Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - NSL

Sider: [1] 2 3
1
En anden ting, som er lidt funky, og lidt som med biler, "hvad er jeres must haves"

Disse har tendens til at ændre sig efter hvad man har prøvet. Eksempler:

Gulvvarme vs radiatorere (eller andet)
Walk in closet
Listelofter
Bryggers
Centralstøvsuger
GenVex

Nogle ting lader sig nemmere ændre end andre.
The following users thanked this post: please

2
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Apr 04, 2018, 12:04:47 »
PISSE TRÆLS, når konen ringer og fortæller at hun er bakket sammen med en anden på en P-plads. Vores bil har kun fået slået en plastic liste løs og meget små skrammer på modparten.

MEN, når konen næsten står på en P-plads og giver sig selv alt skylden over for modparten, bliver jeg irriteret. Bakker man på samme tid er begge to snot dumme og har skyld!

Normalt deles skylden 50/50 når der bakkes og/eller det sker på en P-plads
Jeps og derfor bliver jeg også irriteret, når min kone lægger sig fladt ned over for modparten. Men det løser forsikringen jo nok

Sendt fra min SM-G930F med TapatalkI praksis gør det ingen forskel. Du kan ikke selv påtage dig skyld. Det er forsikringen der træffer den beslutning
Men man skal trods alt skrive, hvem man mener der har skylden. Mig, modpart eller begge. Så man skal give input til det

Sendt fra min SM-G930F med TapatalkYes. Men hvad hun står og siger på parkerlingspladsen ændrer ikke noget
Jeg har da prøvet at få brev fra forsikringen omkring skyld, hvor jeg måtte henvise til færdselsloven om at holde afstand til den forankørende bil.

Der var en der kørte op i røven af min kone på broen i Frederikssund i en kø.
Han mente hun havde bremset pludselig op uden grund.
Heldigvis ved hun godt at hun skal dokumentere med billeder osv, hvis hun skal undgå tæv når hun kommer hjem.

Sendt fra min F5121 med TapatalkJaaa men det har vel stadig ikke noget at gøre med hvad der er blevet sagt og ikke sagt lige i situationen hvor ulykken er sket?
The following users thanked this post: please

4
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Dec 05, 2017, 21:58:42 »
at det skider ret meget at bo på bøhlandet, med 2 småbørn, 2 fuldtidsjobs, og 1 defekt bil ud af 2....

L"#K%YO&"&"%€YHLTG Konen... skal lærer at kører lidt forsigtigere over fartbump..... Knækket forfjeder..
Eller også skal du lære at se indad. Hvis en fjeder knækker på et fartbump burde en bil måske have haft lidt kærlighed og service.
Se på det positive i livet, du har råd til to biler, der er andre der ikke engang har en bil.

Mvh. NSL

Du lærer hurtigt. Jeg er vild med det. Det går nok alt sammen hvis en knækket fjeder er dagens største problem

Eller også burde man blot have haft en Autohjælp aftale på bilen til 600kr om året, så de smider en låne bil af, og kører bilen på værksted. Videre
The following users thanked this post: Claus M

5
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Dec 04, 2017, 11:59:06 »
Ro på drenge, jeg har ramt muren i dag. Der er intet positiv at bemærke, jeg har været til fødselsdag hos noget familie med ungerne zzz
I hvert fald er vi helt nede i detaljer som at ungerne har været i godt humør hele dagen lige fra de stod op, men det er vist også hvad jeg kan vride ud af dagen i dag.

Sendt fra min F5121 med TapatalkDu har haft fri
Du har eget hus (tæt og med varme)
Du kan spise dig mæt (og lidt til) hver dag
Du har fri adgang til sanitære forhold
Du er indehaver af en ny fin Ford
Du har så godt et liv , så en kedelig fødselsdag i familien nærmer sig et irritationsmoment
Du har ikke smitsom leverbetændelse

Det var så lidt

Uanset hvad man kommer ud for her i livet kan man finde på noget værre. Jeg regner med at du sætter tingene på spidsen, men at hive sanitære forhold og udebleven leverbetændelse op som grund til ikke at være utilfreds er en bæ tilgang til livet præcis som hvis man er overdreven negativ.

