Forfatter Emne: Nytårs menuen  (Læst 14374 gange)

Skumle

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 2619
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://dk.linkedin.com/in/allannordahl/
Nytårs menuen
« Dato: Dec 28, 2015, 19:50:59 »
Tænkte vi kunne have en tråd til inspiration.

Her regner jeg med følgende menu:

Forret:

Hjemmerøget varmrøget laks

Hovedret:
Beef Wellington med pommes Anna og portvinssauce, bønnesalat af grønne bønner, feta og soltørrende tomater.

Dessert:
Rubensteiner kage

Fabritius

  • Moderator + Google rookie
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 9323
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #1 Dato: Dec 29, 2015, 19:38:14 »
God ide :)

Vi er ikke nået så langt i planlægningen. Indtil videre er vi kommet frem tilrette

Forret: Jomfruhummerbisque

Hovedret: Noget med død ko

Dessert: Noget sødt
Med venlig hilsen
 Claus Fabritius
 Shoot for the moondust, and you might get Focus

Zz24hours

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3368
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.toyotaklub.dk
Sv: Nytårs menuen
« Svar #2 Dato: Dec 29, 2015, 23:00:55 »
vi er hjemme med de 3 unger uden gæster, så en rolig aften her

Kæmperejer og kammuslinger til forret
Kalkunbryst med ost og bacon til hovedret - det er jeg sikker på ungerne vil elske, hvor de røde stege ikke altid er et hit
Bananasplit til dessert
mvh
Christian Zz24hours Sørensen
NON-pug 0wner - http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=2878" onclick="window.open(this.href);return false;
"Vi kører den ind med penis ... "

Wind Diesel

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 13745
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • My500px
Sv: Nytårs menuen
« Svar #3 Dato: Dec 30, 2015, 01:07:26 »
Rugbrød med leverpostej ... x-tra fancy kommer der syltede græskar på - og så resten af mine juleøl....
STOP destroying our planet - it's where i keep all my stuff !

please

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6729
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #4 Dato: Dec 30, 2015, 09:00:11 »
Forret ved jeg ikke da jeg ikke er med tilat lave den del.
Hovedret er oksemørbrad med kartofler og rodfrugter i ovnen. Og hj. Rørt rødvins samt bearnaise sauce. Dessert kører vi ikke med da vi med al sandsynlighed er for stive til at huske den alligevel
Mvh Ludvig

Kører pt Touran.
Citat kaare: Hvis ikke det var fordi jeg er så umanerlig velhængt, så kørte jeg stilen uden underbuks, da de jo kun er til besvær

Hasp

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3087
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #5 Dato: Dec 30, 2015, 09:52:31 »
Forret: Mega rejecoctail - vi elsker det her i huset så der bliver lavet nogle ordentlige pokaler!
Hovedret: Oksemørbrad m. champignon/ Bacon/ Grønne asparges, rødvinsovs og hasselbagte kartofler (fruen laver så lige en hamburgerryg da hun ikke er så vild med rødt kød - men passer mig fint da der så er til en hjemmerørt salat dagen efter :) )
Dessert: Is is is is i............... med frit valg af chokoladesovs og vafler


jesperchr_206

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3208
  • Karma: +1/-0
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #6 Dato: Dec 30, 2015, 11:58:23 »
Dropper forret og har bestilt 400 g bøffer af australsk ko. Tilbehør asparges og bacon samt bagte kartofler.
Dessert er vistnok noget is og så slutter jeg af med at møde kl 23.50 inde i byen...

Lasse - 206 GT

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 7388
  • Karma: +1/-1
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #7 Dato: Dec 31, 2015, 10:38:06 »
forretten har jeg ikke så meget med at gøre, noget suppe og noget reje noget.

Desserten er chokolade kagen fra erdusulten, med lidt is og en hindbærcoulis, som jeg har lavet her til morges.

