Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Fabritius

Sider: [1] 2
1
Off-Topic / Gode priser - vinduer?
« Dato: Jun 07, 2020, 10:47:40 »
Er der nogen der har adgang til gode priser hos KPK eller lignende, og som kan hjælpe med at handle hos dem?

2
Off-Topic / Lægge herregårdssten uden pladevibrator
« Dato: Apr 05, 2020, 11:53:50 »
Jeg skal have lagt herregårdssten på terrassen i påsken, men har ikke afgang til en pladevibrator.


Kan jeg få stenene til at ligge stabilt på en anden måde?

3
Off-Topic / Dip eller lakering af fælge?
« Dato: Nov 28, 2019, 22:00:58 »
Jeg har lige hentet et sæt brugte fælge til bilen. De er blevet lakeret sort på et tidspunkt - tror det er pulverlak - men har nogle skrammer, så de trænger til at blive frisket op.


Umiddelbart er der to oplagte muligheder. De kan få en gang plasti dip og det bør kunne gøres for rundt regnet 500-600kr. Alternativt skal de males rigtigt. Det ville jeg nok overlade til en prof, så prisen er en noget andet.


Hvor meget dyrere er lakken og hvilken løsning ville I vælge?


Det er ikke drømmehjulene, men jeg tror at de vil klæde bilen fint

4
Off-Topic / Hvilke strømper?
« Dato: Nov 08, 2019, 16:42:31 »
Fruen fik mig for nyligt til at købe et par Hugo Boss strømper, og jeg fandt pludselig ud af hvor meget lækrere kvalitetsstrømper er end de 10-kroners jeg plejer at rende rundt i.


Inden jeg bare fylder skuffen og ønskelisten med Hugo strømper vil jeg lige høre om der er andre jeg bør prøve først.


Nogle gode bud? 😀

5
Off-Topic / Hvilken overflade på spisebord?
« Dato: Okt 14, 2018, 14:10:32 »
Vi er ved at se på spisebord og er faldet over Hay CPH20. Vi ved at vi ikke vil have en træplade, men det kan fås med både linolium og laminat. Jeg har googlet lidt uden at blive klogere, så er der nogen der kan hjælpe med lidt pros and cons på de to materialer når vi taler spisebord?

6
Off-Topic / Fjerne nedgravet stolpe
« Dato: Jul 22, 2018, 11:55:28 »
Jeg har en 4x4 stolpe på min terrasse som jeg skal have fjernet. Jeg går ud fra at den er gravet 90 ned. Muligvis støbt fast.

Hvordan får jeg fjernet den nemmest?

7
Off-Topic / Maling af døre
« Dato: Feb 19, 2018, 13:51:53 »
Jeg skal i gang med at have malet vores indvendige døre i huset. Det er glatte finerdøre fra midten af 60'erne. Jeg har set forskellige videoer om hvordan man gør, men det er forskelligt om det skal stå oprejst eller lægge ned.

Er der nogen af jer der har prøvet det, og hvilken løsning er så den rigtige?

8
Off-Topic / Hvorfor løber vandet ikke?
« Dato: Aug 11, 2017, 14:12:53 »
Er der nogen der kan hjælpe mig med hvorfor der hverkan kan løbe vand ind eller ud af balofixen på bagsiden af det her? Den sidder på koldvandsiden af vores varmeveksler (Termix VVX 1-1). Jeg har prøvey med med stophaven åben og lukket, og har sikret mig at der er gennemgang i balofixen (et sugerør kan nå op til bøjningen, når den er åben)

9
Off-Topic / U-tud til blandingsbatteri
« Dato: Apr 02, 2017, 14:31:02 »
Vi har skiftet blandingsbatteri på vores badeværelse, og er kommet frem til at vi godt vil have en U-tud på i stedet for den S-tud vi havde i forvejen. Jeg kan finde den med 200 mm fremspring, men jeg skal op i 250 mm før det fungerer.

Nogen der kan pege mig i den rigtige retning?

10
Vi har i dag et enkelt blandingsbatteri i badeværelset med en svingtud så det kan bruges til både badekar og håndvask, samt en omskifter til bruseren.

Vi kunne rigtigt godt tænke os en mere nutidig løsning, hvor vi har et blandingsbatteri til bruser og badekar og en ganske normal vandhane ved vandhanen ved siden af. For at det kan laves skal der lave noget hul i væggen, og der skal føres vandrør til de to ting, hvorefter der skal lidt nye fliser op. Fliserne er jeg ikke bekymrede for, da det er klassiske hvide 15x15 fliser, men jeg har ingen ide om hvad det vil koste at få en vvs'er til at lave rørarbejdet.

Er der nogen af jer der har en ide om hvilket prisleje sådan noget ligger i? Der kommer selvfølgelig blandingsbatteri, vandhane, fliser og så videre oven i.

11
Off-Topic / Udskiftning af yderdøre
« Dato: Feb 13, 2017, 09:33:32 »
Vi står inden længe over for en udskiftning af vores yderdøre, og der går heller ikke meget længe før vi skal til at have skiftet nogle vinduer.

Min første overvejelse er, om vi bør købe brygger og hoveddør fra en producent der primært beskæftiger sig med at lave døre (fx Svedoor) eller fra samme producent som vi beslutter os for at købe vinduer fra (Fx Rationel, Outline eller KPK)

Hvad ville I vælge?

Og så er der spørgsmålet omkring træ/træ eller alu/træ. Hvis jeg går efter sidste løsning til vinduerne, vil de matchende døre så være aludøre, eller ville dørene være lavet af træ hele vejen igennem?

12
Off-Topic / Hvilken fotograf
« Dato: Dec 17, 2016, 10:38:51 »
Hvis nu man lidt akut mangler et familieportræt (far, mor og datter) som skal bruges til jul og ikke ved hvilken fotograf man skal vælge, hvem er så den rigtige at gå til? Location et eller andet sted på sjælland en aften i den næste uge og der skal selvfølgelig betales for ydelsen, da det hverken er spændende eller inkluderer ophold i udlandet ☺

13
Off-Topic / Google Halloween battle
« Dato: Okt 31, 2016, 12:46:59 »
Har I andre prøvet? Her er mit første forsøg:

14
Dele / S: 2 x 4 L Castrol GTX 15W50
« Dato: Jun 13, 2016, 17:10:25 »
Jeg har 2 x 4 liter olie stående, som jeg sælger billigt, da jeg ikke nåede at skifte olie inden bilen gav op, og jeg ikke fik sendt dem retur inden de 14 dage var gået.De er købt til 478 kr (billigste pris online inkl fragt), så kan jeg få 350 kr for dem? Alternativt modtages bud. De befinder sig i øvrigt i Roskilde

15
Off-Topic / valg af facadebeklædning til gavle
« Dato: Maj 25, 2016, 08:33:55 »
Gavlbeklædningen på vores 60'er parcel står efterhånden til udskiftning. Den nuværende er noget 1 på 2 lignende, men jeg tror at klink vil få huset til at se lidt mere nutidigt ud. Spørgsmålet er bare hvilket materiale det skal laves i. Skal jeg vælge trykket gran, sibirisk lærk, fibercement, superwood eller noget helt 4.?

Der er bestemt ikke uanede penge til rådighed, men jeg gider heller ikke vælge for billig en løsning.

Hvad siger panelet?

Sider: [1] 2