Forfatter Emne: "Powerline"-netværk  (Læst 781 gange)

Martin Utzon Terp

  • aka Vimbus Nollergøj Ketchup Tværp - Aut. Hundefanger
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 20959
  • Thanked: 83 times
  • Karma: +2/-0
  • There's only ONE Yaris!
    • Vis profil
    • Danmarks Bedste indretningskonsulent! :-)
Sv: "Powerline"-netværk
« Svar #15 Dato: Mar 14, 2018, 11:37:59 »
Min model er denne type, dog en lidt ældre model med kun én port. Jeg gik specifikt efter en model som denne, hvor man kan sætte noget andet til efterfølgende, og derved ikke mister en stikkontakt. Super smart!

https://www.bilka.dk/elektronik/routere-og-netvaerk/powerlines/tp-link-tl-pa4020pkit-av500-2-port-powerline-adapter-with-ac-pass-through---starter-kit---bro---kan-sluttes-til-vaegstik/p/100252463?cmpid=aw_search_01040203006300000000&gclid=Cj0KCQjw7Z3VBRC-ARIsAEQifZTMH6TPHrzqSZwY3jcwIIPP-pvP90-qFfMMZLbIHqXRwyLmj8yZh74aArZ9EALw_wcB

Det er også super fint - men det duer bare ikke, da jeg “stjæler” strøm fra et udtag der er placeret ved vores køkkenbord. Og sådan en jawert skal jeg ikke ha’ siddende, hvor der laves mad osv... :-)

Men tak ellers - jeg må i gang med at trække kabel... :-(


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Henrik S.

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3780
  • Thanked: 20 times
  • Karma: +1/-0
    • Vis profil
Sv: "Powerline"-netværk
« Svar #16 Dato: Mar 14, 2018, 11:38:29 »
Vi bruger dem her. Det fungerer fint (og det optager ikke en stikkontakt):

https://www.avxperten.dk/homeplug-ethernet/1000-mbps-homeplug-saet-2-stk-tp-link.asp


EDIT: Og så fungerer det måske alligevel ikke, din sidste post taget i betragtning :)

 

Martin Utzon Terp

  • aka Vimbus Nollergøj Ketchup Tværp - Aut. Hundefanger
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 20959
  • Thanked: 83 times
  • Karma: +2/-0
  • There's only ONE Yaris!
    • Vis profil
    • Danmarks Bedste indretningskonsulent! :-)
Sv: "Powerline"-netværk
« Svar #17 Dato: Mar 14, 2018, 11:50:23 »
Vi bruger dem her. Det fungerer fint (og det optager ikke en stikkontakt):

https://www.avxperten.dk/homeplug-ethernet/1000-mbps-homeplug-saet-2-stk-tp-link.asp


EDIT: Og så fungerer det måske alligevel ikke, din sidste post taget i betragtning :)



Nej, desværre... Men tak alligevel! :-)
 

DSL

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 447
  • Thanked: 4 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: "Powerline"-netværk
« Svar #18 Dato: Mar 14, 2018, 17:04:22 »
Jeg har som sagt 3 ud af 4 af mine siddende i forlængerledninger, og det virker fint.
Mon ikke de nye versioner kan give dig 100mbps selvom de sidder i forlængere
 

Martin Utzon Terp

  • aka Vimbus Nollergøj Ketchup Tværp - Aut. Hundefanger
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 20959
  • Thanked: 83 times
  • Karma: +2/-0
  • There's only ONE Yaris!
    • Vis profil
    • Danmarks Bedste indretningskonsulent! :-)
Sv: "Powerline"-netværk
« Svar #19 Dato: Mar 14, 2018, 22:49:58 »
Jeg har som sagt 3 ud af 4 af mine siddende i forlængerledninger, og det virker fint.
Mon ikke de nye versioner kan give dig 100mbps selvom de sidder i forlængere

Jeg troede det var komplet no go? Beklager hvis jeg har overset det... :-/

Men - jeg har faktisk lige tjekket en idé jeg fik. Min Mac Pro har ikke wifi - men jeg havde en Apple Airport Ekspress liggende. Satte strøm til den, smed et ethernet-kabel mellem Ekspressen og min Mac - og vupti. 50/50 mbit og 6 ms i ping. I'm happy og kan nøjes med denne løsning... :)

Men tak for alle svarene - jeg vælger nok alligevel at købe en PowerLink, da jeg ikke kan få mit wifi til at række ned i værkstedet... Så helt spildt har det ikke været... :-)