km. Det fandt jeg ud af da den gik ved 203.000

4
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Jun 11, 2021, 23:02:44 »
En ny taske:
https://www.xxl.se/white-hydra-14-2-l-21-vatskeryggsack-med-vatskesystem-svart/p/1172297_1_style
Skal afsted på gravel tur alene lidt nord for Stockholm, så der skal være plads til lidt reservedele og forsyninger
.. det er kun 60-70km, skal lige igang

5
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jun 11, 2021, 20:00:39 »
At det er jævnt træls at de plastiktapper som bruges til softclose i vores skydedørsskabe knækker som tændstikker, og de kan ikke købes individuelt - så 299 for et nyt softclose sæt hver gang..

Findes der ikke en venlig sjæl eller en hjemmeside hvor man kan betale sig fra at få 3d printet en håndfuld af dem måske?

De ser således ud:Hvis du kan finde de rette stl filerne til det så kan jeg da gøre et forsøg
Så vil jeg da forhøje den med, at hvis du kan måle den ud så kan jeg lave en stl fil til printeren

6
Efter lidt overtalelse af fruen, så ender vi vist med at tage en forlænget weekend i tyskland i juli :-)
Er der noget man absolut skal se i det område?
Altså hvis i er lidt bilinteresseret, så tag stoppet i Frankfurt og fortsæt til Stuttgart. Fed by og masser af muligheder for at glo bil. Porsche fabrik, museum og den lokale forhandler. Mercedes ditto. Lej en Porsche og tag en tur i Schwarzwald.

7
Jeg er desværre ikke bosiddende i Tyskland længere, har allerede rakt ud til mine bekendtskaber sydpå, afventer svar

8
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Maj 29, 2021, 19:25:21 »
En 3d printer. Ender 3 v2 + lidt filament
Tillykke med den. Jeg kigger også på sådan en. Hvor har du købt den?
Hos 3dstore.dk
Kunne måske spare lidt på et køb udenlands, men jeg har ikke så meget tålmodighed og hvis der bliver noget med den er det rart at kunne kontakte nogen lokalt.

9
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Maj 29, 2021, 18:17:58 »
En 3d printer. Ender 3 v2 + lidt filament

10
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Maj 27, 2021, 07:01:06 »
Der er et dræn fra kølerummet, det går gerne ud i en bakke på kompressoren. Tjek om den trænger til en rens

11
Off-Topic / Sv: Sverige/Corona
« Dato: Maj 26, 2021, 21:16:25 »
Nåja, indrejse til DK skal man være heldig hvis de tjekker, de sidste 2 gange har der ikke været nogen, de foregående gange er jeg blevet lukket igennem da de så en DK plade på bilen. Blev tjekket de første 2 gange jeg passerede tilbage i februar, men ingen problemer. Bare frem med pas.

12
Off-Topic / Sv: Sverige/Corona
« Dato: Maj 26, 2021, 21:13:46 »
Jeg kører herop jævnligt, viser pas og coronatest, de spørger ikke længere til formål. Efter de nye regler (mener de gælder fra 1/5), blev jeg spurgt første gang, sagde bare at jeg ikke havde fået passér seddel, da de nye regler ikke foreskrev det og så blev jeg lukket ind.
Seneste tur var her til morgen.

13
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Apr 06, 2021, 13:08:06 »
Et Garmin Fønix 6 ur.
Pulsure.dk kørte med gode priser i anledning af deres fødselsdag
Jeg sad godt og lurede på et 6X Pro Solar, men mit Vivoactive gør ikke rigtigt noget forkert..

14
Off-Topic / Sv: wifi
« Dato: Mar 15, 2021, 23:31:28 »


Hvad ville du mene var fornuftigt til formålet hvis det er et 171m2 et-planshus (forholdsvis nyt) - indvendige vægge i letbeton - Jeg havde selv tænkt at 2 stks AP måtte være tilstrækkeligt men jeg har været lidt i tvivl om 2xLR var overkill eller om 2x6Lite ville være nok

Det kommer an på indretning, men jeg havde taget Lite 6 (bare 3 stk )
Lite 6 understøtter MU-MIMO (Multi User MIMO(multiple input multiple output=der er mere end en antenne der sender og en antenne der modtager) Multi User gør at flere brugere kan bruge samme antenne samtidigt, før skulle brugerne "vente" på hinanden)

Med Lite 6 får du stadig et 2.4Ghz net, dette er fint til at lave et legacy/iot netværk til alle smart dimserne, med controller på kan man fint lave et prekonfigureret gæstenet med kode til dem.
5 Ghz sættes så op til alle de ting der skal have lidt fart på, deraf anbefalingen på 3 AP'er. Rækkevidden på 5 Ghz er begrænset, så de skal sidde tættere.
Alternativt skal du køre med delt SSID (det er standard konfiguration), så kan du nøjes med 2. Dine enheder med fart på vil så benytte 2.4 Ghz hvis du kommer for langt ud, det virker også fremragende

15
Off-Topic / Sv: wifi
« Dato: Mar 15, 2021, 23:10:25 »


Mængden af AP'er kommer meget an på placering og hvilket materiale indvendige skillevægge er af. Letbetonblokke med indlagt armering er usædvanligt godt til at blokere signaler
Hvis man har flere AP'er skal der fintunes med RSSI værdier, det er indstilling for hvor svagt signalet må være inden der skiftes til næste AP. Sætter man værdien tilpas højt, så skifter enheder fint imellem. Jeg ligger på -77 til - 75db, jeg har 1 LR på 1. salen, 1 LR i den ene stue og 1 Lite i kælderen.
Hvordan fintuner man det i praksis? Jeg har bare skruet helt ned for sendestyrke, ud fra en betragtning om at man altid er tæt på et AP, det er kun et spørgsmål om _hvor_ tæt. Tidligere oplevede jeg at vores devices havde fin forbindelse til AP i forhold til at modtage data, men knap så godt når de skulle sende. (Disclaimer; det er noget jeg har teoretiseret mig frem til).

Jeg har ikke pillet ved sendestyrke, det lader jeg controlleren om at finde ud af. AP'erne kører på hver deres kanal (også valgt automatisk, kanalerne på 2.4G er 1, 6 & 11), så de sender i hver deres lag.
Hvis ikke man indstiller RSSI, så kan dit device hænge på et AP, selvom forbindelsen er ringe og der er et andet AP med bedre forbindelse, simpelthen fordi minimum ikke er nået endnu. Mange brokker sig over dårligere performance med Unifi og i de fleste tilfælde ligger det i RSSI.
RSSI kan forresten kun indstilles i appen, gå ind i devices, vælg et AP og gå så i settings.

Dette skal gøres for hvert AP.
Husk også at slå autotune/mirakelwifi (jeg kan ikke huske hvad det hedder ) fra, ellers kan controlleren godt begynde at få mindre gode ideer.

Sider: [1] 2 3 ... 28