Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - R.C.H^406

Sider: [1]
1
Hey HS


Min 406 2.2 HDI har tabt pusten. Det er som om der er en prop i systemet et eller andet sted, næsten som om den køre i nødprogram... dog kan jeg sagtens køre den ud i omdr og den trækker jævnt uden at sætte ud eller noget... den er bare sløv som faen.
Ingen lamper eller noget lyser.
Jeg har testet alle vakuum slanger samt magnetventiler, alt er tæt og ventiler virker. Kunne måske godt tænke mig der var mere sug på? Der er nok sug til den kan hive i stangen til den enstra række spjæld, så tænker det er som det skal være.
Jeg har mærket på turboen efter slør.. det er ganske lidt op og ned, og måske 0.5mm frem og tilbage.. jeg kan køre den rundt ubesværet og den går ikke på nogle steder.
Jeg har været alle indsugningsslanger igennem efter utætheder, kan intet finde.. når jeg giver gas bliver indsugnings slangerne hård, men ikke så hård at jeg ikke kan trykke den lidt sammen.
Jeg har tjekket kat og partikkelfilter om de skulle stoppet eller faldet sammen ved at hive udstødningen af ved manifolden.
Jeg har haft tester på og slettet alle fejl der nu måtte være, en del kom da jeg fejlsøgte ved at hive diverse stik osv af og på.
Luftmassemåleren er testet og skulle efter sigende virke.. har både målt og forsøgt at køre uden den var tilsluttet.


Alt dette intet hjulpet.. er det noget jeg bør teste eller måske har overset?


Jeg er lige på grænsen til at overveje at droppe bilen.. 510Kkm og et par mdr til syn gør at jeg overvejer at skifte den ud.. men tænker lige den skal have sidste chance :)


Den er forresten map tunet.

2
Detailing / Rengøring af polerklude ect
« Dato: Aug 21, 2016, 22:07:29 »
Som overskrift.. Jeg har efterhånden fået opbygget en større potion microfiberklude og polersvampe jeg gerne vil have gjort rene.. hvordan klare man sådan en opgave?

3
Diskussionsforum om biler generelt / Renovering af turbo
« Dato: Mar 13, 2016, 19:58:07 »
Kærestens Toyota Rav4 trænger til at få skiftet turboen, den hyler og har 3mm slør sidelæns. Nogen der har erfaringer med selv at renovere? Man kan jo købe en ny afbalanceret core på ebay for knap 1000kr.. alternativt koster en komplet ny/ombytter turbo på ebay knap 2500kr, men så er der bøvlet med 1000kr depositum og den gamle skal sendes retur osv.. så det vil jeg helst undgå. :)

4
Reparation / Katastrofeblink tænder selv P607
« Dato: Dec 31, 2015, 10:56:56 »
Halløj og godt nytår :)


De gamle har lige købt sig sådan en 607 2.2 benzin som de skal bruge til noget campingvognskørsel.. de var ovre og hente den i Give og der var ingen problemer med vognen overhoved. Så her dagen derefter, så skal de jo ud og køre en tur i deres nye kongeslæde, så begynder de første franske elektronik problemer :) Katastrofeblinket aktiverer sig selv, både under kørsel og når den står stille... den blinker kun udv. og ikke i instrumenterne som når man f.eks selv aktivere blinket. Nogen der har prøvet noget ligende før? Den blinker nogle minutter og slukker så igen, for så at tænde igen efter nogle minutter.. umiddelbart kan jeg ikke se noget system i det. Nogen idéer til hvor man starter?

5
Reparation / motorskift 406 2,2 hdi
« Dato: Jul 14, 2015, 17:55:03 »
Nu er toppakningen ryget igen i min 406 2,2hdi.. Jeg har en anden kværn på hånden som jeg planlægger at smide over i den. Der er lige et par ting som jeg mangler viden om.

Jeg skal vel bruge min egen styrboks? Og ikke den fra donerbilen pga startspærre osv.
Skal motoren i oppe fra eller nede fra? Har ingen lift til rådighed, så håber det kan klares med en giraf nemli :)
Mere ting jeg skal være obs på? Noget der bør skifte mens jeg er igang?

Tandrem osv skifter jeg selvfølgelig mens det hele er ude.

Jeg stod ellers og svor det var slut da den smed toppen igen, men den køre jo pisse godt og har den fede kværn :)

6
Detailing / Polering af hestetrailer
« Dato: Apr 03, 2013, 22:31:46 »
Vi købte en sprit ny hestetrailer for knap 6-7 år siden.. sådan en rigtig fin glasfibermodel og jeg skal gi dig.. den er dog begyndt at hænge gevaldigt i lakken, specialt dørene og taget som er væsentligt tyndere end vægge ser ud til at lide fælt under solens stråler, den er nærmest bleven "mælke hvide".. Nogen råd omkring hvordan kan man få sådan en bandit tilbage til livet? Jeg forsøgte mig med en omgang bådpolish ting fra biltema på lidt at traileren sidste efterår, men vinteren indhentede mig og jeg nåede faktisk kun den ene side, døren tabte rigtigt hurtigt farven igen.. Men damen tigger og plager mig for at give den en ordenligt omgang knofedt når vejret er til det... så jeg har vist fået lektier for. Evt links til produkter vil blive modtaget med kyshånd :)

Sådan sådan så den ud for de 6 år siden..Sådan ser den ud i dag, billedet er ringe, men den ser træt ud i lakken :)


Sider: [1]