Forfatter Emne: No-Knead Bread  (Læst 25022 gange)

Fer

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3945
  • Thanked: 2 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Re: No-Knead Bread
« Svar #75 Dato: Jan 21, 2014, 12:05:56 »
Lavede et til nytår. Det sad desværre fast i bunden....
--
Mvh Tommy Fer
Kia Cee'd SW 1,6 CRDI, Ford Mondeo 2.0 TDCi Stc, Kawasaki Z750 '04, Suzuki GSX S1000 '17

Træt af kabelrod..... http://staywired.dk/
 

Zz24hours

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3368
  • Thanked: 1 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.toyotaklub.dk
Re: No-Knead Bread
« Svar #76 Dato: Jan 21, 2014, 14:00:57 »
det kan skyldes at gryden/fadet ikke er varmet godt nok igennem .. det skal syde når man lægger dejen i :)
mvh
Christian Zz24hours Sørensen
NON-pug 0wner - http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=2878" onclick="window.open(this.href);return false;
"Vi kører den ind med penis ... "
 

Martinus

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 619
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Re: No-Knead Bread
« Svar #77 Dato: Jan 21, 2014, 21:05:58 »
Og hvis nogen skulle være i tvivl, når gryden tages ud af ovnen, så kan det ikke anbefales at tage grydelappen af for derefter at tage fat i låget og løfte det af  :blush:
Martinus
 

KBP

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 1353
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Re: No-Knead Bread
« Svar #78 Dato: Jan 25, 2014, 11:06:04 »
Så prøvede jeg også dette brød i min Römertopf - det var "great succes"!

Kunne godt bruge en sund/grov opskrift?
/Kasper™
 

Fer

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3945
  • Thanked: 2 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Re: No-Knead Bread
« Svar #79 Dato: Mar 02, 2014, 09:10:51 »
Har læst et sted at man ikke kan putte ret meget groft mel i før det ikke dur mere. Noget med max 15-20%
--
Mvh Tommy Fer
Kia Cee'd SW 1,6 CRDI, Ford Mondeo 2.0 TDCi Stc, Kawasaki Z750 '04, Suzuki GSX S1000 '17

Træt af kabelrod..... http://staywired.dk/
 

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6238
  • Thanked: 15 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: No-Knead Bread
« Svar #80 Dato: Nov 11, 2016, 19:58:40 »
Hiver lige den her ud af arkivet!

Er der noget nyt på brødfronten?

Jeg kører pt. med 8 dele hvedemel og 2 dele durum. Det kan helt fint konkurrere med bagerens brød 35-40,-/stk :-)
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;
 

Wind Diesel

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 13535
  • Thanked: 8 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • My500px
Sv: No-Knead Bread
« Svar #81 Dato: Nov 11, 2016, 23:10:52 »
Har læst et sted at man ikke kan putte ret meget groft mel i før det ikke dur mere. Noget med max 15-20%

Det er generelt gældende for alt bagning at det ikke anbefales at gå over 25% fuldkorn for at få en ordentlig hævningseffekt
STOP destroying our planet - it's where i keep all my stuff !
 

Fabritius

  • Moderator + Google rookie
  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 9117
  • Thanked: 14 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: No-Knead Bread
« Svar #82 Dato: Nov 15, 2016, 22:02:14 »
Har læst et sted at man ikke kan putte ret meget groft mel i før det ikke dur mere. Noget med max 15-20%

Det er generelt gældende for alt bagning at det ikke anbefales at gå over 25% fuldkorn for at få en ordentlig hævningseffekt
mon der kan være noget vundet ved at prøve med andre meltyper. Fx manitoba. Det gør normalt brød rigtigt velsmagende.
Med venlig hilsen
 Claus Fabritius
 Shoot for the moondust, and you might get Focus
 

Peter106xs

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 6238
  • Thanked: 15 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: No-Knead Bread
« Svar #83 Dato: Nov 15, 2016, 22:10:32 »
Kører i andre ren hvedemel?
Udover durum, putter jeg af og til lidt grahamsmel i, for at narre fjenden... ;-)
Plet is no more...
Nu i 308 SW Sportium 140 HDI
Plets Rullefelts attest: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=8017" onclick="window.open(this.href);return false;
 

Torben DH

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 5231
  • Thanked: 3 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: No-Knead Bread
« Svar #84 Dato: Nov 16, 2016, 00:19:44 »
Tør ikke putte andet i af frygt for lynching
"Think about how stupid the average person is, and then realize that half of'em are stupider than that" -George Carlin
 

Dalsgaard

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 8674
  • Thanked: 7 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
Sv: No-Knead Bread
« Svar #85 Dato: Nov 16, 2016, 10:24:08 »
Jeg bruger ren hvedemel. Og har faktisk de bedste erfaringer med "Budget" hvedemel fra Føtex.

Nu er der ikke så mange variabler, så "fejlsøgning" er til at overse, men mængden af salt er altafgørende for smagen.
/Jesper

ex-309 GTI, ex-306 GTI, ex-307 HDI, ex-406 TS6, ex-207 S16 HDI.
 

Zz24hours

  • Inderkredsen
  • *
  • Indlæg: 3368
  • Thanked: 1 times
  • Karma: +0/-0
    • Vis profil
    • http://www.toyotaklub.dk
Sv: No-Knead Bread
« Svar #86 Dato: Dec 28, 2016, 13:15:50 »
Har læst et sted at man ikke kan putte ret meget groft mel i før det ikke dur mere. Noget med max 15-20%

Det er generelt gældende for alt bagning at det ikke anbefales at gå over 25% fuldkorn for at få en ordentlig hævningseffekt
mon der kan være noget vundet ved at prøve med andre meltyper. Fx manitoba. Det gør normalt brød rigtigt velsmagende.

Jeg har netop for første gang længe igen lavet Römer brødet her til julefrokosterne og de har været MEGET rost. Jeg har brugt både Tipo 00 og Manitoba

:)
mvh
Christian Zz24hours Sørensen
NON-pug 0wner - http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbr ... serID=2878" onclick="window.open(this.href);return false;
"Vi kører den ind med penis ... "