Blandede bolcher > Jobbanken

Racermekaniker søges

(1/3) > >>

TARManiAC:
Hej herinde. Ikke sikkert dette er det rette forum men jeg kunne ikke lige se hvor jeg ellers skulle putte det ind, da lønnen ikke er gyldne mønter men en fed oplevelse hvor du får mulighed for at opleve dansk racing helt tæt på.

Vi deltager i klassen 1600 Challenge i en Peugeot 106 Gti og mangler en mekaniker med erfaring i denne bil (eller bare Peugeot eller Saxo). Du kommer til at indgå i et team som i forvejen består af 5-6 mekanikere/hjælpere. Når vi er ude til løb er vi 3-4 mand  og deraf skal der helst være 1 med 106 Gti erfaring. Teamet har rødder helt tilbage fra 1988 hvor jeg begyndte at ræse på 2 hjul i roadracing sporten. Efter et par mesterskaber og lange pauser, begyndte jeg i 2008 i bilsporten. Vi skal i år køre 8 løb og der er pause fra 11/6 - 10/8. Kalenderen er :

28-29/4 Jyllandsringen
19-20/5 Ring Djursland
9-10/6   Padborg Park
11-12/8 Padborg Park
24-26/8 Jyllandsringen
1-2/9     Sturup Raceway
15-16/9 Ring Djursland
29-30/9 Jyllandsringen

1600 Challenge er den største klasse i dansk racing og vi kører til de samme arrangementer som DTC. Du får selvfølgelig kost og logi i løbet af week-enden, samt indgang til banen og dækket evt. transport. Desværre er økonomien ikke til decideret aflønning men du får mulighed for at indgå i et team som er ambitiøst og som kører efter pokalerne.I de løb vi har deltaget i, har vi været på skamlen hver gang bilen ikke har lavet problemer. En enkelt sejr er det også blevet til.
Kan du se dig selv i et racingteam hvor ambitionerne er i top, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også velkommen selvom du ikke kan være med til alle løb.

Hej
Claus Chris

CCRacing
jkc.petersen@petersen.mail.dk
tlf.: 20 20 05 07

JRB:
Bare lige til information, så du ikke står alene på Jyllandsringen d. 28. :)


--- Citér ---I forbindelse med Åbningsløbet som skulle afvikles den 28. – 29. april 2012, er vi desværre kommet i den situation at levering af de nye DTC biler bliver så forsinket at der ikke kan afvikles løb for klassen, hvilket betyder at vi var nødsaget til at aflyse første afdeling.

Det ville naturligvis være en katastrofe, både for os men naturligvis også for alle som ville være involveret i dette løb, så vi besluttede at søge om en anden dato. Det fik vi tilladelse til fra Silkeborg Kommune i sidste uge.

Vi har herefter, med hjælp fra DASU, flyttet løbet til en ny dato, den eneste dato hvor det kunne afholdes uden konflikt med andre arrangementer, nemlig den 26. – 27. maj 2012.

Det er naturligvis uheldigt for alle og hermed også din klasse, men vi håber i vil bakke op om vores arrangement, idet alt andet ville være en større katastrofe for den sport vi nu igen forsøger at skabe liv omkring, dette med glæde for alle i sporten.

Vi forsøger igen at skabe nyt liv i Dansk Motorsport, en sport på et plan hvor det igen kan få publikums, sponsorernes og mediernes interesse.

Vi håber i fortsat vil bakke op om Åbningsløbet 26. – 27. maj 2012, sådan at vi ikke skuffer det forhåbentlig store publikum.


--- Afslutning på citat ---

TARManiAC:
Tak for info men det må da være noget som kun gælder DTC. Har intet hørt fra 1600 Challenge kørerforening og der står heller ikke noget på motorsporten.dk.

JRB:
Der er lidt forvirring om det, og så vidt jeg kan se er der heller ikke meldt noget ud officielt, udover på DTCs Facebook side
Men DTC skriver selv i en kommentar:


--- Citér ---Det betyder at der ikke bliver løb den 28. - 29. april og hele arrangementet flyttes til den 26. - 27. maj.

--- Afslutning på citat ---

Så jeg tror desværre det gælder alle klasser

Claus M:
Det gælder alle klasser.

Og det er da noget af det mest latterlige pis.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version