Forfatter Emne: REGLEMENT FOR BRUG AF HI-SPEED.DK  (Læst 8801 gange)

Dr. Pepper

  • Administrator
  • Inderkredsen
  • *****
  • Indlæg: 13909
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.Hi-Speed.dk
REGLEMENT FOR BRUG AF HI-SPEED.DK
« Dato: Maj 24, 2006, 18:06:35 »
1: Al reklame som IKKE er aftalt med webmaster er ikke tilladt. Webmaster kan kontaktes på webmaster@hi-speed.dk
- Det er ikke tilladt at drive forretning igennem Hi-Speed, og derved opsøge/tilbyde hjælp til evt kunder, med mindre man har en reklame aftale med webmaster.
- Skønnes det af Moderator, at der i en tråd er tale om kommercielt salg - og der IKKE foreligger en aftale med webmaster - vil denne blive slettet.

2: Alle tråde hvor det skønnes af moderator, at der er tale om stjålne varer slettes. Tråde der medvirker til dårlig stemning eller forsøg på at lave splid på HS vil blive slettet, samt tråde om strid mellem diverse bilforaer.
- I grove tilfælde sendes de direkte videre til de myndigheder som har med den slags at gøre.
- Gentagende personlig hetz vil i første omgang medføre en advarsel, stoppet det ikke der, så risikerer man en banning fra HS.

3: Tråde der løber løbsk mht. mudderkastning o.lign. slettes af Moderator.
- I brugen af fora skal indlæggene samles, så trådene ikke forsvinder til side 2. Moderator kan til hver en tid samle tråde, hvis det bliver nødvendigt. Eksempler på tråde/indlæg, der med fordel kan samles, kan være f.eks. vittigheder, udfordringer, forsikrings- og IT-spørgsmål osv.

4: Tråde som omhandler ulovligt gade-race slettes af Moderator.
- Vurderes det af Moderator, at ulovligt gaderace opslåes som træf el. lign., bliver pågældende tråd/indlæg omgående slettet. Kontakt Moderator i tvivlsspørgsmål eller ved uenighed.

5: Tråde der er af en sådan karakter, at de IKKE overholder almindelige etiske regler, kan uden videre slettes af Moderator.

6: Tråde omhandlende piratkopiering af enhver slags fjernes.

7: Moderator kan til hver en tid redigere i eller flytte en tråd/indlæg, lukke den eller, hvis det skønnes nødvendigt, slette den.

8: "Hetz" mod firmaer/virksomheder/forhandlere ønskes minimeret (frabedes ;) ). - Kontakt hellere den erhvervsdrivende først. Derefter kan der evt. luftes kritik på forum, hvis intet svar er opnået.

9: Tråde omhandlende deling af adgang til betalingshjemmesider imod de enkelte websteders regler, vurderes som en overtrædelse af ophavsretsloven, og er ikke tilladt.
- Efterlysning af sort arbejde, og andre ulovligheder accepteres ikke. Sker dette vil det blive påtalt, og kan i sidste ende med en banning, og så sendes de direkte videre til de myndigheder som har med den slags at gøre

10: Brug søg-funktionen i forum, i stedet for at efterlyse folk.

11: Signaturer må maksimalt indeholde 5 linier tekst. Alternativt 3 linier tekst, samt grafik der maksimalt må være 80 pixels høj og 468 pixels bred.

12: Tråde der udelukkende handler om at bede om stemmer på bil- og andre webgalleri-udfordringer slettes.

13: Hvis man er utilfreds med at en tråd er blevet slettet starter man IKKE en ny for at diskutere hvor vidt det var retfærdigt at den oprindelige tråd blev slettet. Den nye tråd vil blive slettet og vedkommende som starter den risikerer 14 dages banning fra brug af Forum.

14: Det er kun tilladt at have en profil på sitet, med mindre andet er aftalt med webmaster. Opdages det at man uden tilladelse har mere end en profil, vil den nyeste profil blive slettet.

Moderatorerne er objektive personer, som er udpeget af webmaster (hjemmesidens ejer, Dr. Pepper) til at varetage og repræsentere Dr. Peppers holdning, samt holde ro og orden og sørge for god tone i fora. Og har dertil en række værktøjer såsom at give advarsler, eller banne i sidste ende.

Føler man sig stødt over en tråd, eller er der evt. brud på regelsættet, kontaktes en af moderatorerne.

Knudsen-406 - knudsen@hi-speed.dkModerators afgørelse er endelig og kan ikke appelleres, men evt. spørgsmål kan rettes til denne, eller man kan kontakte undertegnet.
/Jess