Montering af alugitter


Fronten inden vi starter. Det bedste er at få vognen op på lift eller bukke, da begge hjul skal afmonteres for at få plads nok.

Inderskærmen skal afmonteres for at komme til den bolt der holder fronten på plads i skærmen. Sidder skråt opppe over tågelygten.

Inderskærmen. Husk at købe ca. 6 stk. nye klips til inderskærmen. De vil gerne gå istykker. De koster ingen penge.

Det lille gitter med logoet skal afmonteres. Det er ikke helt nemt. Der sidder en bolt ca. midt på men helt nede ved selve kofangeren. Det er nok det sværeste ved hele afmonteringen. Men tålmodighed så går det nok.

Det er en fordel at afmontere det sorte plast for at komme til de bolte der holder fronten på plads. Den kan skubbes ud af sine klips ved at starte i den ene side og skubbe med en skruetrækker. Pas på ikke at ridse.
Så er det bare at fjerne alle bolte, husk de to der sidder under fronten. Fronten er løs og klar til af blive pillet af. Pas på at boltene og styretapperne i siderne ikke ridser skærmene.

Fronten er afmonteret. Ikke ret kønt.

Læg fronten på et tæppe så den ikke bliver ridset. Afmonter gitteret. Det sidder ikke ret fast.

Tilpas alugitter. Det er nok en god ide at starte med at lave området ved nummerpladen. Der skal man lige være vågen. Det er ikke så nemt at lave. Men igen tålmodighed så skal det nok virke.
Vi brugte nogle plast strips til at sætte alugitteret fast med. Men det gør man bare som man selv vil.

Alugitteret er monteret. Husk at lave huller så det sorte plast igen kan klipses på.

Når vi alligevel havde fronten af monterede vi lige et 65 cm neonrør fra Bildillen. Det ser rigtigt godt ud. Husk at montere en kontakt i kabinen så det kan slukkes. Vi lavede monteringen med stik således af fronten kan afmonteres igen.

Så er det bare at montere det hele igen.


Færdig arbejde. Med pauser tog det 4 timer for to mand.

Hi-Speed - René