Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - tomdk

Sider: [1] 2
1
Biler / S: 2013 Renault Grand Scenic 1,5 dCi 110, 7prs, 69.000 kr.
« Dato: Feb 19, 2021, 12:15:29 »
Bilen er sortmetal og har masser af ekstraudstyr - bl.a. kan nævnes klimaanlæg, fjernbetjent centrallås, navigation med opdateret kort, sædevarme, automatisk hill hold, fartpilot, multifunktionsrat og aftageligt anhængertræk.

Det er en rigtig god familiebil med masser af plads. 3 individuelle bagsæder med ISOFIX på hvert bagsæde, og det betyder også, at en voksen kan sidde mellem to autostole på bagsædet. 7 personers bil med tredje sæderække i bagagerum, som kan nedfældes og som giver et kæmpe bagagerum, hvis i kun er 5 personer.

Bilen fremstår i fin stand og med fuld servicebog hos autoriserede Renault værksteder. Der er ingen rust. Bilen er vedligeholdt i henhold til fabrikkens forskrifter og de ting der er opstået, er løbende blevet taget. Tandrem og kobling blev skiftet i 2018 og skal først skiftes igen om flere år.

Der medfølger 2 nøgler samt 2 hjulsæt - sommerdæk på alufælge og vinterdæk på stålfælge. Sidstnævnte har kørt få tusinde km. På begge hjulsæt er der masser af dækmønster. Kvalitetsdæk er monteret.

Vi har ejet bilen i 2,5 år og kørt 50.000 km. Den har gennemsnitligt over disse mange km kørt 17 km/l. Bilen koster 3k i årlig ejerafgift og 4-5k i årlig kaskoforsikring inkl. autohjælp og glasdækning. Service på autoriseret værksted koster under 2k. og skal udføres én gang årligt. Sammenholdt med bilens størrelse, muligheder og udstyr får du virkelig meget for pengene – og særligt i forhold til hvad den løbende drift koster dig.

Der er tale om en brugt bil og det kan ses på mindre overfladiske ridser/brugsspor. Bilen bliver privat rengjort før overdragelse til køber.

Bilen sælges privat og som beset. FDM-slutseddel udarbejdes mellem køber og sælger.

Kontakt: tlf. 42 560 558 eller mail tkrath@hotmail.com


2
Off-Topic / Hvor anskaffer man en kattekilling?
« Dato: Maj 15, 2020, 01:07:49 »
Har ingen erfaring overhovedet med emnet - nogen som kan hjælpe?

Vi overvejer om vi skal anskaffe sådan en - ungerne på 5 og snart 7 år vil det virkelig gerne.

3
Off-Topic / Reservedele til Weber Spirit E320 - hvor?
« Dato: Mar 25, 2020, 23:52:38 »
Jeg har en Weber Spirit E320 fra ca. 2012 som i dag brød i brand pga. gasslangen var utæt! :58: :58:  Jeg tændte grillen og gik fra den - kom tilbage 5 min. senere hvor der var godt gang i flammerne! I dag var første gang i år jeg brugte den.


Grill'en fejler absolut intet udover den skal have ny 1) slange og 2) en enkelt ny betjenings-knap (som denne - https://www.grillparts.com/weber/spirit700.asp?product_id=91333 - https://www.ebay.co.uk/itm/Lot-Set-of-3-Weber-Spirit-Barbeque-Gas-Grill-Control-Knobs-30149200-W/254551335964?hash=item3b4471241c:g:v70AAOSwngxee8bD).


Spørgsmålet er HVOR jeg køber disse reservedele? Umiddelbart kan jeg kun finde amerikanske hjemmesider, men det kan da ikke være rigtigt? Nogen erfaringer at dele?


Modellen er den viste øverst til venstre:

4
Diverse / S: Børnecykel af meget høj kvalitet - ca. 3-4 år
« Dato: Apr 29, 2019, 21:03:41 »
Islabike Cnoc 14 large - unisex børnecykel.

Letvægtscykel af højeste kvalitet fra engelske Islabike.

Str. 3 år. Indersidelår fra 38-48 cm. Ca min. højde er 92 cm.

Fra juni 2016.

