Forfatter Emne: S: 2013 Renault Grand Scenic 1,5 dCi 110, 7prs, 69.000 kr.  (Læst 1339 gange)

tomdk

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 1034
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Bilen er sortmetal og har masser af ekstraudstyr - bl.a. kan nævnes klimaanlæg, fjernbetjent centrallås, navigation med opdateret kort, sædevarme, automatisk hill hold, fartpilot, multifunktionsrat og aftageligt anhængertræk.

Det er en rigtig god familiebil med masser af plads. 3 individuelle bagsæder med ISOFIX på hvert bagsæde, og det betyder også, at en voksen kan sidde mellem to autostole på bagsædet. 7 personers bil med tredje sæderække i bagagerum, som kan nedfældes og som giver et kæmpe bagagerum, hvis i kun er 5 personer.

Bilen fremstår i fin stand og med fuld servicebog hos autoriserede Renault værksteder. Der er ingen rust. Bilen er vedligeholdt i henhold til fabrikkens forskrifter og de ting der er opstået, er løbende blevet taget. Tandrem og kobling blev skiftet i 2018 og skal først skiftes igen om flere år.

Der medfølger 2 nøgler samt 2 hjulsæt - sommerdæk på alufælge og vinterdæk på stålfælge. Sidstnævnte har kørt få tusinde km. På begge hjulsæt er der masser af dækmønster. Kvalitetsdæk er monteret.

Vi har ejet bilen i 2,5 år og kørt 50.000 km. Den har gennemsnitligt over disse mange km kørt 17 km/l. Bilen koster 3k i årlig ejerafgift og 4-5k i årlig kaskoforsikring inkl. autohjælp og glasdækning. Service på autoriseret værksted koster under 2k. og skal udføres én gang årligt. Sammenholdt med bilens størrelse, muligheder og udstyr får du virkelig meget for pengene – og særligt i forhold til hvad den løbende drift koster dig.

Der er tale om en brugt bil og det kan ses på mindre overfladiske ridser/brugsspor. Bilen bliver privat rengjort før overdragelse til køber.

Bilen sælges privat og som beset. FDM-slutseddel udarbejdes mellem køber og sælger.

Kontakt: tlf. 42 560 558 eller mail tkrath@hotmail.com