Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Dr. Pepper

Sider: [1] 2 3
1
Detailing / Anbefaling af udvendig vinylmakeup
« Dato: Sep 02, 2013, 14:23:47 »
Hvad skal man købe?

2
Arkiv / Spraywrap, skal vi male?. Vind gavekort *VINDERNE ER?*
« Dato: Jul 29, 2013, 09:22:15 »
Hi-Speed er stolte over at indgå et nyt sammenarbejde med Spraywrap.

Vi udlover 2 gavekort på hver kr. 500,- til køb af produkter (spraywrap) fra vores side. Det giver mulighed for selv at vælge farve og type.
Vi står naturligvis til rådighed med råd og vejledning.
For at vinde et af disse gavekort, skal du her i tråden lave en lille beskrivelse af hvad du kunne tænke dig at bruge produkterne til.
Der trækkes lod senest 16 august 2013.


Som Nordisk distributør af cardipuk-produkterne, vil Spraywrap gerne have hjælp til at finde nye måder at bruge produkterne på... Vi kender indpakning af biler og fælge men hvad med cykler, dørlåger, køkkenskabe.

Spraywrap er en liqud wrapping. Dvs. folie, som kan sprøjtes på. Det giver uanede muligheder for farveskift, da det kan håndteres at alle, og ikke giver samlinger som alm. vinylfolie.
Folien opbygges af 6-8 lag, og når den er gennemhærdet efter ca 8 timer, kan den igen fjernes fra overfladen helt uden spor.
Produktet kan bruges på næsten alle overflader. Vil man være sikker på, at få det af igen, skal det påføres en glat lakeret overflade.

Baggrund:
Mange kender produktet Plastidip(PD), som er ved at finde vej til Europa - bl.a. efter inspiration fra hjemmesiden dipyourcar.com
Da EU-markedet er småt i forhold til USA, yder producenten af PD ikke den nødvendige service til markedet og det betyder bl.a. tomme hylder hos distributørerne.
Ligeledes er PD oprindelig udviklet som en dyppe-maling til håndværktøj - og egentlig slet ikke ment til at skulle sprøjtes på autolak.

Ovenstående har givet idé til opstart af Cardipuk. Deres produkter er, gemmen 2 år, udviklet af tidligere PD-medarbejdere, som har bibeholdt liquid-wrapping-princippet, men fjernet de dårlige stoffer, som ikke er gode for autolak. Ligeledes er farveintensiteten meget stærkere!
Produkterne bliver produceret i England, og det betyder at vi aldrig løber tør! :)

Til gengæld vil vi gerne have en lille anmeldelse af produktet samt et par billeder til vores Facebook- & hjemmeside.

Se meget mere på http://www.spraywrap.dk

[youtube:36c8zaa8]http://www.youtube.com/watch?v=HtM1_s5rqrk[/youtube:36c8zaa8]

3
Sponsoraftaler / SUPER priser på vinterdæk.
« Dato: Nov 08, 2012, 12:23:52 »
Brian har valgt at give jer dette SUPER tilbud.
______________________________________________
Jeg laver lige et vintertilbud på dæk til hs brugerene

Alle størrelser leveres til SUPERpris og der betales kun for montering og afbalancering

Tilbudet gælder kun hs brugere.

Det er nu der skal vinterhjul på bilerme.

For at bruge tilbudet, skal man ringe til Brian
http://auningservicecenter.dk/

4
Arkiv / Tak for opmærksomheden.
« Dato: Apr 18, 2012, 06:51:48 »
Er blevet bedt om at poste nedenstående.
_________________________
Kære alle på Hi-Speed.

Tusind tak for den smukke krans til Michael Iversens bisættelse. Det har varmet os meget, at i har tænkt på ham på denne dag. Det var trods omstændighederne en smuk dag. Præstens tale i kirken var meget rammende og beskrev meget præcist hvem Michael var og hvordan han havde levet sit liv. Kisten blev båret ud af den nærmeste familie og hans 2 bedste venner, hvor Jess var den ene af dem. Det var meget smukt og jeg tror alle som var der, fik sagt farvel til Michael.

Jeg håber i vil fortsætte i hans ånd med gode diskussioner, hvor i ikke altid er enige, men får luft for jeres meninger og alligevel holder "borgfred". Det vil glæde ham der hvor han er nu. Jeg er sikker på, at hvis han kunne deltog han gerne.