Nogle ting var sat på spidsen, andre var ikke. Som dansker hører du til de mest 3-5% priviligerede mennesker på kloden. Det faktum er fint nok at huske sig selv på når man er ved at flække over at Housee igen er nede eller at naboens hund har skidt i ens indkørsel. Lidt perspektiv i tingene er der mange der savner. Det er ikke det samme som at sige at man skal have AIDS for at have lov til st har en dårlig dag, men vi er i overvejende grad selv herre over hvad vi lader farve vores sind
The following users thanked this post: Esben Laursen

6
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Nov 14, 2017, 18:03:45 »
Må snart ud og få prøvet sådan en krabat
The following users thanked this post: Morten C.W.

7
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Nov 09, 2017, 22:59:53 »
At det er lige gået op for mig, hvor stort et 75” tv er.

Konen bliver rasende.

Visse vasse. Jeg har købt en del 85” til kontoret. Rigtig fin størrelse

Forklar hende at det ikke er størrelsen det kommer an på.

Claus har trukket teltpælene op for at flytte til Jylland for at komme tættere på Svigerfamilien.

Claus burde aldrig nogensinde skulle diskutere noget igen
The following users thanked this post: Claus M

8
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Okt 31, 2017, 10:24:19 »
Det er stadig en brugt golf til 850.000.

Jeg er stadig helt færdig over, at folk kan finde på det :-)

Ja, men kan tune en sprit ny BMW M240I en hel del for de sidste 150.000kr.

Fedt. Hvilke TÜV godkendte kits kan du pege på til 150.000kr ? :)

Nu har sådan en M240 jo desværre ikke så meget 4WD og M seriens chef ingeniør er smuttet til Kia. Men det kan godt være en udemærket bil alligevel :-P

For den da, en der er ca. lige så firkantet som mig selv :-)

en Tesla som er lige så hurtig og har 700hk, er ikke "sjov" nok rundt på en bane. En Cayman S, som må siges at være noget af en driverscar er for gammel. en sprit ny M240 mangler 4WD(Jeg ved godt hvad der er sjovest af 4WD og RWD). Jeg tror ikke BMW kun har en mand der kan bygge biler, og jeg har tilgode at se en "M" Kia.

Jeg kender ikke så meget til sådan en Golf R, men er du sikker på den er godkendt og lovlig med 500HK og ikke kun de "små" HGP kits der er lovlige?

Når vi tager "firkanterne" af, er vi nok enige om at en M240I er en udemærket bil...

Sorry. Måske det ligger i jobbet at kunne tage modpartens briller på :-D

Jeg kender ikke nogen der har en Golf R (hverken tunet eller ikke tunet), men jeg gik med på spøgen da min kammerat udfordrede mig. Og jeg må erkende at jeg ikke kan finde en pakke der kan performe på samme måde som sådan en Golf kan.

Du kører jo også selv hellere Porsche, og Lotus end Tesla. Så jeg er sikker på at du godt forstår hvorfor det ikke er et alternativ.
Og nu bliver du og Claus ved med at bruge den dyreste af dem som reference, hvor jeg hele tiden har brugt den "billigste"

Men hvis vi skal sætte på spidsen præcis hvor hurtig den nok er, så kan vi sammenligne med en Audi RS3 8P, som kun yder 355hk (4WD) og napper 100 på 4 sekunder

Jeg ynder at bruge "Autozeitung test track" som reference, da den ikke er så stor, og fordi der har været RIGTIG mange modeller igennem. 

Den klares på 1:40.30

Det er bla hurtigere end Porsche Cayman S, Boxster S, Macan GTS, 911 Carrera (997) . Nu er det svært at sige hvor meget hurtigere omgangstider den laver med 120hk mere under hjelmen, og Keramiske bremser, meeeeen mon ikke den er ok sjov?

Skal vi ikke blot glæde os over at der er nogen der er tossede nok til at hælde et HGP Bi-Turbo kit, og keramiske bremser, på noget du ikke ville sende et ekstra blik efter nede i Netto.

På værkstedet hvor min bovlamme Octavia kommer, er der bygget Danmarks eneste Nissan GT-R Alpha 16. Det er fuldstændig bilmlende vanvittigt, og den er indregisteret på danske plader. Er i tvivl om hvad et Alpha 16 kit er, så slå det op.

I øvrigt kan man få en Audi S5 Cabriolet, for cirka samme penge som den billigste af de to Golf R biler. Du ville nok få svært ved at overbevise mig om en Golf i forhold til sådan en. Du kan også få en RIGTIG fin 4 serie for de penge.

