Henriks 205 Rallye

Model: Peugeot 205 Rallye 1.3, årgang 1988
Motor: 4-cylindret rækkemotor på 1.294 cm3. To stk. dobbelte Weber DCOM karburatorer. Skrap knastaksel og speciel udstødningsmanifold (i forhold til en standard 205'er). Denne er forsynet med K&N Filter. 103 hk v/ 6.800 o/min. 120 Nm v/ 5.000 o/min.
Styling: Der er vist kun lige et par striber tilbage af den oprindelige staffering på kølergitteret samt en enkelt lille rød streg langs siden. Plus naturligvis et par klædelige rustrøde pletter her og der.
Undervogn: Standard Rallye (det vil sige den samme som en 205 GTI 1.6, som har en speciel forbro, ventilerede skiver for og tromlebremser bag).
Fælge: Speedline SL-434 6.75x15" Grp. A alufælge fra Peugeot Sport
Dæk: Michelin 195/50 R 15
ICE: Alt er pillet ud. Dels passer det ikke til den lille Rallye at have ICE i bagagerummet. Dels ville man ikke kunne høre noget (den spiller konstant en larmende symfoni komponeret af Carl-burator von Weber).
Interiør: Standard Rallye. Meget minimalistisk. Ingen midterkonsol ved gulv. Kun dørlomme i venstre side. Den er godt nok meget skrabet på udstyrssiden ... afdækningen i bagagerummet er knap en kvadratmeter bølgepap.
Bemærkninger: Det er vist lidt af et projekt, jeg har fået fingre i her. Der er jævnt hen knapper og småting, der falder af, og sæderne er også godt slidte. Men den er godt nok sjov at køre i. Desværre var det gråvejr, da jeg fik taget billeder, men de bliver nok skiftet ud en dag med solskinsbilleder.