Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - ThomasWM

Sider: [1]
1
Dæk, fælge og undervogn / C4 Cactus udskiftning af undervogn
« Dato: Jun 11, 2020, 21:55:58 »
Min Cactus har rundet 200k km, efter den tabte en tandrem har jeg bestemt mig for at jeg lige beholder den lidt endnu (noget med afskrivning af en regning på 30.000)
Jeg tænker på om det kan betale sig at udskifte undervognen på den, evt. til noget der lige kan skyde den en anelse i knæ.
Jeg formoder at den nok efterhånden er ved at være træt, de 80.000 km er foregået på Autobahn med alt hvad de 100 dieselhypper kunne klare.
Jeg ved godt den er morfar i forvejen, men jeg synes måske godt den kunne være en anelse strammere uden at jeg får ondt i ryggen.
Er der nogen der har et bud hvad det skal koste?

2
Kan man få dem her ud? :

Jeg er ved at opgradere lyden i min C4 Cactus, men dørsiderne er sat fast med de her clips. Jeg har knækket 2, hvor den ene halvdel så ligger og rasler i bunden nu
Skal jeg bare købe en ny bil?

Pft
Thomas

Sendt fra min SM-N975F med Tapatalk


3
Off-Topic / Arbejdsrejse til Indien
« Dato: Dec 21, 2019, 22:49:31 »
Jeg skal til Indien i uge 2 & 3, nærmere betegnet Gurugram i det sydvestlige hjørne af New Delhi.
Det er første gang jeg bevæger mig ud i den ende af verden, så jeg tager gerne imod råd og erfaringer, gerne do's and dont's, ting der er værd at se (vi har weekenden fri) og om der er ting man skal undgå for alt i verden.
Jeg er med på køer og at Pakistan ikke er det fedeste i verden.

På forhånd tak!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk


4
Reparation / Tydning af fejlkoder.
« Dato: Mar 11, 2019, 17:18:11 »
Idag kom min C4 Cactus pludselig med engine fault og emission fault ud af det blå. Jeg har tidligere haft lav urea stand, men synes ikke det er længe siden jeg har fyldt efter. Den fik dog alligevel et skud, det blev til 5L. Fejlene gik ikke væk.
Jeg har OBDII læser i den og den siger at der er en U029D og en P2200 fejl. Umiddelbart hvad jeg lige kan Google mig frem til er det noget NOx måler.
Nogen der har erfaringer med det?
Er det noget jeg kan ordne uden at skulle skille den ad komplet eller bruge en lift?

Bilen kører fint og min plan var egentlig at køre på job i aften (600km, primært Autobahn) Er det en skidt ide?
Den kører primært AB, marchhastighed er for det meste 160 km/t, så det er ikke fordi den er sodet til formoder jeg. Den har gået 158.500 km pt, og kører ca. 90.000 km om året.

5
Off-Topic / Tegneprogram til Lenovo Yoga
« Dato: Feb 09, 2019, 15:43:47 »
Hej.

Som topic siger, nogen der kan anbefale et tegneprogram til sådan en bandit? Datteren ynder at tegne, både papir og ipad, men da det er en mini, fik hun en Yoga til rigtigt at kunne udfolde sig på. Der er en Wacom pen med til den, så det er den eller pølserne det foregår med.
Jeg vil helst gerne kunne sidde ned, så jeg vil ikke ud i 5-600 kr/md for Photoshop :)
Hvis det har noget sige, så er det anime hun tegner :)

6
Diskussionsforum om biler generelt / LED nær/fjernlys retrofit
« Dato: Nov 09, 2017, 18:04:04 »
Jeg overvejer at udskifte mine standard H1/H7 pærer (og tågelyspærer for den sags skyld) til LED pærer, men har et par punkter jeg søger input på. Det er på min C4 Cactus.

Grunden er mest min forfængelighed, det skærer i mine øjne med LED kørelyset og så det almindelige halogenpærelys. Derudover er jeg glad for lys når jeg kører i mørke og vil derfor have så meget som muligt. Med 7.000 km/måneden tilbringer jeg en del tid med lyset tændt, så det skal være godt.