Forskellen er blot, at en Golf 7 der napper 100 på 3 sekunder er et unikum, uanset hvordan man vender og drejer det. 3 sekunder er latterligt hurtigt, og er det 3 sekunder man vil have, såååå. Og så synes jeg det bør give lidt respekt hos sådan nogle bilnørder hos jer, at folk gør det ordentligt. Hvor meget bremse upgrade fik Clauses 135 mon da den blev 50% effekt forøget?  Her har man immervæk sat keramiske bremser på. Det er altså nogle drenge der mener det når man bruger den slags penge på at lege.

Jeg er ret sikker på at de store kits også er godkendt ja. Men det ændrer næppe på at man skal svarer afgift af en konstruktiv ændring, og det er svært at forestille sig er sket. Men who cares


Nu nævner du meget de 3 sek. Men var det nu ikke 3,2sek den tog til 100? Så er det da ikke retfærdigt at en anden bil. (For at være god nok i dit hoved) skal være under 3 sek. Hvis dit slup skal medregnes den anden vej så må en på 3,5-3,7 sek jo være lige så interessant. Ellers kan man jo sige, at de der golf er for langsomme til at være i liga med den tesla som åbenbart ikke er sjov nok.  😉
Du har en sjov måde at forsvare dit ståsted med, og jeg tror nærmere at det har at gøre med at du er af religiøs bevisning, end det er dit arbejde 😊

3,2 er det officielle tal fra HGP i et trim med 100hk mindre.  Jeg har vidst på intet tidspunkt sagt er de andre skal være under 3 sekunder. Men at bringe biler der skal bruge 4-5 sek på bordet har bare ikke meget med sagen at gøre. At barbere 1-2 sekunder af, når man er i den liga, koster spidsen.

Og jeg gentager gerne at der er tale om en bil fra 2015, med alt i udstyr, bagsæder, fuldstændig normal kabine, som du kan køre til børnehave og bager i.

Lad os nu undgå at blive personlige. Jeg kører Skoda Octavia, og jeg kender ikke ejeren af de nævnte biler. Så det er noget pjat at jeg skulle være religiøs omkring det. Jeg har flere gange sagt at jeg aldrig ville bruge de penge på en Golf, uanset hvor mange Hk den har. Men det ændrer ikke på at det er en unik pakke.
De fleste biler der nærmer sig 3sek til 100, er i praksis ubrugelige som transportmiddel.

The following users thanked this post: Esben Laursen

9
Off-Topic / Sv: iOS 11 - suger batteriet tomt på rekordtid
« Dato: Sep 27, 2017, 16:12:07 »
Her er jeg med Kenny

Androids måde at søge i telefon bogen er genial. Tænker at det er et patent der fra holder Apple fra at bruge det.

Man trykker på telefon, og begynder at skrive navnet med T9 symbolikken, eller bare en del af nummeret, så laver den dig en liste af muligheder på et spilt sekundt. Det virker rigtigt rigtigt godt.

Lidt som når man skal skrive en SMS på ios. Man skriver bare en del af det man søger efter. Det er bare integreret i opkalds panelet. og virker super godt.

Du kan altså gøre præcis det samme på IOS.

Tryk på telefon. Hvis du har valgt at den skal stå på kontakter, så åbner den der, med søge baren øverst. Du kan skrive telefonnummer, dele af navnet, eller hvad du vil.

Det er givetvis fordi i vælger numerisk blok, i den tro at det er der man skal starte at i oplever problemet. Numerisk blok bruges kun, som navnet indikerer, hvis man skal bruge er numerisk tastatur.
The following users thanked this post: Esben Laursen

10
Off-Topic / Sv: Hvad har du købt i dag?
« Dato: Sep 26, 2017, 14:54:37 »
Nu har jeg bestilt 54 kg af de dyre træpiller for den syge sum af 750,- (pecan, kirsebær og OHC-blanding (eg, hickory, kirsebær)

De er primært til grillen, men mon ikke jeg tester dem til pizzaovnen også..

Øv - så har jeg kløvet alt det fine ask til ingen verdens nytte. Tror bare jeg brænder det... :-)

Ask???
Sig mig er du sindsyg. Det er helt gak at bage sin pizza over Ask. Det er uspiseligt hvis ikke det er Palisander
The following users thanked this post: Claus M

11
Off-Topic / Sv: Elaflæsningens mysterier
« Dato: Sep 12, 2017, 09:45:03 »
Først må jeg sige, at det smerter mig, at Excel-eksperten har problemer med simple minus-stykker - men okay. Vi har alle dårlige dage... :-)

Jeg aner intet om hvordan den slags systemer fungerer - men som jeg læser det, så er dit forbrug forskellen mellem det du har produceret og det du har brugt. 8017 - 9213 kwh: 1.196 kwm

De 500 kwh tolker jeg som et overskud sidste år (forrige ejer?), dvs. du har et forbrug der er enten højere end forrige ejer - eller... Der har været mindre sol i dette år (logisk) og dermed har du produceret mindre strøm.
Så i stedet for at systemet har givet overskud, har det givet underskud.