Knuz
Birgit og Line

5
Arkiv / Iversens Begravelse..
« Dato: Mar 18, 2012, 15:09:53 »
Hej Alle.
Som de fleste nok ved, mistede vi desværre Michael Iversen i Torsdags.
Han skal begraves på Tirsdag, og Birgit (Michaels kone) har spurgt til hvor mange herinde fra der vil deltage i begravelsen.
Derfor vil det glæde mig at man giver mig en besked, hvis man deltager. Så kunne vi HS´ere evt følges ad.

Endvidre HUSK vi samler ind til en flot krans. Håber i har lyst, overskud, og ønsker at sende jeres sidste respekt til denne fantastiske mand vi har mistet...
(INFO OMKRING INDSAMLINGEN, STÅR I ANDEN TRÅD)

6
Arkiv / Et lys brændte ud. Farvel min ven.
« Dato: Mar 16, 2012, 13:24:44 »
Kære alle sammen.

Det er med stor sorg, og tårer i mine øjne jeg skriver dette.
Igår kl 18.20 sov min gode ven Michael Iversen ind.
Som i er mange der ved og kan huske har Michael været alvorlig syg i ca 2,5 år. Han har i denne periode kæmpet en kamp som de færreste mennesker ville have kunnet gøre lige.
Jeg er personlig slået ud, og derfor nok lidt kort for mit hoved, og jeg har lovet Birgit (Michaels kone) at poste en mail til jer, som forklarer hele forløbet. Jeg har også lovet Birgit at i p.t ikke tager kontakt til hende, men at kontakten lige her først går gennem mig, håber i vil respektere dette.
Ved vi er mange der gerne vil vise vores sidste respekt til vores alles ven, derfor har jeg startet denne indsamling til en stor krans til hans begravelse (tid og sted kommer). Kommer der mange penge ind her, vil forslår jeg at vi giver Michaels datter Line de overskydende penge. MEN da der ikke er sat dato endnu, haster det med indbetalingerne, og vil derfor bede alle jer der er med om asap overføre penge.
Her er konto:
Reg nr: 7176
Konto nr: 1258822
(Husk at skrive dit navn samt bruger navn på)
Michael skal begraves Tirsdag d.20.03.12 kl 14 i Asminderød Kirke i Fredensborg.
Så indsamling til blomst HASTER, da jeg skal bestille mandag. Derfor, sender du en skilling til blomst, er du så ikke sød også at sende mig en PB med beløbet, så jeg kan vide hvad der skal bestilles for mandag. (Mange vil først gå ind tirs eller ons, og det kan jeg ikke vente på)
Ved telefonisk kontakt kan jeg de næste 23 timer træffes p.

Farvel Michael.
Du var en super skøn person, som jeg vil savne resten af mit liv. Du var der altid for dine venner, og tøvede aldrig med at give en hånd, en snak, eller blot være der.
Du vil altid være savnet, men jeg vil aldrig glemme dig.
Tak for alt min ven, vi ses på den anden side.
__________________
Mail fra Birgit:

Kære alle jer, som har kendt Michael og haft mange diskussioner og uenigheder med ham på Hi-Speed, så skal i vide, at det har været noget, som gav ham meget og trods hans stædighed og nogle gange sort/hvide opfattelse af tingene, så var han glad for det og meget glad for at kende jer. Han kom aldrig tilbage til noget der mindede om hans liv før han blev syg og magtede ikke at være aktiv på Hi-Speed. Så fredags barometeret, som han tit talte om, må en af jer bære videre, hvis i synes.
Michaels sidste par år har ikke været nemme og det var meget svært for ham at acceptere at han nu skulle bo på plejehjem, ligesom han ikke havde en erkendelse af, at hans situation var blevet sår dårlig, at han ikke længere var i stand til at klare sig selv.
Michael helbreds tilstand gik støt og roligt ned ad bakke, efter Line og jeg kom hjem fra USA den 4. august sidste år. Det var med bævende hjerte og krydsede fingre at vi tog af sted i en måned, for vi vidste ikke om vi ville få hele ferien. Michael var også meget ked af at vi tog afsted, men endte alligevel med at ønske os en god ferie. Inden vi tog afsted forsøgte vi at lære ham at bruge skype, men det var ikke nemt og det lykkedes ikke rigtigt.
Michael var hjemme hos os nogle ganske få gange efter vores ferie og så blev han tiltagende dårligere, så jeg magtede desværre ikke at have ham hjemme længere.
Den 7. oktober 2011 fik Michael amputeret det ene ben under knæet pga koldbrand. En operation jeg havde håbet han ikke skulle opleve. Den 23. oktober fik vi en opringning fra sygehuset, at Michael havde haft respirations stop ( trak ikke vejret ) og de vurderede at han var døende. Vi tog der op og Line sagde farvel til sin far for 3. gang. Han overlevede og det var på en gang jo dejligt for Line, men også meget hårdt, for hun magtede ikke at sige farvel en gang til og så han klarede den alligevel.
Efter den oplevelse har Michael stort set sovet 20 timer eller mere i døgnet og blevet mere og mere dårlig.
De sidste 2 uger er det gået meget stærkt og i onsdags den 14. marts blev han indlagt efter dialysen. Jeg blev ringet op af en af lægerne, som jeg efterhånden kender ganske godt, at de havde besluttet at stoppe al behandling af Michael, da de vurderede at hans samlede helbreds tilstand var så dårlig, at han ikke længere havde glæde af behandling. Så onsdag var Line og jeg på sygehuset fra omkring kl. 17 og til 23.30. Han var meget lidt kontakt bar, men vi var heldige og fik talt lidt med ham. Torsdag den 15. marts blev han udskrevet fra sygehuset og kom hjem på plejehjemmet. De vurderede at det bedste for ham var, at være der i hans sidste tid. Michael var ikke ved bevidsthed på det tidspunkt.
Michael var hele dagen, den 15. marts, omgivet af mennesker han holdt af og på intet tidspunkt alene. Han var meget fredfyldt at se på og han havde ingen smerter. Vi fik alle sagt farvel til ham, hygget, grinet, grædt og været stille sammen med ham.
I løbet af dagen kunne jeg se på hans ansigt, at den Michael som var før han blev syg i november 2009, var at se igen. Det var dejligt at opleve og det har hjulpet rigtigt meget på den svære tid, som har været siden han blev syg i 2009.
Michael sov stille og meget fredeligt ind den 15.marts kl. 18.20.
Line savner sin far rigtig meget og har svært ved at forstå det nu er slut.
Jeg vil sige at jeg selvfølgelig også savner ham og sidder tilbage med et ønske som aldrig blev opfyldt. Nemlig at Michael ikke skulle have været igennem de sidste 2 år, for det har ikke været et værdigt liv for ham.
Til slut vil jeg gerne sige, at dem af jer som gerne vil det, er meget velkommen til hans bisættelse. På nuværende tidspunkt ved jeg ikke hvornår den finder sted, men det vil i høre om fra Jess.
I skal alle have mange tak for de i gav Michael i alle de år han var aktiv på Hi-Speed og i andre sammenhænge. Det betød meget for ham.

Knuz
Birgit

7
Mad / Yezz Morgenboller..
« Dato: Feb 14, 2012, 12:48:15 »
Har i gennem lang tid arbejdet med min egen sunde opskrift på boller. De er ikke spec kcal lette, men det er SUNDE kcal der er i dem, og så mætter de vildt. MEN bedste er, de smager KANON.
Her er et link til opskriften, som kan printes.: http://www.hi-speed.dk/yezz-care/morgenboller.doc" onclick="window.open(this.href);return false;
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yezz Morgenboller.

400 gram Havregryn.
425 gram Hvedemel
50 gram Axa Fibersund
50 gram Hvedeklid
100 gram Mysli (bruger levevis med nødder)
2 tsk fintsalt
1 pk gær
1 ltr lunken vand.
25 gram Hørfrø
25 gram Solsikkekerner.
1/2 dl Olivenolie


