Blandede bolcher > Foto

søger erfaring med CANON 6D MARK 2

(1/3) > >>

rosenkilde:
Hej,


Da jeg har solgt min Canon 6D, søger jeg lidt erfaring på Canon 6D mark 2.


Jeg har set utallige videoer på youtube, og det har kun forvirret mig endnu mere. Den ene er vild med den, og den anden synes det er noget skrammel. Jeg Vil gerne have et kamera med et noget bedre autofokus end det der var i min gamle 6D. Her mangler jeg en, der ejer kameraet , og kan komme med sine erfaringer på det.


Jeg har også været så heldig, at låne en 5D mark 3, og den virkede autofokus virkelig godt på. De eneste minusser jeg har til det kamera er, at kameramodellen er gammel (2012), og at den ikke har Wifi. Wifi har jeg brugt en del på min 6D.


/Kenneth


 

John Sahl:
Det er virkelig ikke nemt. Jeg havde en aftale med en gut der ville nedgradere hans 5d4 til et 5d3 (som jeg har), så vi aftalte at bytte, men da vi stod og rent faktisk var ved at overlevere, så fortrød han... Nu hungrer jeg så efter 5d4, men har ikke råd for tiden :-(

Hvad skyder du mest? For det har efter min mening ret stor betydning for valget.

rosenkilde:
Øv John, det var da ærgerligt. Jeg har også kigget på 5d4, men det rækker pengene ikke til, med mindre der kommer en brugt til salt for omkring 10.000kr, og det gør der næppe foreløbigt.

Jeg skyder gerne billeder af mine børn på 2 og 4 år. De står jo sjældent stille, så der kom fokussystemet i min 6D til kort. Ellers bruger jeg det til hobbybrug. Ikke noget professionelt, for det rækker mine evner ikke til. Noget af det de er sure over 6d2 i videoerne er, at der kun er 1 slot til kort og ingen 4k video. De 2 ting er jeg ligeglad med. Det jeg vil være ked at, er at købe et for mig dyrt kamera, og så blive skuffet over autofokus på det.

Kameraet skal være full frame, da jeg godt kan lige, at man kan presse den på ISO, uden at der kommer for meget støj, og at mine objektiver passer perfekt til full frame.

Jeg har også kigget på en EOS R, men jeg ved ikke om jeg kan vende mig til den noget anderledes opbygning. Den har dog mange features fra en 5d4, og kan købes i udlandet for omkring 11.000kr. incl adapter til mine objektiver.

John Sahl:
Det lyder jo langt hen af vejen som mit behov, her er børnene bare hunde og så er jeg pludselig blevet hooked på at skyde fugle...

Forstår godt tanken om EOS R, den vinder faktisk på flere områder over 5d4, men lige når det kommer til coninuous AF, som jeg bruger rigtig meget, så taber det stort. Til dit brug, så lyder det dog faktisk som et godt bud. Det er dog meget anderledes i den daglige brug, så det kræver nok lidt tilvænning :-)

rosenkilde:
Var penge ikke et problem, havde jeg vagt en 5D4. Jeg må ud og se begge modeller, og få en fornemmelse af dem begge.

Hvis jeg var sikker på, at autofokus på 6D2 er godt, kunne jeg sagtens bruge den, men der mangler jeg erfaringen fra en der har en og har brugt den.

Tak for svaret indtil videre:-)

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version