Jeg kan nemt putte det i Excel, hvis jeg bare ved hvordan beregningen laves. Der er en del ting at tage med i betragtning

1: Tidligere ejere havde en elbil, med lader hjemme. Det er helt umuligt at de skulle have haft overskud.
2: Forklaringen med differencen er god, men sådan fungerer det ikke når man har timeafregning. Jeg skal forbruge det jeg producerer inden for en time, ellers bliver det solgt for 60øre pr kwh, og det afregnes månedligt. Så med mindre at jeg har forbrugt de omtalte 8017kwh, og de dermed kun visualiseres for forbruges skyld, så holder din beregning ikke. Og så burde der være være instruktioner om at når jeg elaflæser, at det så er differencen jeg oplyser.


Suk
The following users thanked this post: Martin Utzon Terp

12
Off-Topic / Sv: Højtryksrenser - Hvad skal jeg købe
« Dato: Jun 28, 2017, 09:29:51 »
Jeg håber det går an at jeg lige låner tråden til et identisk spørgsmål. Min efterhånden 10 år gamle Alto stod helt af i går, og jeg er også på udkig efter en ny højtryksrenser. NSL, fik du købt dig én?


Hvad skal man købe til alm. husbehov? Jeg vil gerne have med slangeoprul - ikke et ultimativt krav, men det kunne være rart. Jeg kan se Nilfisk C.125 af og til er på tilbud til ca. 700 kroner, er den fin til formålet? Jeg har ikke noget nævneværdigt tilbehør, så for min skyld behøver den nye ikke være af samme mærke.

Ja da. Jeg er fan af de gule nu :-D

Nilfisk kan vi ikke lide. Det er for pøblen. Det svarer jo til at være Hi-speed medlem og ikke køre BMW
The following users thanked this post: _:Kenni:_

13
Off-Topic / Sv: Børneopsparing?
« Dato: Jun 16, 2017, 15:29:42 »
Man kan også, hvis man synes det er sjovt, sætte pengene hos FlexFunding, hvor man kan lave udlån (7-10% forrentning) til virksomheder.

Alle virksomheder bliver naturligvis kreditvurderet, og ratet. Det er bare en mulighed for at få en ret høj rente, og med en risikoprofil man selv kan justere, afhængigt af hvem man låner ud til.
The following users thanked this post: Havnen

14
Off-Topic / Sv: I øvrigt mener jeg... (Ny tråd)
« Dato: Jun 07, 2017, 22:01:05 »
NSL, kan du ikke lige sende dit fornuft-regneark? Der er krise i det lille hjem, hvor vi kigger efter et flydende sommerhus: https://www.blocket.se/stockholm/Royal_Yachts_45_1988_73187214.htm

 Nu skal jeg hjælpe dig:
Du er gift
I har barn
Du cykler/løber en del
Du har et tidskrævende job
Du har 3 biler

På en skala fra 1-10 hvor god en ide er det at bruge en halv million på noget med tårnhøje driftsomkostninger som den danske sommer kun giver minimal glæde af.

Så sparede du også de 500kb i din mailboks

PS: Hvis du synes liggetiderne på Lotus Elise og Catherham 7 Lan være halv lange, så skulle du prøve at sælge en båd
The following users thanked this post: osbech

15
Off-Topic / Sv: Headset og høreapparater. Hvad gør man?
« Dato: Jun 01, 2017, 21:35:34 »
Man køber eks. et intertone høreapparat made for Iphone og nogen androids. Så streamer du lyden direkte til høreapparatet og bruger en Interton Phone Clip som mikrofonDet kunne man feks.

Tænk hvis der var nogen på Hi-speed som arbejdede hos en af verdens førende producenter af den slags..............

Hov vent :-D


Fedt, hvem på HS arbejder hos widex???? :D


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Jeg ved hvordan både din bil og MC ser ud, og jeg kan ramme dem fra min plads...........
The following users thanked this post: Tica

Sider: [1] 2 3