Vandet i en skål, og smuldre gæren i. Derefter kommer du havregryn og salt i og rører det godt sammen. God ide at lade det trækker 3-5 min. Derefter kommes Fibersund, Hvedeklid, Mysli i, og røres godt sammen. Hørfrø og solsikkekerner kommes nu i, og der røres lidt igen. Så blandes halvdelen af melet i, og røres godt. Resten af melet kommes i, og røres godt sammen. Til sidst kommer man olivenolien i, og igen skal det røres ud. (det er helt klart en fordel med en røremaskine, men kan god godt klares i hånden.).
Dejen er nu meget blød, fordi der er sparet meget på hvedemelet, for at spare på kcal. Derfor bages de med storfordel i Muffinsforme, eller liggende (ikke papir forme). Fordel dejen i formene (max halv fyldte), og lad dem hæve i 40-60 min. Derefter ind i en forvarmet ovn op 200 grader i ca 20-30 min (variere lidt fra ovn til ovn). Vil man bage alm formet boller, så skal der en del mere mel i.

Vil man gerne have en mere basis dej, kan men nemt undvære hørfrø og solsikkekerner. Man kan også komme andre ting i, bla er rosiner, kanel, mandler, hasselnødder, græskarkerner osv osv og så dejlige i bollerne. Skal man lave dem til ungerne, så kom en smule kakao pulver i, og et par knuste stykker pålægschokolade.

Basis dejen er en kanon grund dej, som kan bruges til rigtig mange ting. Franskbrød, flutes, pizza, knækbrød (blot tilføre en del mere salt) osv osv.

Velbekomme, og husk de mætter meget  :o).

Yezz Care.
VILJEN TIL AT VILLE.

8
Foto / Hvilket digikammera til MAX 800.-? ?
« Dato: Dec 05, 2011, 14:26:41 »
Skal bruges af ældre dame. Så der er ikke de store krav. Findes de billigere er dette også kærkommen.
Hvad skal man vælge??.

Har lidt øje på denne:
http://www.edbpriser.dk/Product/Details ... id=5195668

9
Mad / Spaghetti med tomatsovs
« Dato: Mar 19, 2011, 19:09:52 »
til 4 personer
- 400 g god spaghetti
- 125 g Kalkun bacon i tern (alm kan også bruges)
- 1 hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 ds hakkede tomater
- 50 g friskrevet parmesan
- 1 spk Ketchup
- 1 damehåndfuld urt f.eks. salvie, oregano, basilikum eller persille. Har man ikke friske, så brug det fra krydderihylden.  
- Salt og peber
_______________
Kom spaghettien i spilkogende vand med salt. Kog den efter anvisningen. Tjek halvvejs. Bideprøve.  
Imens simrer bacon, løg, hvidløg i olien i en anden gryde. Når løgene er klare, tilsættes tomat samt urt og lidt vand fra spaghettigryden. Lad det småkoge. Når pastaen er næsten klar, hældes den op i en sigte og over i gryden.
Masser af parmesan. Smag til med salt og peber.
Kog igennem nogle sekunder. Nu skulle spaghetti og sovs være færdig på samme tid.
Hvis man ønsker kan man også koge spaghettien færdig alene, og server sovsen og spaghettien hver for sig.

10
Vis dit projekt. / 406 TS6, interiør.
« Dato: Mar 08, 2011, 19:33:42 »
Har i lang tid været træt af de grimme blå lister der er indvendigt i en TS model. Derfor har jeg fået et sæt malet i samme farve som bilen.
Se før og efter billed.

11
Arkiv / Indsamling til Blomst/Krans til Anita Lübker
« Dato: Dec 28, 2010, 13:19:12 »
Som de fleste nok har læst mistede Lars Lübker igår sin kone Anita Lübker.
Der er nogle stykker der har bedt om at jeg lavede en indsamling.

Sulle du ønske at give et bidrag til en super blomst/buket, så er her konto nummeret til det.
Reg nr: 7176
Konto nr: 1258822
(Husk at skrive dit navn samt bruger navn på)
Da Anita allerede skal begraves på Fredag, er det vigtigt for mig at i sender mig en PB med det beløb i overfører, da jeg nok ikke når at få alle pengene ind inden jeg skal bestille blomster.

http://anitasdagbog.blogspot.com/2010_1 ... chive.html" onclick="window.open(this.href);return false;  (det er hård læsning, jeg har ikke kunnet læse det hele, trods mange forsøg)

12
Arkiv / Indsamling til Blomst/Krans Hans Bendix. *NU DATO*
« Dato: Nov 12, 2010, 10:55:29 »
Som de fleste nok har læst mistede vi i nat kl 03.00 Hans Bendix. Syntes vi skal sige farvel med manér.