Cyklen er bygget til at gøre cykling for børn nemmere. Her er fokus på at holde vægten nede og dermed kan dit barn hurtigere lære at cykle, lettere køre over stigninger og i det hele taget har en større fornøjelse af cykling. Vores barn har aldrig anvendt støttehjul og lærte at cykle på 1 uge efter at have brugt løbecykel i 6 mdr. Han var 2 år og 8 mdr.! Han kører nu på en større Islabike og derfor sælger vi denne han lærte at cykle på.

Cyklen har nogle brugsspor, men har ingen fejl/mangler. Den er netop blevet tjekket igennem - bremser, slanger, kæde og dæk. Har forsøgt at inkludere billeder som viser hele cyklens stand.

Cyklen skal afhentes i Holte men kan også tages med i toget til København.

Se også mere her: https://www.islabikes.co.uk/product/bikes/cnoc/

5
Off-Topic / Hjælp: bærbar PC til børnehave
« Dato: Nov 07, 2018, 16:16:51 »
Jeg skal købe en bærbar PC til ungernes børnehave som kan anvendes til at vise billeder og skrive på. Det er ikke meningen at ungerne selv skal bruge den - kun under opsyn og hjælp fra en voksen. Jeg ved at Lenovo kan holde til tæsk men jeg vil helst ikke bruge mere end 5K. Nogen erfaringer / anbefalinger her fra? Harddisken skal være stor, men jeg tænker ikke at SSD er nødvendig?

6
Off-Topic / Nogen med forstand på Scalextric / slot car biler?
« Dato: Okt 27, 2018, 14:43:22 »
Vi har fundet den gamle Scalextric racerbane frem og alle vores biler - Ninco, Fly, Pro Slot, SCX mm. Med flere af bilerne har vi det problem at gummiet på hjulene er blevet hårdt/glat. Findes der en metode til at opfriske dette gummi så bilerne har bedre greb? Jeg kan se at der kan købes nye dæk men vil gerne prøve at opfriske eksisterende dæk først hvis der findes en metode?


7
Diverse / Bortgives - flyttekasser, Holte
« Dato: Aug 01, 2018, 23:36:22 »
Vi har en masse flyttekasser i overskud efter flytning. Det er papkasser af høj kvalitet som også kan benyttes til fx. opbevaring - ikke sædvanlig Silvan-kvalitet, men fra professionelt flyttefirma efter udstationering.

De kan afhentes i Holte.

Hvis de ikke afhentes ryger de til genbrug.

8
Hej forum


Vi har boet i England hvor vi i 2 år har ejet en 2014 Citroen C4 Grand Picasso med få km på tælleren og en masse ekstra udstyr. Det var denne model:
https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/citroen/citroen-c4-grand-picasso-16-exclusive-2014-review/


Vi har været utrolig glade for bilen, men prisen i DK er langt over hvad vi vil betale for den. Derfor ser vi på alternativer, og et alternativ er at købe den tidligere model med en del km på tælleren - f.eks. denne:

https://www.bilbasen.dk/brugt/bil/citron/grand-c4-picasso/16-e-hdi-112-seduction-e6g-7prs-5d/3687016


Spørgsmålet til PSA eksperterne er om det er en dum ide? Jeg kan f.eks. forstå at der er problemer med den automatiske håndbremse.


Tusind tak for jeres input.

9
Diskussionsforum om biler generelt / Leasing af bil - billigst?
« Dato: Apr 19, 2018, 23:35:18 »
Hej


Er der nogen som kan hjælpe med at guide mig i retning mod landets billigste bil at privatlease? En gang kunne Citroen C1 leases for c. 1.000 kr./md. men det ser ikke ud til at være muligt hos Citroen længere.

10
Off-Topic / Salg af bil - bliver jeg snydt?
« Dato: Apr 06, 2018, 22:40:52 »
Hej

Vi bor i England og skal have solgt vores Citroen Grand C4 Picasso. En mand fra Cypern har henvendt sig og vil koebe bilen. Han er ved at arranger at der foretages inspektion af bilen (udfoeres af tilsvarende Falck/Dansk Autohjaelp herovre) og senere transport af bilen fra England til Cypern.