Hovedretten er oksemørbrad som så mange andre. 2,5kilo, flot stykke, som ser meget "lige" ud, mulighed for gode bøffer et langstykke ned. Men nu kommer udfordringen, alle er ikke til så rødt kød som jeg selv er, og det kan blive noget gøj og stå og grille nogle bøffer helt grå, imens min lækre røde bøf bare står og bliver kold. Skal jeg lave det som en helstegt i stedet for?

rosenkilde

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 719
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.rosenkilde.be
Sv: Nytårs menuen
« Svar #8 Dato: Dec 31, 2015, 11:05:27 »
Hvis du gerne vil have bøffer, kan du jo bare smide de røde bøffer på senere, så alle bøffer er færdige samme tid :)


Ellers er sådan en mørbrad også lækker som steg. Så kan dem der ikke vil have røde bøffer bare få fra den tynde ende :)


Godt nytår :P


/Kenneth
Seat Leon 1.4TSI DSG7 ST FR

Lasse - 206 GT

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 7388
  • Karma: +1/-1
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #9 Dato: Dec 31, 2015, 12:02:20 »
Hvis du gerne vil have bøffer, kan du jo bare smide de røde bøffer på senere, så alle bøffer er færdige samme tid :)


Ellers er sådan en mørbrad også lækker som steg. Så kan dem der ikke vil have røde bøffer bare få fra den tynde ende :)


Godt nytår :P


/Kenneth

Det var godt nok en nem måde at løse mit problem på, tak :-)

Henning Jørgensen

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 4447
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.hi-speed.dk/Henning106Ree.html
Sv: Nytårs menuen
« Svar #10 Dato: Dec 31, 2015, 12:40:07 »
Årets nytårsmenu  :)

Gratineret hummer til forret
Krondyrkølle til hovedret
Tiramisu til dessert



Ikke det kønneste, men smagte godt.  :D

Mvh Henning
_____________________________________________________________________

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6482
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #11 Dato: Dec 31, 2015, 13:47:34 »
For ret: Hof/Tuborg.
Hovedret: helstegt oksemørbrad med flødekartofler.
Dessert: pæretærte med noget muscavo-crumble (?)
Kl 12. Kransekagen skylles ned med Fernet Branca :-)

Mørbraden er godt igang med den vigtigste del af tilberedningen, gnedet i salt og har lige ramt 10 grader på køkkenbordet.

Godt nytår rødder <3 ;)
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;

Castor

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 606
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #12 Dato: Jan 01, 2016, 20:37:59 »
Her stod den på forret med kammuslinger på en jordskokkepure og sprøde jordskokkechips, gratineret jomfruhummer, lynstegt tun med sesam og tangsalat og en avokado- og krebsehalesalat. Serveret med nybagt brød.

Hovedret bestående af 300+ gr. tournedos'er af oksemørbrad, whiskeysovs, stegte svampe, glacerede perleløg, små smørstegte gulerødder, bagte hvidløg og pommes anna lavet i små muffinforme.

Desserten var noget lækker is og små is petit four, serveret med friske bær.

Vi var meget mætte og tilfredse da vi gik fra bordet ;-)

Mads E

  • BS. Spambot + Aut. Googlesøger
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 8298
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://madseneqvist.com
Sv: Nytårs menuen
« Svar #13 Dato: Jan 07, 2016, 11:53:36 »
Forret: Mega rejecoctail - vi elsker det her i huset så der bliver lavet nogle ordentlige pokaler!
Hovedret: Oksemørbrad m. champignon/ Bacon/ Grønne asparges, rødvinsovs og hasselbagte kartofler (fruen laver så lige en hamburgerryg da hun ikke er så vild med rødt kød - men passer mig fint da der så er til en hjemmerørt salat dagen efter :) )
Dessert: Is is is is i............... med frit valg af chokoladesovs og vafler




Hasselback!
Mangler du en dygtig fotograf eller har du brug for en kreativ bryllupsfotograf?

Gøyen

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 4615
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: Nytårs menuen
« Svar #14 Dato: Jan 07, 2016, 17:07:36 »
Forret: Mega rejecoctail - vi elsker det her i huset så der bliver lavet nogle ordentlige pokaler!
Hovedret: Oksemørbrad m. champignon/ Bacon/ Grønne asparges, rødvinsovs og hasselbagte kartofler (fruen laver så lige en hamburgerryg da hun ikke er så vild med rødt kød - men passer mig fint da der så er til en hjemmerørt salat dagen efter :) )
Dessert: Is is is is i............... med frit valg af chokoladesovs og vafler




Hasselback!

Men du var ikke i tvivl om,hvad manden mente............;oP
106 Zendiesella

Hi-speeds helt egen spånabe/50% af Brdr.Arbejdsløs.