Sulle du ønske at give et bidrag til en super blomst/buket, så er her konto nummeret til det.
Reg nr: 7176
Konto nr: 1258822
(Husk at skrive dit navn samt bruger navn på)

Jeg kan ikke endnu sige hvornår jeg lukker indsamlingen, da vi endnu ikke ved hvornår han skal begraves.

13
Arkiv / Indsamling til Hans Bendix. *LUKKET* *Update*
« Dato: Sep 20, 2010, 18:32:03 »
Som de fleste ved er Hans inde i en rigtig svær tid i sit liv, gudskelov er Hans meget åben omkring hans situation, og er super god til at holde os alle opdateret.

Efter dette indlæg:  viewtopic.php?f=2&t=99152" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Er der en Hi-Speeder der har valgt at give Hans og konen weekendopholdet, og i den forbindelse har flere givet udsagn om at de gerne vil være med til at samle lidt ind, så vi måske kan åbne lidt muligheder i Hans liv her i den meget svære tid. Pengene i indsamlingen vil gå til Hans, som så selv vil kunne forvalte dem som han føler bedst.

Jeg har derfor indvilget i at stå for denne indsamling.
Sulle du ønske at give et bidrag til Hans Bendix, så er her konto nummeret til det.
Reg nr: 7176
Konto nr: 1258822
(Husk at skrive dit navn samt bruger navn på)

Håber der er rigtig mange der vil støtte op, hvad der for os virker som lidt, er samlet noget der kan hjælpe STORT.

14
Detailing / Polering i hånden.
« Dato: Jul 22, 2010, 11:54:41 »
Da jeg ikke har en fancy polermaskine, og står med en bil der lige er kommer hjem fra undervognbehandling og ser træls ud. Så er mit SPG hvad skal jeg købe som er nemmest at arbejde med.
Bilen er løbende blevet poleret, så ikke fordi den er træt og mat.
Har før brugt produkter fra Sonax, men syntes ikke de holder ret længe på bilen.

15
Ordensregler / REGLER FOR BRUG AF KØB/SALG FORUM.
« Dato: Jun 02, 2010, 21:37:50 »
1) Al reklame som IKKE er aftalt med webmaster er ikke tilladt.
- Skønnes det af Moderator, at der i en tråd er tale om kommercielt salg - og der IKKE foreligger en aftale med webmaster - vil denne blive slettet.

2) Alle tråde hvor det skønnes af moderator, at der er tale om stjålne varer slettes.
- I grove tilfælde sendes de direkte videre til de myndigheder som har med den slags at gøre.

3) Repost af annoncer bedes holdt i den originale tråd. Link til ens annoncering på andre forums ikke tilladt.
- Dvs. er der ikke en fyldest gørende beskrivelse af hvad der er tilsalg og en pris, vil der blive slettet.

4) Tråde omhandlende piratkopiering af enhver slags fjernes.

5) Undlad at oprette mere end 1 tråd for det du vil have solgt og skriv i overskriften hvad du søger/sælger.

6) Et link til en anden annonce er ikke nok, ønsker man at bruge køb/salg herinde, er det mindste man kan gøre at lave en ordentlig annonce. Så husk vigtig info så som: Mærke, model, alder, stand, farve, pris og lokalitet. Billeder skader jo heller ikke. (her er en guide til hvordan man uploader her på HS http://hi-speed.dk/2phpBB/viewtopic.php?f=8&t=84767 )

7) Vi ønsker ikke se alle disse åndssvage kommentarer til folks annoncer om hvor grimme eller anderledes folks biler/ting er. Eller om hvor urealistiske folks priser er. Vi ved godt at det er et forum, og dermed kan man godt forvente kommentarer, men tag nu lige og hold det sobert og ordentligt. Skriv kun på en annonce hvis du har interesse i at købe.

Dette er et lille regelsæt til at hjælpe brugerne i køb/salg forummet. Læs evt. helt vores regelsæt her: http://hi-speed.dk/2phpBB/viewtopic.php?f=13&t=51508


Er der spg til disse regler, er man velkommen til at kontakte undertegnet.

Sider: [1] 2 3