Han vil overfoere koebsprisen til vores private bankkonto.

Jeg har vaeret i dialog med ham i dag pr. email og her til aften over telefonen. Han svarer fint pr. mail og tlf. Jeg har fundet hans LinkedIn. Han virker meget reel.

Han fortaeller at han har koebt bil to biler foer paa denne maade fra England og importeret. Det skyldes at bilerne er langt billigere og det er forstaerket af kursen paa GBP. Jeg kan finde engelske speditoerer som har hjemmesider omkring eksport af biler fra England til Cypern.

Hvis han overfoerer penge til vores private bankkonto - kan han paa nogen maade annulere denne overfoersel? Overser jeg noget?

Naar han har overfoert pengene kommer transportoeren til min adresse og afhenter bilen, noegler og papirer.

I Danmark er der mange historier omkring salg af biler til udlandet og det er alt sammen scam. Jeg tror ikke dette er scam, men hvordan kan jeg vaere sikker? Hvordan kan han snyde mig i denne situation?

Hilsen Thomas

11
Off-Topic / Valg af løbehjul
« Dato: Dec 05, 2017, 20:54:47 »
Hej

Mange herinde har børn så jeg tænker at der er erfaring med valg af løbehjul. Udvalget er meget stort. Hvilke mærker har I gode erfaringer med?

Vi har idag et 3-hjulet Micro løbehjul som har gjort det godt, men jeg ved ikke om deres 2-hjulet udgave er lige så godt eller om deres findes bedre alternativer.

Mvh Thomas

12
Off-Topic / Samtykkeerklæring - rejse med andres børn?
« Dato: Jun 05, 2017, 23:30:12 »
Hej


Vi bor i England. Mormor skal have vores datter med retur til Danmark på torsdag og vi henter hende så i weekenden i Danmark. Er der nogen her på forum, der har erfaring med at udarbejde en samtykkeerklæring, som mormor kan tage med ud i lufthavnen på torsdag - vise til sikkerhed, check-in, paskontrol i Danmark m.v.?


Jeg har læst her, men synes ikke jeg bliver klogere på en egentlig formular der kan anvendes.
http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/boern-unge-pensionister-paa-rejse


Mvh Thomas


13
Hej


Har ovenstående bil fra 2014 - denne model:
http://images.car.bauercdn.com/upload/31932/images/1040x585/000062a14071-ba98-46b9-a.jpg?mode=pad


Vi købte bilen i april 2016 fra en Citroen forhandler. Fuld servicebog og bilen blev serviceret da vi købte den. Den fortæller nu at der er 3 uger eller 20.000 km til næste service. Vi har kørt 6.500 km i den på et år. Jeg har booket service til om 3 uger, men jeg kommer i tvivl om det virkelig kan være rigtigt. Andre biler jeg har haft har kørt med XX.000 km eller 2 år - hos Citroen er det XX.000 km eller 1 år.


Hvad siger panelet?


Mvh Thomas

14
Hej


Vi har en 2014 Citroen C4 Grand Picasso. Bilens forlygter er elendige - det er H7 55w nærlys pærer, som erstatter LED striben når det er mørkt. Er det kun min bil eller har I andre ejere også samme erfaringer? Hvad har I gjort for at få bedre lys på bilen? Der er monteret Philips pærer i den, som bør være OK.


Bilen er identisk med denne her:
http://cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/0/28//f-drives-nov-278.jpg


Hilsen Thomas
15
Off-Topic / Simpelt kamera til 4-årig?
« Dato: Sep 07, 2016, 22:27:22 »
Hej

Nogen der har erfaringer med et simpelt kamera til en 4-årig? Skal være med skærm bagpå og gerne lidt robust. Skal ikke være alt for dyrt.

Har fundet eks. dette som er både vandtæt og stødsikkert, men det må gerne være billigere (og en anden farve):
http://www.elgiganten.dk/product/foto-video/digital-vandtat-kamera/COOLPIXS33PNK/nikon-coolpix-s33-kompaktkamera-pink

Vil gerne høre om Jeres erfaringer.

Mvh Thomas

Sider: [1] 2