1.: Generer det andre ligesom retrofittet Xenon lys kan gøre?
2.: jeg kan se at en del installationer kræver at man undlader at geninstallere beskyttelseskappen igen grundet køling af elektronikken, kan det lade sig gøre eller er det bare for dumt?
3.: vil det melde pærefejl? (kan vist løses med nogle canbus adaptere)
4.: syn/lovlighed...?

Jeg går i overvejelser om at få mig noget andet at gå op i og så kun skifte fjernlys og tågelygterne, det er vel kun nærlyset der kan blive irriterende for andre. Alternativt installere en LED bar som supplement til fjernlyset, på en eller anden måde (nummerpladerammeholder, indbygget i køleren etc)

Hvad er jeres erfaringer/input?

7
Diverse / S: C3 Picasso Måttesæt
« Dato: Okt 24, 2017, 17:36:33 »
Jeg glemte at skifte måtterne før salg af bilen, så jeg har et uudpakket sæt fra Ebay liggende og fylde.
Afhentning i 7080 foretrækkes, ellers kan det sendes med GLS og lidt overtalelse.
Det koster mig ca. 11 kr at smide dem på losseren, så lad os sige at prisen skal være 10 kr eller derover

8
Reparation / C3 Picasso raslen og klonken
« Dato: Nov 15, 2016, 08:21:34 »
Hej

Min trofaste samlever er begyndt at rasle og ved skift til vinterdæk viser det sig at det er et varmeskjold over den bagerste del af udstødningen der ikke længere sidder fast. Jeg har svært ved at se om den har gnavet sig løs eller om den anvender nogle store skivemøtrikker til at holde sig oppe. Umiddelbart er der ikke noget på de små gevind stænger der stikker ud.
Er der nogen der ved hvad jeg skal gøre? Evt. hvad det er jeg skal indkøbe for at få skidtet til at sidde fast?

Derudover kommer der nogle brutale klonk, mest fra højre side, når jeg kører over en mindre forhøjning. Sidst den var til service skrev mekanikeren noget om kødben, kan det være problemet? Andre bud?

Ved igangsætning kommer der også gerne klonk lyde, som om motoren mangler noget dæmpning eller går på et eller andet. Nogen bud på den?

Dytten har lige rundet 200.000 og spinder ellers som en mis. Bære og styrekugler er skiftet tidligere (præcis hvornår husker jeg ikke men det kan undersøges).
Jeg er lidt i tvivl om jeg skal ofre mere på den eller bare få den til at køre nogenlunde lydløst og så få den solgt.

På forhånd tak for input

9
Reparation / Skift af kilerem C3 Picasso.
« Dato: Sep 03, 2016, 16:12:50 »
Hej

Så sprang den kære kilerem, undrede mig godt nok over at a/c lige pludselig var blevet lidt træt, men da der kom esp,  abs og elektrisk fejl var det til at gennemskue hvad der var sket.
Umiddelbart synes jeg det ser ud til at man kan komme til at sætte en ny på nedefra, er det korrekt antaget? Er der andet der skal købes ind og skiftes nu da jeg har handsker på?
Jeg har ikke prøvet at skifte på sådanne en moderne bil, der kræver en doktorgrad i gynækologiske egenskaber, skal jeg bare droppe perlegrusen og få den bugseret til en mekaniker?
Eller er der nogen der er interesseret i en billig bil? Det er en selvhenter
Tak på forhånd!
/Thomas

10
Hej

Jeg holder nu ved Würzburg, på vej hjem til Berlin. Efter frokostpausen fortsætter jeg mit ridt i ferietrafikken og efter kort tid opdager jeg at udetemperaturen står til 52°! Jeg er nu kørt til nærmeste afkørsel, alt imens temperaturen er sneget op på 65°.
Op til pausen har jeg kørt 70km på landevej og så en 15km på motorvej, stille og roligt.
Der er ca 25° udenfor
Er der nogen der har et bud på hvorfor den skaber sig? Der er olie nok på det samme med kølervæske, dog i den lave ende..

11
Hej

Jeg er blevet lidt lun på at opgradere head unit i dytten, men er i tvivl om ratkontrollen er over bus system eller analogt. Nogen der kan kloge i det? Synes ikke jeg kan spørge Google efter det rigtige svar :mrgreen:

Sider: [1]